?Въпроси всякакви за СО?

• 1 854 317
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 13 110
  • Варна
Нищо му няма на въздържанието. И аз не пия. И копър ненавиждам Simple Smile

Ставаше дума за тия, които не само са въздържатели ами и размахват пръст на другите. Те вече са неприятни.

# 13 111
  • София
Мислех, че лошите момичета се характеризират с други качества, а не се клатят неадекватно като парцалана по улиците. Laughing

# 13 112
А, размахващите пръст, да, досадни са... Но имаше и изказвания от сорта на: имам си едно на ум за пълни въздържатели, което си е също толкова неадекватно, колкото и размахването на пръст

# 13 113
Че какво му е на пълното въздържание? Аз не пия, защото не ми харесва вкусът на алкохола.
Ужасно ме дразни. Ама ужасно! Повече от година откакто се повредих и от ценител на хубавото вино станах човек, който не понася вкуса на никакъв алкохол. Ей, оня ден пробвах да лоча едно розе, за което знам, че е много хубаво. И какво? Лоча и ни-що. Мъчих се с една чаша, па я изхвърлих в мивката. Пффффф!

# 13 114
Едно хубаво мохито много освежаващо действа Simple Smile

П.п.лошите момичета ги носят, защото не могат да ходят изобщо Wink

# 13 115
Това последното да не го четат някои хора, че ще им стане лошо... Вино в миката... Grin

Аз пък винаги съм си мечтала да мога да ида на цаца и бира или картофки и бира, но не мога, горчи ми и това си е Weary

# 13 116
  • София
чаша червено вино
две чаши червено вино
три чаши червено вино
после киселини
затова не пия повече, иначе дори не ме замайва много

пияни и вилнеещи никой не обича
противното би било мазохизъм

# 13 117
Това последното да не го четат някои хора, че ще им стане лошо... Вино в миката... Grin
Ама на мен ми става лошо, само при мисълта какво направих. Хубаво вино, а на мен вкусовите рецептори все едно са ми ампутирани. Ех, ако можеше и за шоколад да ми ампутират рецепторите!

# 13 118
Има различни видове въздържание - аз също не понасям, когато някой ми заклати пръст насреща. Иначе аз също не пия - най-напред, защото непрекъснато съм с кола, второ - не се сещам да пия, не ми се пие. Това не значи обаче, че при случай не бих пийнала едно уиски например, както и не укорявам тези, които пият нормално, без освинване. Така са решили, така правят. Не понасям алкохолици.

# 13 119
И аз разреждам виното с лимонада, кола, натурален сок или каквото ми падне друго безалкохолно, защото просто не мога да го изпия иначе чисто. 😂😂😂 И ако не си поръчам алкохол в заведение, цялата компания почва да ме пита защо не пия. Много е досадно, затова вече си взимам нещо, колкото да кажа наздраве и да не ми задават въпроси.

# 13 120
  • София
И аз разреждам виното с лимонада, кола, натурален сок или каквото ми падне друго безалкохолно, защото просто не мога да го изпия иначе чисто.
Брррр.... по-добре с чиста водица

Както в много други теми - се описват крайностите и нищо по средата. Черно и бяло, Ин и Ян и това е...
Нормално ако не близваш алкохол - всеки пил да ти изглежда вече алкохолик.
Като с тревата - сякаш е едно и също епизодичното пушене на трева и кокаиновата зависимост, а дори за второто - чувала съм, че някои успяват да се контролират. Тук вече говоря не от личен опит, стара и безволева съм за подобни неща

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 15:49 от Cuckoo

# 13 121
Мислех, че лошите момичета се характеризират с други качества, а не се клатят неадекватно като парцалана по улиците. Laughing

Със сигурност не е до пиянство и напиване. Може недай си Боже и далеч по страшни неща да са.
Но пък навремето имахме една в компанията, дето уж беше с много пуритански разбирания по отношение на всичко и ни изкара развратници като бяхме на около 17, а на 23 тя беше тази, която се налагаше да носим, щото не е лесно да се навакса всичко пропуснато. Ей затова не обичам крайностите.

# 13 122
  • София
Нен пък ако ме питат и настояват, нарочно няма да пия и ще им кажа простичко колко трябва да са низки, за да се възмущават на някого, който не пие.
Гротескно ми е никой да не се възмущава как мога да не ям чушки, но да седнат да се дивят защо не съм си поръчала алкохол. Ще кажеш, че е светена вода. Самата настройка ми е противна.
А пък не е като да не пийвам. Просто се дразня на хора, които могат да се присмеят на някого, че не пие.

П.П. Хър, винаги ми е било странно това с наваксване, наживяване и прочие. Наживяването може да става паралелно с други неща. Всичко е една съвкупност. И не пречи да се движат нещата паралелно, но в някаква норма. За мен пък другото са крайности.  На 17 дай яко газ, после пълно затишие.

# 13 123
  • София
хъм
ми никога не са ме питали в компанията защо тая вечер не пия

Едно вино нещеш ли / една бира
Ми неща

и това е

# 13 124
Естествено, че на никой зорлем не бих наливала алкохол в устата. Както и на мен няма да ми е приятно да ми пробутват определени субстанции против волята ми.

Кетчър, затишие не е имало. Просто човек като е опитал от някои неща  и е видял, че не е кой знае колко голям праз да се охака, знае как да борави с тези неща без да изпада в конфузни ситуации. А не да пази поведение до някое време и после да е като държан на въже. Има го и обратния ефект. Като прекалиш с нещо, можеш направо да го намразиш за цял живот. От студентските си години съм намразила водката, защото в случаите, когато успявахме да се напием, беше точно с този вид алкохол, а махмурлукът беше много тежък.

Общи условия

Активация на акаунт