?Въпроси всякакви за СО?

• 1 852 043
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 16 965
Да, ама няма ни една с целулит, а днес често дори слабичките 20годишни имат.

# 16 966
За доматите съм съгласна, че вече няма такива, каквито ядях в двора на баба. Което не доказва нищо, просто вече масово се произвеждат друг сорт.

# 16 967
Да, ама няма ни една с целулит, а днес често дори слабичките 20годишни имат.

Разбира се, само мускули и жили са ...

# 16 968
Дами, темата доста се измести. Трия офтопика след моя пост. Благодаря за разбирането!

# 16 969
Изтървах предмет върху лаптопа на приятеля ми, който вдлъбна леко капака му. Сега как да подходя? Да си празная ли, знаейки какво ще понеса(ще разкаже на майка му, брат му и всички познати, как съм му счупила лаптопа, колко съм непохватна и некадърна) или да премълча. Аз искам да поема отговорност, но той не ми оставя избор...няма да прояви разбиране.
Не съм го отваряла, но се надявам да му няма нищо. Как да процедирам, моля за съвет.

# 16 970
  • София
Полина, ако ще те реди пред роднините и махалата, каква си непохватна и некадърна, като някоя селска клюкарка, за какво ти е този приятел?

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 11:06 от eldorado_f

# 16 971
Приятелят ти да не е сляп, та да не види, че капакът е вдлъбнат? Тъй като няма да "срещнеш разбиране", ще живееш в лъжа? Сега ще го излъжеш за лаптопа, утре за друго и ще ти стане ежедневие. Като не те разбира и ще се оплаква от теб на всеки срещнат, търси друг. Кажи му, поеми си отговорността, а като не ти харесва реакцията му, какво те задържа при него?

# 16 972
Изтървах предмет върху лаптопа на приятеля ми, който вдлъбна леко капака му. Сега как да подходя? Да си празная ли, знаейки какво ще понеса(ще разкаже на майка му, брат му и всички познати, как съм му счупила лаптопа, колко съм непохватна и некадърна) или да премълча. Аз искам да поема отговорност, но той не ми оставя избор...няма да прояви разбиране.
Не съм го отваряла, но се надявам да му няма нищо. Как да процедирам, моля за съвет.
Ако живеете сами и той си знае, че не си е повредил лаптопа, дори няма нужда да му казваш, сам ще се светне какви си ги свършила....
А ако е толкова проклет, защо си с него?

# 16 973
Сложен казус. Много съм затруднена да измисля отговор.

# 16 974
  • София
а може ли да си твърде чувствителна и майтапа каква си схваната в ръцете за тебда е кръвна обида.
Аз все бъркам ляво и дясно, колегите много ме бъзикат по въпроса, ама не се чуствам засегната. Просто се шегувам и аз, къде с тях, къде със себе си.

А на въпроса, кажи му много ясно. И ако ти пречи да разказва на всички, кажи му и това.

# 16 975
  • София

Лаптопът ти е последната грижа- сменяй приятеля.
Съвсем сериозна съм- човек с такава нагласа, не се поправя, а с годините става все по- лошо- ти ставаш все по- виновна и по- некадърна за каквото и да е, а той- целият в бяло.

# 16 976
Зависи къде си е посял лаптопа. Ако е на нормално, подредено място като за лаптоп, може да се каже, че вината е твоя. Ако го е посял някъде на неподходящо място и лаптопът е пострадал - вдигни му скандал да не си посява лаптопа навсякъде.

# 16 977
Няма да ме разбере сигурна съм, освен че ще иска да платя щетата, ще ме оплюе наляво-надясно. Когато си счупи стъкления протектор пак ме обвини, че съм му бутнала ръката, платих затова че той си е изтървал телефона. Сега не знам какво да правя.

# 16 978
Беше на стол, под швафа с козметиката ми, не знам как стана изтървах дезодоранта си върху него.  Все ми повтаря колко нескопосана съм, как е можело да работя в кухня, ако ми бил шеф щял да ме уволни. Това не са шеги в които не влага смисъл

# 16 979
Очевадно е какво трябва да направиш - да му биеш шута. Човек, който няма грам уважение към теб и мачка достойнството ти, няма място до теб.

Общи условия

Активация на акаунт