?Въпроси всякакви за СО?

• 1 854 291
  • 20 915
  •   2
Отговори
# 19 755
  • София
Стана тя сапунка.
Ама то така е- големи хора, семейни, пък се заровили в комуна.

# 19 756
Мисля, че ако преспите със всички съквартиранти и съседи, ще се укротите и ще си гледате живота спокойно. Просто не сменяйте местоживеенето, защото ще трябва да направите същото наново.

Така или иначе, като ползвате обща баня и правите секс в съседната стая, интимността на отношенията е мираж, по-добре направо да го минете този етап.

# 19 757
Ох, не мога  Joy Joy Joy
Добра идея. Тамън ще им мине меракът.

# 19 758
Мисля, че ако преспите със всички съквартиранти и съседи, ще се укротите и ще си гледате живота спокойно. Просто не сменяйте местоживеенето, защото ще трябва да направите същото наново.

Така или иначе, като ползвате обща баня и правите секс в съседната стая, интимността на отношенията е мираж, по-добре направо да го минете този етап.

Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile Извинете, Представих си го...Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 19 759
Момичета! Не живеем в комуна Simple Smile... В държавата, в която сме, е практика подобен вид споделено съжителство.
За хора като нас, които са свикнали да бъдат самостоятелни, всичко това се оказа огромно предизвикателство Simple Smile!
Благодаря на всички, които се включиха!

# 19 760
Значи, и аз ако отида по-рано на работа /първа причина да не се кефя примерно/ и видя един единствен човек, който видимо ме е отбягвал и с поведението си е показал, че съм му неприятна /това се усеща/ и аз бих изпуфкала отегчено, особено ако има над 5-10 мин. докато дойдат другите, с които мога да комуникирам. Обаче момчето може да има и друга лично негова си причина, несвързана с теб за да пуфти - може да е служебно, може да е от личния му живот. Фактът че сте си мълчали означава, че няма интерес към теб, ама никакъв до степен да не иска и общи разговори да водите. Дали е заради теб или си е темерут няма как да знаем, а може да е започнал по-рано да работи за да насмогне.
Ами той в началото май имаше интерес и явно по някакъв начин се е почувствал обиден, защото аз един вид се държах дръпнато, но без да офкам като го видя, както направи той. Мисля си, че ако не е имал интерес, а му е било все тая, нямаше да показва толкова явно, че не се радва да ме види. Иначе офкането си беше абсолютно към мен, просто беше изключително демонстративно.

# 19 761
  • Sofia
Не живеем в комуна Simple Smile... В държавата, в която сме, е практика подобен вид споделено съжителство.

За пръв път чувам за подобна държава. Thinking
А, като ти казват, че живеете в "комуна", говорят образно – просто не е нормално младо семейство да се набута да живурка с няколко други двойки в една и съща къща.

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 19:53 от Blаck Cat

# 19 762
В държавата, в която сме, е практика подобен вид споделено съжителство.

Такива комуналки само по руските филми съм виждала...
Радвам се, че го приемате като предизвикателство. У нас му казват мизерия.

# 19 763
  • Пловдив
Абе моля ви се, много от "успелите емигранти" в Англия живеят така. Че и ми спорят, че били по еврини наемите. И като им обяснявам, че не може да сравниш наем на самостоятелно жилище (тук никой не живее така), с наем на една стаичка в къща с още 6 други семейства/двойки, не могат да ме разберат... Като отидох така да видя един познат къде живее, дето хем е от 10 години в Англия и ми призля. И колко други са така просто... Зарязват тука жилища и професии да ходят да мизерстват там, ама нали е чужбина, търпят. Сори за офа.

# 19 764
Не е комуналка Simple Smile. А share house, в Англия. Да, много хора тук живеят така.

# 19 765
Не живеем в комуна Simple Smile... В държавата, в която сме, е практика подобен вид споделено съжителство.

За пръв път чувам за подобна държава. Thinking
А, като ти казват, че живеете в "комуна", говорят образно – просто не е нормално младо семейство да се набута да живурка с няколко други двойка в една и съща къща.

И аз за пръв път чувам за подобна държава. А съм в същата. Държава в държавата се е получила. Явно е станало нормално да живеят по 10 човека, като съсели, защото преди беше привилегия на нелегалните, криминалните и циганите. Това дори не е законно.

# 19 766
Ваша си работа. Все пак сте разкрепостена Simple Smile

# 19 767
А, колко приятели се изпокараха така. Заминаха заедно, уж да са заедно в добро и зло ама нещо не стана така. Само един човек познавам там, който си взе самостоятелно жилище-малка мансарда, плаща много голям наем, но казва, че спокойствието и добрите отношения с приятелите му си струват парите.

И наистина е адски мизерно да се дели каквото и да било, камо ли баня, с още 6 човека. Какви тройки, какви 5 лева? Цялата къща като на кино ще ви гледа.

# 19 768
Не е комуналка Simple Smile. А share house, в Англия. Да, много хора тук живеят така.

Дооообре, повярвах ти. Живеят така имигрантите, особено такива дето работят нископлатена работа и не могат да си позволят самостоятелна квартира.

# 19 769
Нищо срамно няма да си с нископлатена работа.

Общи условия

Активация на акаунт