?Въпроси всякакви за СО?

• 1 846 781
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 12 585
  • София
Имам приятелка с ужасно стиснат съпруг,
На мен пък жината ми са кара, че не съм. Laughing

# 12 586
Имам приятелка с ужасно стиснат съпруг,
На мен пък жината ми са кара, че не съм. Laughing
На мен жената нищо не казва за парите, щото тя има своите а и на нея стига. Облага да имаш независима жена

# 12 587
Скрит текст:
Анонимната с колегата съм, за последно, обещавам.
Чашата преля и теглих чертата, но влизам, за да си "сверя" часовника.

Нанесох се и си платих чинно половината от наема, при което въпросният ме попита колко пари му давам, обясних, но се оказа, че според него са недостатъчни искал и поне 50лв за ток. ОК, съгласявам се аз все пак съм прекарала предходния месец при него, щом е преценил и сметката ще допълня. Не стига и това, ами и започна да ми обяснява как сме щели да си показваме касовите бележки и всякакви фактури. Не издържах, защото е несправедливо, никога не съм живяла на нечий гръб. Не знам дали ме е черпил повече и от кола за времето прекарано заедно.
Много съм огурчена, човек със силно чувство за справедливост съм, не е честно да ме обижда така.
Сега ми е едно тъжно, защото възлагах надежди,
мислих, че ще се промени... преглъщах какво ли не...
Скрит текст:
а накрая и това. Чувствам се използвана, сега настоява да съм дадяла шанс, но съм твърда, не ме заслужава.
Докато все очакваш първото и си доволна от второто, все на идиоти ще попадаш.
Когато приемеш един човек такъв, какъвто е и отстояваш изискванията си към него, може и да случиш на добър мъж...

# 12 588
  • София
Нанесох се и си платих чинно половината от наема, при което въпросният ме попита колко пари му давам, обясних, но се оказа, че според него са недостатъчни искал и поне 50лв за ток.
Ние сме 4 души и токът ни е около 50 лв., но сигурно вие се топлите и къпете на ток?
Остави го тоя, сигурно се е нагълтал с приказки за жените-използвачки и следи да не му виснеш на врата. Може и да има известно основание, но да те посрещнат с недоверие още от началото - няма нужда.
Колко удобно и евтино да остави ти да доказваш, че не си камила.
Ей, как попаднах току-що на виц по темата, разкажи му го на този убавец:
Скрит текст:
Туристи в зоопарка, стигат до клетката на горилите. Една от туристките закачливо пита:
 – А, това ли е мъжът?
 Екскурзоводката мрачно отговаря:
 – Госпожо, това е самецът, мъжът трябва да има и пари!

# 12 589
Да бе, с теб ще се занимаваме.Simple Smile Ми чети на български и се учи.
Хах! Сега ще ме карате да ви припомням онзи лаф на чукчата.

Омния, да не би пък да си ги пести парите дъщеря ти за нещо по-голямо, а пред теб да го играе, че ги е изхарчила, за да й дадеш още?

# 12 590
Анонимната с колегата, събирай си парцалките, преглътни дадените пари и си намери твой дом. Не позволявай повече някой да ти се качва на главата.  Naughty
Нека ти е обеца на ухото - при първите индикации за неуважение или подценяване, пращай ги "у лево"....

# 12 591
  • Варна
Анонимната с колегата, и аз да попитам - за какво си твърда? Че не те заслужава ли? Ако е така защо още си там, а не си тръшнала вратата от външната страна? Ама силно.

# 12 592
Чета и не вярвам на ушите си.

# 12 593
Нанесох се и си платих чинно половината от наема, при което въпросният ме попита колко пари му давам, обясних, но се оказа, че според него са недостатъчни искал и поне 50лв за ток. ОК, съгласявам се аз все пак съм прекарала предходния месец при него, щом е преценил и сметката ще допълня. Не стига и това, ами и започна да ми обяснява как сме щели да си показваме касовите бележки и всякакви фактури.

Реакцията ти е съвсем нормална. От сега ако ще си броите и разделяте всичко до стотинка - няма смисъл. Не си губи времето с него.

При мен с бившия имаше някакви индикации, които аз пренебрегвах. В никакъв случай не бяха толкова груби и явни както при теб. Но нещата с годините ескалираха.

Ако от сега има такива изцепки по начина по-който той ти поставя такива правила - не ми се мисли в последствие до къде биха стигнали нещата.

# 12 594
  • София
Не съм разбрала, че потребителят horseride e чужденец.
Анонимната с колегата, какво си очаквала честно? Любов, романтика или просто по-различно отношение от предишния със свинете?

# 12 595
Все се чудя като чета тук аз - все искате да сте слаби и красиви, стремите се към идеална външност, книги четете, сами си изкарвате парите и после сте много "твърди" да гледате в очите някой дебил.

# 12 596
На мен ми се струва, че момичето е с изключително ниско самочувствие и себеоценка, за да търпи подобна гавра. Комплексите не са добър съветник. Татуираният "пич" просто те използва, според мен. Обирай си крушите час по-скоро.

# 12 597
Все се чудя като чета тук аз - все искате да сте слаби и красиви, стремите се към идеална външност, книги четете, сами си изкарвате парите и после сте много "твърди" да гледате в очите някой дебил.
Дай ми пример с една такава Simple Smile

# 12 598
Анонимна, сигурно се освободила вече старата квартира. А сега накъде?

# 12 599
Засега при родителите ми, по-нататък не знам. Похарчих всичките си спестявания и скоро няма да мога да си позволя нова квартира. Яд ме е на мен, предусещах, че съм му нужна само, за да допълвам наема и въпреки всичко се реших. Сега ми е едно празно, сякаш част  от мен липсва. Много си обичам момчето.

Общи условия

Активация на акаунт