?Въпроси всякакви за СО?

• 1 854 498
  • 20 915
  •   2
Отговори
# 13 650
Той за детето си е добър, спор няма. И че детето/децата ще пострадат от евентуален развод - също.
Но и майката е човек.
И той е спрял да я зачита като такъв.

След всички постове на Милена оставам с впечатлението , че той просто е спрял да я обича и уважава. Може би този процес е започнал доста преди тези 6 месеца. Не може жена с интуиция като нея да не ги е усетила. Да се роди живо и здраво бебчето , пътя тя е намерила , ще намери и момента да го извърви. Не зная защо имам усещането , че второто забременяване е било вик , желание от нейна страна да угоди на модела му. Дано да бъркам.

# 13 651
То ти така си мислиш, ама мъжът й ако питаш, се скъсва да работи за тях,а тя по цял ден си лежи. Скъсва се и да й помага, ето детето на театър и кръжок завел, вместо да си почине, и т.н.
Около него със сигурност някой опява, че бременната не е болна, че той е много добър баща, как води детето навсякъде и подобни...
Няма ама никакво значение той какво си мисли, или какво му опяват други хора, ако жената до него се чувства зле от поведението и отоншението му.
Ако наистина обича жена си, за него трябва да е най-важно тя какво мисли и чувства в сегашното си положение.
А не той, в случая той е на второ, дори на трето място, след Бременната си жена и след детето си.А пък мненията на сульо и пульо въобще и не влизат в картинката.....
Т.е., за един мъж на място, с достойнство и качества, биха били най-важни бременната му жена и детето му.
Този явно не е такъв.....

# 13 652
  • София
аз пък не виждам какво толкова чепкате въпроса, защо е забременяла жената
забременяла е и толкова
свършена работа, оттук нататък какво се случва е важно
дали с едно или с две деца, проблема със съпруга ще си е един и същ, просто логистиката на нея ще и е по-трудна

и да, може изведнъж да се скофтят нещата, първоначално са се разваляли тихичко и полека, незабележимо и изведнъж са се разсмърдяли адски
може просто да са съвпаднали някои събития и да се е плъзнала колата по наклона неудържимо

днес ми е ден за образно изразяване, хаха

когато двама души не се харесват вече един друг, каквато и да е причината за това, от един момент нататък даже най-малкото дразнещо нещо се превръща в колосален проблем

# 13 653
"Искам те" написано на вайбър - какъв му е подтекста?

Не че и аз не искам да го мина веднъж, но МОЯ проблем е как да го накарам да използва презерватив?

# 13 654
  • Sofia
Какво значи "как да го накараш"? #Crazy

# 13 655

Не че и аз не искам да го мина веднъж, но МОЯ проблем е как да го накарам да използва презерватив?

Ти пък къде търсиш и подтекст в толкова ясно изразен текст, човека си го е написал. Твоя проблем е, че си говорила с него относно "искането" и той не желае да използва презерватив или ти е неудобно да му кажеш, че без презерватив няма секс?

# 13 656

Няма подтекст. Да използва презерватив, когато прави секс с тебе, или да си го ползва по принцип, в ежедневието ...?

# 13 657
  • София
Като му кажеш с думи прости?! Мислех, че срамуването да откажеш секс без презерватив го има само при тийнейджърки, които нямат капка самоуважение и искат да изглеждат готини и вървежни.

# 13 658
https://
Какво значи "как да го накараш"? #Crazy
Искам да съм сигурна, че ще го ползва. Как да съм?
Трудно ми е да се налагам, а точно това налагане ми е важно. Та аз хващам вагинални гъбички и от поглед само.

Преди този опитах това - секс за веднъж. В сюблимния момент тоя отказа, отвори ми насила краката и ...
Сега как да се навия пак за секс за една нощ?

# 13 659
  • София
Ужас, с какви хора се захващате.. Astonished

# 13 660
Е, хайде сега ...

На това му казват житейски опит ...

# 13 661
  • София
Аз му викам (полу)изнасилване.

Просто му кажи "аз секс без презерватив по принцип не правя".
И ако каже "да, добре, няма проблем" и в сюблимния момент се откаже и просто те оправи, както той си иска, ще си го пишеш в тефтера с житейския опит и разходите за гъбички. И готово.

# 13 662
Да спиш със сульо и пульо под път и над път, е житейски опит?     Ами, приеми и гъбички те за натрупан такъв, и воала, баланс.

# 13 663
Е, хайде сега ...

На това му казват житейски опит ...

Някои му казват полово предавани болести.

# 13 664
  • Сф
При такъв хм, " интелигентен" диалог пейстни му една снимка на кондомче по вайбъра.
А на място му го надени. Ако при срещата ви или от диалогчето изпиташ и най- малко съмнение, че ще го ползва, режи го.
Обикновено хората не си лягат така от раз, та трябва да си още по- внимателна за всякакви болести . Не се хвърляй в дълбоки води без да можеш да плуваш бих ти казала аз, рискуваш да се удавиш! !!

Общи условия

Активация на акаунт