Къде в Русе?!Тема-8

• 113 868
  • 751
  •   1
Отговори
# 705

А нещо по-конкретно? Къде се намира кабинетът му? Какви са цените за фасета приблизително? От личен опит ли го препоръчвате?  Simple Smile

# 706
Имам 4 предни горни зъба метало-керамика. Прагово изпиляване, стои много красиво и естествено. Вижте му координатите в нета.

# 707
Имам 4 предни горни зъба метало-керамика. Прагово изпиляване, стои много красиво и естествено. Вижте му координатите в нета.

Благодаря!  Simple Smile

# 708
Здравейте! Търся подлепващо и разни други шевни дреболии - има ли специализирани магазини или пък фирма, където и да продават (изрезки, отпадъци)? За хоби проект е, така че качеството може да е всякакво.

Също търся памучни и копринени парцалчета - но, предполагам, с тях по магазините за втора употреба по-лесно ще се уредя.

Благодаря предварително за всякакви идеи!  bouquet

# 709
Всякакви шевни материали в магазин Пчела на Чайка се намира ...чукни го в Гугъл да ти даде точен адрес, че ми е трудно за обясняване. Също и в магазините от Игла до конец - на ул. Борисова и в пресечката на П.Д.Петков, но там е по-скъпо.

Парцалчета може  да отидеш в някоя шивашка фирма и да помолиш да ти дадат, изхвърлят солидно количество отпадъци. Също така има 2 магазина за платове пак по Чайка в които има кошове с парчета плат различни големини, на едното място са на кг, на другото жената преценява колко струва в зависимост от парчето Wink

# 710
Всякакви шевни материали в магазин Пчела на Чайка се намира

Супер идеи! Още днес ще ги прослушам!  bouquet

# 711
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хубава автомивка за вътрешно и външно почистване на кола + пране на тапицерия/кожа/?
Без автомивка Петрохан и тази на гарата.

# 712
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хубава автомивка за вътрешно и външно почистване на кола + пране на тапицерия/кожа/?
Без автомивка Петрохан и тази на гарата.
Има една нова до нас - Акватика, много се стараят. Пишеше, че имат сайт за записване на час.

# 713
На петрохан ми надраха колата...

# 714
Моля дайте съвети каква прахосмукачка да си купя  и от къде.

Споделете какви са вашите, доволни ли сте от тях и колко струват приблизително!

# 715
Моля дайте съвети каква прахосмукачка да си купя  и от къде.

Споделете какви са вашите, доволни ли сте от тях и колко струват приблизително!

От доста време имам Rowenta модел 5295, много съм доволна. Майка ми и свекърва ми си купиха същите, те също са доволни. Мощна е, компактна, със текстилни торбички и хепа филтър. Единствения минус е, че обемът е сравнително малък и трябва да се изпразва често, ако това ти е проблем разбира се  Simple Smile Някъде около 200лв беше, в Технополис мисля, че в момента тече някаква промоция за Rowenta за удължена гаранция на някои модели.  bouquet

# 716
  • Русе
Прахосмукачка робот. Просто перфектна  Party

# 717
  • Русе
Прахосмукачка робот. Просто перфектна  Party

newsm10 newsm10 newsm10

# 718
  • Русе
+1 Най-добрата ни покупка за дома.  newsm68

# 719
На мен ми е мечта да си взема робот, но имаме френски булдог и не съм сигурна дали ще се понесат един друг...

Общи условия

Активация на акаунт