?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 662
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 20 715
  • София
Не разбрах едно нещо. По-малко имотните нямат право на семейство и деца и девойките при всички положения трябва да търсят чичко-паричко или има и компромисен вариант? Simple Smile Например, ако има шанс за развитие, да се види ще има ли, пък тогава да се отсича. Simple Smile А може пък жената да е с повече перспектива и в даден момент/период да се справя по-добре. Не е невъзможно и надали има нещо лошо.
Казуса от последните страници не се коментира. Да правиш подаръци или да харчиш за нещо, което не е жизнено необходимо, при положение, че имаш проблем с поемане на разходите за семейството, е тъпо, ясно е.

# 20 716
  • София
Ами, като се тръгне по пътя на развитието, нека тогава правят деца. Елементарно е. Важи и за жени, и за мъже. Да не можеш да си платиш тока и да се наричаш беден, а в същото време да чакаш дете... не ми се струва удачна идея.

# 20 717
цялата връзка на анонимната е една неудачна идея Simple Smile

# 20 718
Така или иначе чакат дете. Няма какво да го чака да се сети сам това, което не се сеща - направо да му казва в прав текст.

# 20 719
  • София
Кое по- точно да му каже в прав текст?
Да купи подарък на брат ѝ, или да започне да спестява за идващото бебе Laughing

# 20 720
  • Буркина Фасо
тия не могат да се разберат преди да се роди детето относно финансите, та какво остава след като се роди... newsm78  развод !!!  Laughing

# 20 721
Първо за сметките, те щом са в такава ситуация, пестенето за раждане и за след това явно не е възможно. Но поне да има сигурност месец за месец, че няма да им дръпнат шалтера. Малко е, но все е нещо.

# 20 722
  • Sofia

То, сега е модерно да не се женят. Wink

# 20 723
  • Буркина Фасо

То, сега е модерно да не се женят. Wink
развод/раздяла  - по нов и по стар стил  Laughing

# 20 724
  • София
Тя хубаво ще му каже, ама човекът явно си има други приоритети, а именно- да се покаже и представи пред родата.

# 20 725
Цитат
Но никой не се сеща, че брат ми е рожденик, ражда ни се бебе, а аз не мога да отделя пари за подарък.На най-близкият ми човек!

всъщност защо решихте, че тя ще ражда?
а не някой друг - жената на брат й примерно?

# 20 726
  • Sofia
Аз точно така го разбрах още от самото начало – че на брат ѝ ще му се ражда дете. Това "ни", според мен, е употребено, само за да подчертае близките отношения на Анонимната с брат ѝ – един вид, че се ражда бебе във фамилията им. Peace

# 20 727
Цитат
Но никой не се сеща, че брат ми е рожденик, ражда ни се бебе, а аз не мога да отделя пари за подарък.На най-близкият ми човек!

всъщност защо решихте, че тя ще ражда?
а не някой друг - жената на брат й примерно?
И аз така го разбрах. Явно е близка с брат си и има повод и да подари нещо на "нас". Ако те чакаха бебе, щеше да го напише.

Добре, че няма бебе при тях на път. Още живеят за другите , а не за "тях си".
Да , и Котката го е написала вече.

# 20 728
Ако бебето беше на брат ѝ, не трябваше ли да пише "ражда МУ се бебе" !?!? Кои сте "вие" всъщност, Анонимна? Ако наистина брат ти чака бебе, а не ти, и аз бих те посъветвала добре да обмислиш връзката си с твоя партньор.

# 20 729
Joy
Явно при някои хора има голяма мъка на словото, затова се пораждат и дискусии между потребителите.
Нещо като какво е искал да каже лирическият герой с "Майце си".
Тълкуваме.

Общи условия

Активация на акаунт