Къде в Русе?!Тема-8

• 113 888
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Даа, не е спирала да работи. Преди малко си измихме колата там, и имаше една камара килими за пране  Simple Smile

# 676
Можете ли да ми препоръчате болногледачка от града? Трябва ми да гледа 2-ма възрастни за общо 4 - 5 часа на ден.

# 677
Здравейте,случайно да знаете дали в Джъмбо се продават органайзери за бебешка козметика и памперси?

# 678
Продават ли някъде в града малини, но не замразени? Днес ми попаднаха съвсем малко количество и синът ми ги изяде с охота, а до скоро, когато имаше на разположение неограничено количество не ги и погледна  newsm78

# 679
Виж по пазарите, където продават производители на плодове и зеленчуци от околностите.  Hug
На Американското на тарабите от към градинките винаги има такива.  Peace

# 680
  • Русе
Аз съм виждала малини на пазарчето Сан Стефано ( във Възраждане). Бяха 7,80лв. за килограм.

# 681
Продават ли някъде в града малини, но не замразени? Днес ми попаднаха съвсем малко количество и синът ми ги изяде с охота, а до скоро, когато имаше на разположение неограничено количество не ги и погледна  newsm78

Ул. Мария Луиза ...улицата на макаронената до магазин Диди (за спалното бельо) има зеленчуков магазин и има в чашки. Иначе на самата Борисова в блока малко преди аптека Санита и От игла да конец, също има зеленчуков където продават и на килограм.

Иначе на кооперативния пазар също няма начин да няма Peace

# 682
Благодаря за бързите отговори! Утре ще си купя Simple Smile Ако не ги яде  синът ми, ще си ги изям аз пък  Mr. Green

# 683
Здравейте вчера видях едно хубаво магазинче са отворили за детски дрехи втора употреба срещу халите много красиви неща има ние си пазарувахме малко

# 684
Здравейте вчера видях едно хубаво магазинче са отворили за детски дрехи втора употреба срещу халите много красиви неща има ние си пазарувахме малко

Защо ли оставам с впечатление, че Вие сте го отворили това магазинче? Ако е така - полезен съвет - такъв тип реклама е по-скоро отрицателна. Ако пък случайно греша - моля да ме прощавате  Peace

# 685
bella MI не грешиш, отворих стари публикации на потребителката.Много плоска реклама,винаги са ми били неприятни,хора които хитреят на дребно #2gunfire

# 686
Момичета, препоръчайте ми кадърна козметичка за кола маска само на подмишници? Ще ми е първи опит и не искам да попадна в нечии ръце, дето да ме откажат от колата за цял живот  Laughing И по възможност да работи и вечер след 5 или в събота/неделя  Peace

# 687
Момичета, препоръчайте ми кадърна козметичка за кола маска само на подмишници? Ще ми е първи опит и не искам да попадна в нечии ръце, дето да ме откажат от колата за цял живот  Laughing И по възможност да работи и вечер след 5 или в събота/неделя  Peace
Салон "Галка" в блока на "Борците",аз лично съм доволна козметичката за кола маска.

# 688
Здравейте,
моля ако някой има координати на добри майстори да ми съдейства  bouquet
Става дума за освежаване на апартамент-шпакловка тавани, стени, тапети, обръщане на прозорци...такива неща. Знам, че късничко съм се сетила, нооо Rolling Eyes
Багодаря предварително..и ако може на лични   Simple Smile

# 689
Аз препоръчвам Светла Добрева в к-с "Евас". Ходя при нея за кола маска на интимните части и е перфектна, сигурна съм, че и за подмишниците е много добра. А и като й обясниш, че ще ти е за първи път, ще те предразположи.

Общи условия

Активация на акаунт