?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 947
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 145
  • Варна
Абе, може и да се навие той, ако тя го подхане както трябва и примерно го обърне на секс игра тя да му го постави. Ама е 50 на 50.

# 17 146
Нямам защото никой не се интересува от мен, но никой не съм потребна и никой не би искал да се занимава с мен в свободното си време.
Работя и имам необходимите доходи, за да се издържам сама. Тъй като ще е доста болезнено, ако си тръгна сега, мвроже ли насоки как да го направя постепенно? Как да се наснроя срещу него и просто да ми стане безразличен даже? Как да го преживея по-лесно, след като нямам викаква среда извън работата?

Няма как да стане постепенно. Махаш се от раз, изтриваш всичко общо с него, блокираш телефони, фейсбуци, не ходиш по общи места, тоталноче го отписваш.
За да си намериш нови приятели, запиши се на някакви курсове: езикови, фризьорски, за маникюристки, защо не и на някакви танци. Така ще срещнеш много нови хора, а и няма да мислиш за глупости. За Бога ти си на 20, прави нещо с живота си, развивай се, усъвършенствай се. След време ще ти дойде акълът, ама на 20 ще си един път в живота.

# 17 147
Анонимната с презервативите и да си ги купи тя, мунчото като не иска да ги ползва - все тая. Ситуацията й е кофти. Да си купи дамски презервативи.

Може да го е срам да купи. Flushed

# 17 148
  • София
Анонимната с презервативите и да си ги купи тя, мунчото като не иска да ги ползва - все тая. Ситуацията й е кофти. Да си купи дамски презервативи.

Може да го е срам да купи. Flushed
Стига бе ?!? Честно ли има такива мъже още?

# 17 149
Разбира се, че всичко, което лекаря ми е казал съм споделила с него, изобщо всичко свързано със секса споделям с него, а той не ми споделя неговите желания и т.н. Преди бебето много рядко сме ползвали презерватив или каквато и да е друга контрацепция.
Мисля, че наистина го е срам да ги купи, въпреки че преди ги е купувал като бяхме гаджета, но броени пъти.
И какво сега?.И мен ме е срам като жена да ги купя, казах му, че ми е тъпо жената да ги купи, той все обещава след такъв разговор и накрая нищо. Или пък ги мрази и затова не ги иска? Знам ли го, като нищо не казва... Направихме го един път без и той умря от притеснения дали не съм забременяла пак. Е, хем не иска дете, хем не иска да се пазим.. Освен да ида и аз да се самозадоволявам, че по-лесно така..

# 17 150
На мен ми обясняваше една дама, че презервативите били само за кръшкачи и хомосексуалисти. Нормалните хора не ползвали. То така или иначе било "като да ближеш сладолед през стъкло". Grinning Тъй че случаи всякакви...

На колко сте години, че такъв срам?!

# 17 151
Разбира се, че всичко, което лекаря ми е казал съм споделила с него, изобщо всичко свързано със секса споделям с него, а той не ми споделя неговите желания и т.н. Преди бебето много рядко сме ползвали презерватив или каквато и да е друга контрацепция.
Мисля, че наистина го е срам да ги купи, въпреки че преди ги е купувал като бяхме гаджета, но броени пъти.
И какво сега?.И мен ме е срам като жена да ги купя, казах му, че ми е тъпо жената да ги купи, той все обещава след такъв разговор и накрая нищо. Или пък ги мрази и затова не ги иска? Знам ли го, като нищо не казва... Направихме го един път без и той умря от притеснения дали не съм забременяла пак. Е, хем не иска дете, хем не иска да се пазим.. Освен да ида и аз да се самозадоволявам, че по-лесно така..

Дегизирайте се като мъж и марш в аптеката...

# 17 152
  • Варна
Срам те е да ги купиш?!? Че защо? Като пазаруваш в някой супер просто сложи една кутийка в количката с другите неща. И готово. Така няма да ти се налага да кажеш на гишето в аптеката примерно, че искаш кутия кондоми, макар че не схващам какъв точно е проблемът.

Но щом си готова да сложиш край на сексуалния ви живот заради срам, давай. Имай предвид, че за не малко мъже ръчната игра е по-удобна щото не им се налага да си дават зор да задоволят жената. И свикне ли твоя хубавец само така да кара, после си мечтай да прави секс с теб. И то заради някакво тъпо неудобство да купиш една кутийка презервативи.

# 17 153
Вие явно си нямате проблеми и ви е скучно. На колко сте? На по 16? И от кое точно го е срам, нали е мъж. Бившият ми ходеше по секс шоповете все едно си ходеше в хранителен магазин, без да му пука въобще. Даже и с продавачките си говореше и ги разпитваше кое как се използва.

# 17 154

Но щом си готова да сложиш край на сексуалния ви живот заради срам, давай.

Ами и той ли е готов на това тогава? Защо не уважи това, че на мен ми е неудобно и не го направи той, като вече го е правил и е ясно, че не го е срам.

# 17 155
  • София
Ами значи сте се намерили с мъжа ти. Купи си ги от магазини като дм, лили, метро и т.н., където просто ще ги сложиш в количката с другите неща и готово. Повярвай на никой няма да му направи впечатление, че си купваш презервативи. В 21-век сме. Купи си голяма опаковка, даже 2, а не тези с 3 бр. - така ще купуваш по-рядко. И ги купете двамата, да няма прецакани. Може ли големи хора, да се държите като лигави пубери? Срам те било да купиш презервативи - а това дете как го роди или и там те беше срам от доктори и акушерки, ама нали няма накъде?

# 17 156
  • София
Анонимна, искаш ли да ти купя и да пратя по Еконт? Сериозно питам?!

# 17 157
Последните две оплаквания са направо за темата със смешките. Не мога да повярвам че са истински.
На едната я било срам да си купи презервативи и било мъжка работа, другата я е страх да каже на приятеля си че му е ударила лаптопа а той пък щял да я кара да го плаща.
Боже слез и си прибери вересиите. ooooh!

# 17 158
  • Варна
Ама чакай малко, ако ще гледаш в чуждата паница и ще търсиш кусури без да погледнеш себе си, така кажи. Дружно ще го оплюем тука, в това сме добри. Ще се почувстваш душевно удовлетворена и доволна,  пък че нищо няма да се подобри в леглото ви - голям праз.

Но ако искаш съвети  за справяне в ситуацията добре е да се замислиш малко. Това, че е купувал вече, не значи, че него не го е срам също. Странно, но има и такива мъже. По същата логика той може да каже - защо ТЯ не ми влезе в положението. А от настоящата ситуация явно ТИ не си доволна. Той си е доволен, има си ръката и е рахат. Като имаш зор, правиш нещо. Ако нямаш, само си говорим тука, че да минава времето.

# 17 159
  • София
Анонимна, искаш ли да ти купя и да пратя по Еконт? Сериозно питам?!
Ако може едно-2 кашончета обаче, че да си имат, иначе с тоя срам ще се охарчат за транспортни разходи, ако всеки път някой им праща по куриер  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт