?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 937
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 130
  • София
А защо нямаш приятелки мило момиче? Някой като ми каже така и направо настръхвам! Манипулаторът ли те убеждава,  че "приятелството не съществува", "всеки те използва" и т.н. Ти имаш много, много по-голям проблем от характера на загадъчния ти приятел. Предполагам, че проблема ти се корени още от детството,  но предполагам също и че нямаш доходи и едва ли имаш възможност за професионална помощ. Но в ролята на многострадалната Геновева още колко години смяташ да живееш? Така като ти гледам писанията едва ли си на повече от 23г. Имаш време. Почети малко self-help литература. Сега има много книги безплатни в нета. Намери си поприще,  хоби,  запиши се на курс или на танци. Прави нещо за себе си. Срещай се с хора. Направи си сама сравненията. Имаш много работа докато изградиш себе си. Там фокусирай енергията си. Не се занимавай с глупости като мрънкане на майка, брат и т.н.
Ако си безработна,  незабавно започни работа,  ако си на нископлатена такава, потърси друга или се огледай за страничен доход. Работи за независимост и собствен социален кръг, тогава ще ти дойде и самочувствието. И когато постигнеш това, никой мъж няма да си позволи неуважително отношение към теб. Запомни - слабите жени търсят внимание, силните изискват уважение.

# 17 131
Нямам защото никой не се интересува от мен, но никой не съм потребна и никой не би искал да се занимава с мен в свободното си време.
Работя и имам необходимите доходи, за да се издържам сама. Тъй като ще е доста болезнено, ако си тръгна сега, мвроже ли насоки как да го направя постепенно? Как да се наснроя срещу него и просто да ми стане безразличен даже? Как да го преживея по-лесно, след като нямам викаква среда извън работата?

# 17 132
  • София
Нямам защото никой не се интересува от мен, но никой не съм потребна и никой не би искал да се занимава с мен в свободното си време.
Работя и имам необходимите доходи, за да се издържам сама. Тъй като ще е доста болезнено, ако си тръгна сега, мвроже ли насоки как да го направя постепенно? Как да се наснроя срещу него и просто да ми стане безразличен даже? Как да го преживея по-лесно, след като нямам викаква среда извън работата?

Абе ти не си у ред. Нужен ти е специалист. Кой ти набива в глава тея глупости, че на никой не си нужна и т.н.? Запознай се с нови момичета, с времето ще отсееш кои стават за приятелки, тръгни на фитнес, йога, танци или каквото там те влече.

# 17 133
  • Варна
Постепенно? Момиче, или си тръгваш или не. По отношение на това, че никой не се интересува от теб - нормално, след като не си създала връзки с никой. Караш малко отзад напред.

# 17 134
Здравейте, омъжена съм от две години и си имаме бебе сега. Малко ми е глупав проблема, но много ме тормози, защото знам, че секса е много важен за мъжете в една връзка. Вече имаме зелена светлина за секс от гинеколога ми, но мъжа ми не иска да купи презервативи. Каза ми да питам за противозачатъчни, но АГ ми каза, че не мога да ги пия, защото кърмя, а и аз не искам, защото смятам, че объркват хормоните и т.н. Хванах го да се самозадоволява без да искам. Чувствам се много тъпо и имам чувството, че това е проява на неуважение към мен от негова страна. Луда ли съм?

# 17 135
Не може да си тръгне изведнъж. Без роднини и приятели как да се махнеш! Разбирам я, макар да не разбирам как може един 20годишен да човек няма приятели! Но може това да е тенденцията вече, с това виртуално общуване...  Затова нека първо да потърси и намери приятели! Ако може и с родителите да оправи отношенията! Появят ли се близки хора, всичко друго само ще си дойде на мястото.
Чак се чудя гадже как си е намерила Simple Smile

# 17 136
  • Варна
Анонимна, мъжете се самозадоволяват откак свят светува. Ти да не мислиш, че сега е започнал?

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 11:25 от HighSpeed

# 17 137
Не си луда
Мъжът ти е несъобразирелен и егоист. Стегни го.
И секса е важен за всеки, не само за мъжете. Уважението и взаимността са по важни.

# 17 138
  • Варна
Ами ето, гинеколога директно ти е казал, че засега хапчета не може да пиеш. Той не е навит на презервативи. Ти каза ли му за забраната за хапчета от лекаря или просто му заяви, че ти се опасяваш от нам кво си с хормоните? Има доста голяма разлика между двете, особено ако насреща е мъж. Те си мислят, че тия неща с хормоните са наша прищявка, но на лекарска забрана по друг начин се гледа.

И като не става с хапчетата, а той не ще гуми да слага, какво? Отказва да правите секс и кара на ръчна ли? Или иска секс с теб ама по неговия начин, без презерватив?

Тая работа с уважението я забрави. Смешно звучи - той кара на чекии значи не ме уважава. Уважението по съвсем друг начин се показва, а мъж, който да не се самозадоволява, се съмнявам да съществува. Със сигурност го е правил и преди, но не си го хващала. Значи излиза, че като не знаеш те уважава ама като си го изловила - не.

# 17 139
Преди бебето как се пазехте?

# 17 140
Здравейте, омъжена съм от две години и си имаме бебе сега. Малко ми е глупав проблема, но много ме тормози, защото знам, че секса е много важен за мъжете в една връзка. Вече имаме зелена светлина за секс от гинеколога ми, но мъжа ми не иска да купи презервативи. Каза ми да питам за противозачатъчни, но АГ ми каза, че не мога да ги пия, защото кърмя, а и аз не искам, защото смятам, че объркват хормоните и т.н. Хванах го да се самозадоволява без да искам. Чувствам се много тъпо и имам чувството, че това е проява на неуважение към мен от негова страна. Луда ли съм?

Не бих използвала думата "луда", а друга...

Ъъъъ ... никак?! С какво точно пазене се стига до бебе според теб, с кой контрацептивен метод?!

# 17 141
А ти какво искаш се пита в картинката? Мъжът ти не е бебе да го накърмиш. Не гледай да задоволиш неговите нужди, а мисли и за себе си. Ако ти се прави секс с него – кажи му, покажи му, купи презервативи, обясни му за хапчетата и влиянието им при кърмене. Simple Smile Ако не ти се прави – също. Говорете си, бе хора. Че иначе после – женени сме отскоро, но нещо не върви. Така става отдалечаването.
Какво като се самозадоволява, това го правят всички хора от време на време, не само мъже, не е свързано с теб. Ако го прави постоянно и не те желае, тогава е проблем.

# 17 142
  • София
Скрит текст:

Не бих използвала думата "луда", а друга...

Ъъъъ ... никак?! С какво точно пазене се стига до бебе според теб, с кой контрацептивен метод?!
Мисля, че Plava luda lutka попита за времето откакто са се сгаджосали, до момента в който са решили да имат бебе.

# 17 143

То е двустранно - ти интересуваш ли се от някого в свободното си време? Някой наоколо не ти ли е симпатичен, с някоя съученичка от гимназията не се ли разбирахте по-добре? В училище нямаше ли хора, с които да излизаш?

До анонимната с презервативите - а защо ти не купиш презервативи?

# 17 144
  • София
Анонимната с презервативите и да си ги купи тя, мунчото като не иска да ги ползва - все тая. Ситуацията й е кофти. Да си купи дамски презервативи.

Общи условия

Активация на акаунт