?Въпроси всякакви за СО?

• 1 854 317
  • 20 915
  •   2
Отговори
# 13 125
  • Sofia
От студентските си години съм намразила водката, защото най-често се напивахме с такава, а махмурлукът беше много тежък.

И аз от няколко подобни "инцидента" съм като "осакатена" и до днес. Laughing Помириша ли водка с кола или водка с портокалов сок, веднага ме напушва на яко повръщане. Mr. Green

# 13 126
И аз като вас. За водка не искам и да чуя. От бялото вино също ми става зле, че съм с ниско кръвно. Отделно, че съм с мигрена и световъртеж и като цяло почнах да избягвам алкохола. Изобщо, мъка...

# 13 127
Никаква надежда няма, Лейди. Аз като се отървах от мигрената и загубих небце за алкохола.  Cry

# 13 128
  • София
аз коняк не пия
и уиски, че явно прилича на коняка
и ракия много-много, твърде силен вкус има
и то се поизчерпиха вариантите

# 13 129
узо, мастика, водка, текила, сладък алкохол, коктейли, вино, бира ...

# 13 130
РОМ ми се пие от седем месеца, рооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооом Blush

# 13 131
Здравейте, благодаря на всички за отговорите /аз съм тази с мишлето/.
То, че става нещо, става, че мъжът ми се държи като тийн на
дърти години, също е ясно.Някой беше казал да не ровя
повече, защото може истината да не е приятна.
Да, но аз и сега съм наранена, бясна и се чувствам предадена.
Възможно е секс да не са правили и какво от това?
За мен по-голямо предателство е това, че търси
компанията на друга жена, че си общува с нея, а не с мен.
Плюс това, тя е колкото мен и изглежда доста по-зле
от мен и това още повече ме вбесява.
Може да звучи тъпо, но може би ако някоя готина и интелигентна
мадама му беше завъртяла главата, по нямаше да ме е яд.

# 13 132
  • Варна
Тц, пак щеше да те е яд, в добавка щеше да се чувстваш грозна освен пренебрегната. От личен опит говоря.

# 13 133
  • София
узо, мастика, водка, текила, сладък алкохол, коктейли, вино, бира ...

узото и мастиката са с анасон
сладкия алкохол е гаден, освен Бейлиса

водка, текила в коктейл, вино червено, бира, ром с червен портокал, ама после ми лепка устата много

те затова съм почти трезвеник

# 13 134
Понеже съм бивш барман / съответно пия всичко  bowuu /, възможно е някой от компанията /или някой барман  Flutter/ да е подхлъзнал момчето на Анонимна с някой афтър шок или текила с портокалче и канела и работата да е отишла извън контрол.
Случват се тия работи и на най-добрите момчета  Mr. Green

# 13 135
За Анонимната с мишлето,

може да прозвучи еретично, това което ще кажа, но аз мисля, че твоите проблеми не са в изневярата, дори не са в мъжа ти. Дай си сметка кой е твоят проблем - чувствала си хармония, сега не я чувстваш; била си обгрижвана, сега не си; зависима си финансово; имала си му доверие, сега не можеш, такива неща. Опитай се да структурираш мислите си в аз-ориентирани проблеми. Дай си сметка твоите лични тревоги какви са. Ама не моят проблем е, че той кръшка. Надявам се ме разбираш.

Когато избистриш какви са ти проблемите, по-лесно ще можеш да им търсиш решения. Максимално се отдалечи от усещането за заедност, ние, той и т.н. Може да си определиш един час дневно, в който да се терзаеш защо така, той, тя, какво, що, да ревеш, да се чудиш и т.н. Но не повече от час дневно. Мисля, че сега ти трябва разум и хладна преценка, за да се ориентираш какво се случва.

Говори с него спокойно. Най-голямата проява на власт е да си спокоен. Истерясването на никой не помага, най-много да приближи негативната развръзка, ако това смяташ за полза. Причините за неговото поведение само размиват твоята картинка. Няма как да ги знаеш, ако той не поиска да ти сподели. А и да ти сподели, може така да те увърти в думи, че още по-зле да стане.

Да, предателство е, гадно е, никой с що-годе успешна 20-годишна връзка не очаква подобно нещо, осторожността с времето се притъпява. Но сантиментът тук играе лоша роля. Така че трезво, хладно и както казва баща ми "щом е дошло, ще го посрещнем". И това ще мине. Дано с най-малко щети. Успех.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 18:13 от mimimost

# 13 136
Е какво се случва - мъжът й си е паднал по друга. Не е края на света, но е гадно! Тя ще си реши какво да прави, защото ситуацията не е цветя и рози, колкото и да се опитва някой да я омаловажи.

# 13 137
Дава индикации за доста неприятна ситуация, но никой не знае докъде са нещата. Ако в момента темата беше "Чатя си с един готин мъж в нета, има ли шанс да станем семейство според вас?" всички щяха да се изредят да обясняват как няма никакъв шанс, как се крие от жена си и какво означава това (че изобщо няма нищо сериозно към чатещата), че никой няма да си развали семейството заради един чат - въобще щяха да се точат 50 страници, в които всички поред я обявяват за глупачка, наивна, връзваща се на празни обещания и т.н.
Според мен има доста голям шанс мъжът да го прави от скука и досада от семейната рутина без да влага нищо специално и отношенията в някой момент да умрат от самосебе си.
На мястото на Анонимната бих се държала по-нормално, за да не раздухвам ситуацията и да бъда катализатор за по-сериозни отношения между двамата. Когато един мъж се крие от жена си вероятно не е направил решителната крачка, а когато го обвиняват и така и така твърде вероятно е да реши да я направи - тогава от един чат може да прерасне в по-сериозна връзка. В случая бих се запитала какво искам да правя - дали да останем заедно на всяка цена и дали съм готова за окончателна раздяла

# 13 138
Не знам...имам чувството, че 99% от мъжете никога не поумняват...това на 40+ да се държи като малоумен тийн и да се крие и лъже жена си, все едно му е майка...?!
Абе, нямат ли поне капка достойнство тия мъже?
Има една приказка за хората, които лъжат "Лъже като дърт циганин!", ама май вече е време да се префасонира на "Лъже като инфантилен мъж!".

# 13 139
  • Буркина Фасо
аз имам чувството , че един мъж събере ли се с жена, върви ли и по гайдата ... малоумието му е в кърпа вързано  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт