?Въпроси всякакви за СО?

• 1 854 535
  • 20 915
  •   2
Отговори
# 13 680
Ама , Амур, ние реално незнаем подробности, нито времевия диапазон между неприятното изживяване и днешна дата. И какво значи търпите и угаждате? На кого?

# 13 681
Ама , Амур, ние реално незнаем подробности, нито времевия диапазон между неприятното изживяване и днешна дата. И какво значи търпите и угаждате? На кого?
На тоя, дето не ще презервативи... Да се обзаложим, че "пича" и така ще си получи секса? А тя пак ще псува и обвинява мъжете, докато дреме пред кабинета на лекаря?

# 13 682
Елора, съгласна съм, че всеки има право на мнение. Според мен нехаресването на потребителката подбужда по-рязки мнения по нейния въпрос. Тя попита как да го накара да сложи презерватив, а получава “ама що трябва да лягаш с него?” Може момчето да и допада.
Иначе по темата: ако някой отказва да се съобрази с искането ми за безопасен секс първо бих опипала почвата с разговор и ако пак е категоричен не бих рискувала, колкото и да е симпатичен.

Не мога да кажа дали харесвам или не потребителката. И не виждам нищо рязко или обидно в мнението си.
Иначе на въпросът как да го накара, ще кажа, че с питане и до Цариград се стига. Ако се съгласи - да го правят. Ако не - да го зарязва и да търси човек, който ползва презервативи. Елементарно е.

# 13 683
  • Sofia
Абе, за тия, дето не могат да устискат без секс, вибратори няма ли?
Как ли пък няма да се усуквам около ня'къв спорадичен цървул, 'щото имал чеп. ooooh!

# 13 684
  • София
А ако е идиот, ще стане като предния път. Да, добре, ама после ще я насили.
Т.е. въпросът не опира до там дали някой иска със или без презерватив, а дали тоя някой е отрепка и простак.

# 13 685
  • Варна
Ми реално не може тя да го накара. Той може привидно да се навие, а после да откаже като са стигнали дотам вече.

# 13 686
  • София
Извън темата за презерватива: гъбичките са част от собствената ти флора, а избуяват от промяна в киселиността, което се случва заради прекалена консумация на сладко, антибиотици или стрес.

# 13 687
Половин година е интервала.

Това дали съм к*рва или не, не ваш проблем, а мой. Беше ми интересно да разбера кой не ме харесва, но сте твърде малко. Скритите ще ги смятам за приятел/к/и.

Благодаря на тези, които ми отговориха на въпроса. Ще говоря с него и ще реша.

Хай Спийд сякаш ми обяснява мислите. Елора - също.

Вибратор нямам, а и не искам.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 10:27 от bubanka

# 13 688
  • София

Вибратор нямам, а и не искам.

Повярвай на живелите повече- вибраторът може да ти спести не само изнасилване, болести и бременност, но и унижения, които никоя жена не заслужава.

Мислиш ли, че си си заслужила оня да ти разтвори насила краката и да те изчука като последния парцал без презерватив?

# 13 689
Определено не съм се задомила монахиня, доста поживях за да разбера сама себе си какво търся и какво искам в емоционален и сексуален план, но насилственото разтваряне на краката не мога да го възприема, ако да съм задръстена.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 10:28 от bubanka

# 13 690
Чак изнасилване не... тя палавата все пак е искала секс, но с презерватив, за сметка на това получила без.
Е опитала се  да се подърпа малко...

# 13 691
  • София
Добре де, а ако израза, който употреби момичето е до голяма степен илюстративен? Аз поне така го възприемам, но е възможно и да греша. Ако нещата са били съвсем хард и тя твърдо не е имала НИКАКВО желание, най-малкото щеше да му тегли едно коляно в макарите и да духне. А?

# 13 692
Всяко НЕ, всеки отказ от секс без значение предисторията, трябва да бъде уважен. В противен случай Е посегателство над личността.

# 13 693
  • Sofia
Добре де, а ако израза, който употреби момичето е до голяма степен илюстративен? Аз поне така го възприемам, но е възможно и да греша. Ако нещата са били съвсем хард и тя твърдо не е имала НИКАКВО желание, най-малкото щеше да му тегли едно коляно в макарите и да духне. А?

Няма такъв филм!
Има жертви на изнасилване, които не се съпротивляват и грам, сковани от страх или шок.
Но въпреки това, в нормалните държави насилниците им са съдени до дупка!

# 13 694

Странен избор за илюстрация, особено въпроса, как да не се повтори. Тези, които наистина се кефят от по-хард изпълненията, не се чудят, как да го избегнат следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт