Къде в Русе?!Тема-8

• 113 873
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Концертът на Клайдерман беше страхотен! Hug

# 691
  • Русе
Хора, къде правят зъбни снимки и на какви цени?

# 692
  • Русе
Зъбни снимки се правят в комплекс Евас и на Пантеона на ъгъла в кооперацията, втория вход. Може да има и в Стоматологията, но там не съм ходила. Стандартната цена на снимка за 1-2 зъба мисля, че е 3 лв., но има и по-скъпи снимки например на цялата челюст. Стават готови след 10-15 минути.

# 693
До колкото знам в Евас вече няма  Rolling Eyes

В стоматологията има  Peace

Концертът на Клайдерман беше страхотен! Hug

Сигурна съм  Simple Smile ....още ме е яд, че не успях да отида.

# 694
  • Русе
Много благодаря

# 695
В кооперацията на Пантеона снимах два зъба преди месец, взеха ми 5лв.

# 696
  • Русе
В ЕВАС 5 лв секторна снимка, 15 лв панопрамна./в момента/ Еднаква е значи цената на двете места

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 15:07 от elan

# 697
  • в огледалото на живота
В кооперацията на Пантеона снимах два зъба преди месец, взеха ми 5лв.
Преди 2 седмици за секторна  снимка 6лв;за панорамна 25лв на плака;30лв на диск  Wink

# 698
Момичета, препоръчайте ми кадърна козметичка за кола маска само на подмишници? Ще ми е първи опит и не искам да попадна в нечии ръце, дето да ме откажат от колата за цял живот  Laughing И по възможност да работи и вечер след 5 или в събота/неделя  Peace
Аз препоръчвам Светла Добрева в к-с "Евас". Ходя при нея за кола маска на интимните части и е перфектна, сигурна съм, че и за подмишниците е много добра. А и като й обясниш, че ще ти е за първи път, ще те предразположи.
Благодаря, а в кое студио работи? В Евас ми излизат две козметични студия, но никъде няма име на козметик?

# 699
Момичета, препоръчайте ми кадърна козметичка за кола маска само на подмишници? Ще ми е първи опит и не искам да попадна в нечии ръце, дето да ме откажат от колата за цял живот  Laughing И по възможност да работи и вечер след 5 или в събота/неделя  Peace
Аз препоръчвам Светла Добрева в к-с "Евас". Ходя при нея за кола маска на интимните части и е перфектна, сигурна съм, че и за подмишниците е много добра. А и като й обясниш, че ще ти е за първи път, ще те предразположи.
Благодаря, а в кое студио работи? В Евас ми излизат две козметични студия, но никъде няма име на козметик?
Хмм, мисля, че се казваше "Студио С" или нещо подобно. Влизаш от страничния вход, който е от страната на ресторант "Слънчевата къща", после няма начин да не го видиш. До студиото има магазинче за принадлежности за рисуване. Не знам дали обясних добре, хах, ако имаш въпроси ще помагам Simple Smile

# 700
Здравейте,препоръчайте ми оптика за направа на диоптрови очила,от която сте доволни. bouquet

Аз препоръчвам vision express. Останах доста доволен, въпреки че им станах клиент с големи резерви. Обаче си вземете рецепта от друго място, откъдето сте доволни, не се доверявайте на безплатния преглед, който предлагат там. Ако не е спешно, издебнете кога има промоция 1 стъкло + 1 безплатно. Аз си взех от там два чифта очила, които заедно ми излязоха значително по-евтино от един чифт във всяка друга оптика.

# 701
  • На брега на реката
Оптиката срещу икономическия техникум е моето предложение. Много компетентни дами, винаги са ми предлагали стъкла с актуална промоция. 3 пъти съм си правила очила при тях и трите пъти съм оставала доволна. Имат и скъпи продукти, но винаги можеш да си кажеш ориентировъчния таван и да се вместиш с нещо качествено в него. В моя случай и рецептата излиза от тях, защото лекар ми е Миланов, който има кабинет в самата оптика.

# 702
  • Русе
  Ние си правим очилата в оптиката срещу Альоша. Доволни сме.

# 703
Здравейте, моля да ми препоръчате добър стоматолог в Русе, за слагане на фасета на ПРЕДЕН зъб.  newsm78

# 704
Деан Славов

Общи условия

Активация на акаунт