?Въпроси всякакви за СО?

• 1 847 580
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 11 160
А аз мога ли да продължа темата с липсата на секс и корема (или в моя случай липсата на значителен корем все още). Бъдещия татко като разбра беше с настроение за секс няколко дни. После обаче-не. Натискам се аз все пак и той като че ли да отбие номера - някак си не се получи както обикновено. Минават 2,3,5, 7 дни и аз не закачам. Ама сме млади хора - щом на мен ми се прави секс, значи и на него, поне до някъде. Ама нищо не предприема. Аз го карам малко обидено след последния път. Подчертавам не го правя нарочно. И една вечер си будувам с гаденето и цъкам на телефона. Ама пада батерията и взимам неговия. Отварям хрома и какво да видя - дебели милфки гледа човека, ама на снимки. Малко след новината за бебето имахме разговор, в който той настоява секс да не се прави докато с бебето спим в една стая, а това се очертава поне година. За мен е немислимо и ще ни се развали връзката. Казах му, а той ми вика еее, ти пък. Ще оставим бебето на наще и така. Е ок ама по часовник ли да става всеки път. Ми не мерси. Та какво мислите по въпроса? Преди не сме имали сексуални проблеми, както и никакви други

# 11 161
Не бих си го слагала отсега, защото най-вероятно ще си промени мнението, а ти ще си толкова скапана, че ще му кажеш, че не е удобно да правите секс, докато бебето е в стаята.

# 11 162
Може да правите секс и в други стаи, не само в спалнята.Имах колежка, с големи деца, която ходеше с мъжа си за час-два в апартамента на майка си за тази цел...докато майката и бабата пиеха чай в близкото завдение... #Crazyей това не го разбирам...

# 11 163
Споко, Мър, човекът е ошашавен явно. Ще му мине.

# 11 164
  • София
Няма да ми е удобно да правя секс в стая, в която спи бебе, а вероятно същото притеснява и мъжа ти. При положение, че има толкова други места където да се прави секс, то едва ли е редно тая дейност да се върши точно в стаята на бебето. Не разбрах защо да се разваля връзката само защото не може да се прави секс, където бебето спи - вие в една стая ли живеете или споделяте жилището с други ?

# 11 165
Бебето беше съвсем неочаквано. И двамата бяхме студенти за сега. Решихме да се приберем в родния си град за момента, защото имаме дом тук. Финансово не сме стабилни. Има повече стаи, но за момента ни е приоритет да ремонтираме спалнята и кухнята, до там ще стигнат парите. Някак си ми се струва изкуствено да стана от спалнята и да отида да правя секс в кухнята. В момента по скоро ме притеснява факта, че все едно бебето е вече тука в стаята и се дърпа за секс. Аз и не го натискам вече де.
П.п. А може и да сте прави за секса при бебето, не се бях замисляла много много. По скоро съм напрегната от другото.

# 11 166
  • София
Бебето беше съвсем неочаквано. И двамата бяхме студенти за сега. Решихме да се приберем в родния си град за момента, защото имаме дом тук. Финансово не сме стабилни. Има повече стаи, но за момента ни е приоритет да ремонтираме спалнята и кухнята, до там ще стигнат парите. Някак си ми се струва изкуствено да стана от спалнята и да отида да правя секс в кухнята. В момента по скоро ме притеснява факта, че все едно бебето е вече тука в стаята и се дърпа за секс. Аз и не го натискам вече де.

Ами за него сигурно е притеснително да прави секс в същата стая, където спи дете - няма да може и да се отпусне и все ще заднича то да не се събуди или друго. Съседите ми са доста шумни в това отношение, хем бебе имат и спалнята им се пада към нашия хол - сигурно има и тихи двойки, но тези са особено шумни и изобретателни, а и често се местят от стая в стая с тия занятия, така че няма отърване от тях, като почнат обикновено се местя в другата стая. Бебето не знам дали ги чува, но съседите в апартаментите един етаж под и над тях, със сигурност, не споменавам акустиката в банята, където над нас като си пуснат душа, все едно в нашата баня шурти водата Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 11 167
Не ми е ясно само какво точно ви притеснява бебе. Нито разбира какво се случва нито нищо. Като стане на 2-3 години сигурно да, но до една година не виждам никакъв проблем със секса покрай бебето, освен ако не сте от викащите двойки.

# 11 168
  • Countryside
Точно пък новородените спят като заклани. С топ да гръмнеш я се събуди, я не. Правете си секса, спокойно, стига да ви остават сили и желание за това.

# 11 169
  • Варна
И аз не виждам какво толкова е проблемното да се прави секс в стаята, в която спи бебето. Ама аз също не виждам защо бебето трябва да спи в стаята на родителите, така че явно съм някакво изключение.

# 11 170
Бебето веднъж заспи ли, няма да ви чуе и види поне първата година Simple Smile Така че то не е никакъв проблем наистина.

Аз малко бебе си искам да ми спи в стаята, иначе не ми е спокойно. Тия американските филми как бебето спи през 10 стаи в 11-тата ме плашат доста.

# 11 171
Съвсем си е нормално бебето да спи в стаята на родителите и те да си правят секс там. Боже, докъде я докарахме, да се дават предложения за навиране в кухнята, че иначе било нередно.

Много мъже се притесняват да правят секс с бременната си половинка. Говориш с него и ако пак не иска, няма какво да се направи. Насила хубост...

# 11 172
Не всички бебета спят дълбоко. Голямата ми дъщеря от бебе, та до сега, не можеш и с топ да я събудиш (като баща си), обаче бебето от новородено спи страшно леко (като мен). Даже реагира на шумоленето на завивката като се завъртам в леглото.

# 11 173
Е, за такива случаи има хол - или някоя друга стая. Но с повечето бебета проблема е първоначалното заспиване Simple Smile

# 11 174
Абе, друго си е в сюблимния момент да откриеш, че имаш публика, която възторжено те подкрепя с подскоци, възхитени възгласи и пляскане с ръчички...  Laughing
Някои мъже обаче не се радват, ами се засрамват, не знам защо. Вместо да се радват, че не са закъснели със сексуалното образование на децата си...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт