?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 927
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 190
  • София
... без и той умря от притеснения дали не съм забременяла пак. Е, хем не иска дете, хем не иска да се пазим..
А за вече наличното тя ще си каже дали е планирано.

# 17 191
Поспрете малко с подигравките някои, човек да не попита нещо!
Откъде мислите, че тя знае, че той не иска с презерватив и как е разбрал той, че тя пък не може с противозачатъчни? Писали са си бележки ли? Естествено, че са разговаряли помежду си. Нея може и да я е срам да ги купи от аптеката, но него не го е. Просто не желае отсега нататък да ползва презерватив, когато правят секс. Ще си наруши рахата, затова я кара нея да пие нещо, да си сложи нещо, абе каквото и да е, но да не го занимава него. И за да ѝ докаже, че ще стане неговото ѝ е демонстрирал, че ще кара на ръчна, но презерватив няма да сложи. Дори се е оставил да го "хванат". Сега остава да чака тя да "клекне".

# 17 192
  • София
Мноо филми гледате. Simple Smile
Кат не ще, да си кара на Мара Шепова.
Или да му се назначи една яка лелка с дебела гьостерица, която да повтаря един рефрен или му се пуска запис, "И аку убичати, семиту, в шепити". Joy
Гарантиран успех. Laughing

# 17 193
Аз лесно ще преодолея срама и ще ги купя, но ме е страх, че и тогава ще откаже.

Иди и си сложи спирала. Обикновена, за 7 години - разбира се след консултация с твоя гинеколог. Какво значи, че си твърде млада? Надявам се да си поне на 20. Спирала не се слага на нераждали жени. Пък иди и на друг гинеколог.

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 16:30 от :::

# 17 194
  • Варна
Тя каза, че е обсъдила с гинеколога всички методи за пазене, предполага се, че в тях влиза и спиралата. Освен това те не са ли също на хормонална основа?

# 17 195
Тя каза, че е обсъдила с гинеколога всички методи за пазене, предполага се, че в тях влиза и спиралата. Освен това те не са ли също на хормонална основа?

Един гинеколог, с когото се консултирах беше против спиралата, а колежката му беше на противното мнение.

Има и хормонални спирали, но аз споменах съвсем обикновена - към 10-15 лева са. Те са като дългосрочна инвестиция. Дават спокойствие и за двамата партньори. Като решат за второ дете, гинекологът маха спиралата и могат да правят опити за зачеване.

# 17 196
Майка ми е била със спирала, освен това има и няколко аборта и това не и е попречило да има две деца, като става въпрос за 90те години. Сега най-вероятно спиралите са по-различни и безопасни.
Аз продължавам да си мисля, че авторката и мъжа и си търсят за какво да се кахърят.
Пък да не говорим, че вече има и такова разнообразие на презервативи, че те по-скоро могат да помогнат за разнообразяване на секса, отколкото като нещо досадно.

# 17 197
  • София
Спиралите също имат много странични ефекти, които ще са на нейния гръб. Сори, ама липсата на по- пълнокръвни усещания при наличието на презерватив не е съизмерима с проблемите, които една спирала или хапове могат да ти донесат.
Дара е права, че нарочно й демонстрира, което си е вид изнудване. Моят съвет към авторката е кажи Да на своя организъм и Не на мунчо егоиста.
Ей сега ще си сложа чуждо тяло при детеродните органи, щото на някъв му е некомфортно да си сложи една гумичка.

# 17 198
Няма да навлизам в спор за ползите и вредите на различните противозачатъчни. За моногамни постоянни партньори без здравословни проблеми гинеколозите препоръчват спирала.

# 17 199
  • София
Няма да навлизам в спор за ползите и вредите на различните противозачатъчни. За моногамни постоянни партньори без здравословни проблеми гинеколозите препоръчват спирала.
Е, в нейния случай и предвид, че скоро е раждала и имат намерения за второ дете, някога в бъдещето - доктора е преценил, че не е за спирала. Хормоните й и без спирала още са разбъркани от раяждането. Смятам мнението на лекаря за по-меродавно, от това на форумни изказвания.

# 17 200
Не мислех, че майки с деца се срамуват едни презервативи да купят. Ако от това ви е срам, никакъв секс не трябва да правите.
Аз съм ходила сама, с гаджето, той е ходил също  като му е прииска, но това си е чиста форма на егоизъм. Отиваш в ДМ и взимаш в количката, нищо няма да ти кажат. Аз приличам  на 10-класничка и не са ми казвали нищо. На такъв дете не бих му родила никога, щом един презерватив не иска да надене. Щом и за секса иска без презерватив или аз на хапчета, няма да стане.

# 17 201
Е, в нейния случай и предвид, че скоро е раждала и имат намерения за второ дете, някога в бъдещето - доктора е преценил, че не е за спирала. Хормоните й и без спирала още са разбъркани от раяждането. Смятам мнението на лекаря за по-меродавно, от това на форумни изказвания.

Разбира се, че мнението на лекаря е по-меродавно. Но става дума за обикновена спирала, а не за хормонална - продължава да куца четенето с разбиране. Сложиха ми спиралата веднага щом свършиха лохиите, тоест около месец и половина след раждането. Посъветвах момичето да се консултира с лекар, даже с двама. Останалото е въпрос на нейн личен избор. Все трябва да се пази, защото дори по време на кърмене може лесно да забременее. Цикълът се възстановява след първата овулация, която е незнайно кога, а и трябва внимателно да прецени семейните отношения и потенциалното им развитие.

П.П. А, че мъжът на Анонимна е егоист, спор няма.

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 17:25 от :::

# 17 202
  • Шотландия
Absurt, питах доктора си за всички видове контрацепция, която може да ползваме, каза категорично само презервативи. За спирала съм твърде млада и искаме второ дете в бъдеще, но не и толкова скоро. Явно ще си стоим на сухо година-две.
Намери си друг гинеколог и обсъди с него всички други методи на контрацепция. Лично аз се съмнявам, че нормален лекар ще ти каже, че си прекалено млада за спирала и не трябва да я слагаш, защото няма да имаш деца в бъдеще.

Ето тук чети за други методи.

# 17 203
Спиралата има противопоказания, едва ли е нужно всеки да си опише пълния гинекологичен статус тук, за да се убедите. Няма никаква пречка да се ползва презерватив, освен мъжки егоизъм и глупост. И жена, дето да ги търпи.

# 17 204
  • Countryside
Аууу, голям срам за единия презерватив. Както са ти казали купи ги от магазин, няколко пакета(има опаковки и по 10) слагаш на лентата и после плащаш. А това, че някой от опашката?! щял да види и да коментира, голям праз. Дано ви мине срама до пубертета на детето, че как ще му обяснявате за безопасен секс незнам.
Иначе мъжа ти се прави на интересен и чак ти демонстрира, че секса с теб е сравним със самозадоволяване. Да, бе да. Като е толкова оборотен да го кара на Мара Шепова до второто дете. И след това пак, 'щото нали ти няма да сложиш спирала, а той презерватив. Индийските сериали ряпа да ядат, проблема тук е много сериозен.

Общи условия

Активация на акаунт