?Въпроси всякакви за СО?

• 1 846 999
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 12 165
  • Sofia
Е, щом е "приятно", може и да се преглътне. Simple Smile

Както казваше една приятелка: "На мен ми трябва богат и тъп, че да мога по-лесно да го въртя на пръста си.". Joy

# 12 166
Какво значи "леко глупавичък мъж"? С примери?
Същото като "приятно тъп".

Уффффффф изплюх си каЙВето JoyJoyJoy

Значи ли това че секс е нумба уан според приоритети във живота ти?

Не Кончо, не значи, но сексът си е важен, а пък тъпоъгълници не приемам за опция.... други въпроси имаш ли?

# 12 167
  • София
Третият, щом е тръпка, но нали не е навит...
А дали ще го стимулираш - не е задължително да прави това, което го навиваш, освен ако си ловка манипулаторка  Mr. Green

# 12 168
Какво значи "леко глупавичък мъж"? С примери?
Същото като "приятно тъп".
Как смяташ, аз съм приятно тъп или неприятно тъп?
По-скора, приятна разсеян.

А, сега увидела опциите и аз.
Амии...честно да си кажа, леко глупавичък, но харен е далеч по-търпимо от някой много умен, но надут многознайник, който да те поправя на всяка втора дума, за да блесне примерно със знанията си. Такива високо ерудирани господа, решили да разпръскват интелекта си навред, ме карат да се чувствам крайно неприятно и обикновено винаги успявам да се заям за нещо с тях.

# 12 169
Пример за 1.
Лаптопа му беше загрял и го избъзиках да го сложи във фризера да се охлади. Помъкна го, вярвайки ми.
На 45 е, което ми се струва късно за дете. Не че може да гледа дете. Не се справя. Тотален лузър и загубеняк. Но- помага ми и търпя.
Та, дилемата е кефа или "сигурното", което ще ми стъжни живота.

3 е умен, засега без переспективи- не се старае, колкото и идеи да му давам, 2 си е развейпрах.

# 12 170
на тъпоъгълните и сексът им не е читав

при такива описания, нито един не ми се струва подходящ Simple Smile

# 12 171
Дари*, това истински хора ли са, от които трябва да избереш единия?

Помислих, че е просто събиране на мнения....

# 12 172
  • Sofia
Тотален лузър и загубеняк.

Ле-ле, горкият човечец. Направо го разстреля форумно. Simple Smile

# 12 173
Аз имам позната, която си "охлаждаше" лаптопа във фризера около година, преди да си купи нов.....

# 12 174
Лаптопа му беше загрял и го избъзиках да го сложи във фризера да се охлади. Помъкна го, вярвайки ми.
То не е признак на тъп човек.

# 12 175
  • Варна
Нито един. Ще си карам сама.

# 12 176
Дари, може да е включил на майтапа, като се е измайтапил на свой ред.
Пак се сетих за умниците. Начи, един инак много голям умник навремето ми се обиди, че се разсмях като попита продавачката в козметичен магазин тоникът за лице на какви дози се пиел. Кой да ти допусне, че толкоз умен човек може да не е наясно с такива неща. Аз реших, че се шегува, а той човекът сериозен бил...
Ако беше не неприятно умен, а приятно тъп, хич нямаше да му дреме, че ме е разсмял с незнанието си.

# 12 177
Начи, един инак много голям умник навремето ми се обиди, че се разсмях като попита продавачката в козметичен магазин тоникът за лице на какви дози се пиел. Кой да ти допусне, че толкоз умен човек може да не е наясно с такива неща. Аз реших, че се шегува, а той човекът сериозен бил...
Ако беше не неприятно умен, а приятно тъп, хич нямаше да му дреме, че ме е разсмял с незнанието си.
Така е, незнание на някакви неща не прави човек тъп. Нормално е да не знаеш нещо, не е нормално, ако не питаш и не се учиш.

# 12 178
Пример за 1.
На 45 е, което ми се струва късно за дете.

За мене още 1 плюс за № 1 - няма собствено дете.
Твоето ще му е на първо място.
Няма да се раздвоява и с негово или да търчи по гайдата на бивша жена.
Но пък на 45 не е късно да поиска и общо дете - няма лошо, ако ти се занимава.

# 12 179
  • София
Пример за 1.
На 45 е, което ми се струва късно за дете. Не че може да гледа дете. Не се справя. Тотален лузър и загубеняк. Но- помага ми и търпя.
Та, дилемата е кефа или "сигурното", което ще ми стъжни живота.

3 е умен, засега без переспективи- не се старае, колкото и идеи да му давам, 2 си е развейпрах.

И в двата случая ще ти се стъжни живота. Този, дето ти е кеф с него, вероятно вече е свикнал да е сам и може да станеш на повикване. С първият няма да издържиш много, защото ще ти писне.

Общи условия

Активация на акаунт