В очакване на СЕДМИ клас!

• 46 227
  • 801
  •   1
Отговори
# 30
Честит Рожден Ден на Деян!/ на патерици/
Да расте здрав, уверен и щастлив!  newsm59

# 31
Здравейте и от мен! Няколко дни нямах възможност да влизам в интернет, но сега ви изчетох и в старата и в новата тема. Благодаря на Бети за нея и с удоволствие се включвам. Моята щерка още се мъчи с "На прощаване" Simple Smile. С друго не се е захванала, но обеща, че от юли започва със задължителните тестове по математика, които им е дала госпожата. Повече й се почива, все за морето говори и брои дните до заминаването.
За ФБ група съм съгласна и ще пусна покана за прием на Колона.
Честит Рожден Ден на тийнейджъра! Да е здрав и много щастлив! nbirthday

# 32
.♥.Петя.♥., със закъснение ...  да ти е жив и здрав Деян! Много да ви радва, да бъде щастлив и усмихнат!

# 33
  • София
Честит рожден ден на порасналото момче и от мен!  newsm59
Да бъде здрав и щастлив, да успява с лекота и да носи само радост на близките си!

# 34
  • Варна
Честит Рожден Ден на Деян! Да е жив и здрав, весел и щастлив!

# 35
  • ride my bike...
Честит Рожден Ден и от мен.
С пожелание за една весела ваканция  Tada

Моето дете още е далеч от очакването на 7 клас Simple Smile
Набляга на почивката, книгите, разходките, ролерите и колелото
По някое време ще си реши домашното по математика и ще направи преразказите, които са им за ваканцията.
Тя е старателна и съвестна. Надявам се, че и 7 клас ще е последователна в ученето и всичко ще е сравнително спокойно.

# 36
  • София
Благодаря ви много, момичета! Hug

# 37
  • София
Честит Рожден ден на Деян! Да е здрав, щастлив и разумен!
Laluni, и аз се надявам на същото за моята девойка.  Peace
Домашно имат само по бел, и една книга по английски, която е планувана да се започне на 1 юли, добре че е уцелила предпочитанията на маса деца, така вероятността да я прочетат нараства Simple Smile

пп. Петя, далеч нямах предвид, че съм чела всички седмокласни теми тази година  Laughing Това би било огромно наказание за мен, аз вероятно и догодина няма да я чета нашата, освен по диагонал. Но четох по време на матурите и след това за различните училища, което се оказа от полза за мен и размислите ми за избор на у-ще.

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 16:24 от EliG

# 38
EliG, Коя книга имат да четат по АЕ?

Моя син заряза четенето на английски, мина му миналогодишния ентусиазъм.  Weary
Кофти, че точно догодина ще учат яко в школата за сертификатни нива, но така се случи, ще чете колкото може. Там поне има право на поправка.

# 39
Хм, май попаднах на темата на следващите седмокласници. Записвам се и макар да е рано още, ще хвърлям по едно око. По-активно ще се включа като започне подготовката за поредната кампания НВО. Засега ползотворна почивка на децата, че ще имат нужда преди решителния 7-ми клас! Peace

# 40
  • I want it all and I want it now.
Честит Рожден ден на Деян!
Много здраве и успехи  bouquet

newsm59

# 41
  • София
gerka, ето тази:
Ще е епична битката  Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 18:10 от EliG

# 42
gerka, ето тази:
Ще е епична битката  Mr. Green

Баш за синковеца.  newsm10
Ако Михаела не е чела книги от поредицата помислете за варианта да я прочете първо на български

# 43
Ето ме и мен в новата тема-наистина звучи някак нереално за мен това "СЕДМИ клас". Вярно все още сме в очакване,ще свиквам с мисълта Simple Smile
Изпратих покана на Галя ,ако може да ме добавите в групата/Деси Макс ни е общ приятел/ .
При нас ваканцията съчетава приятното с полезното-игри с приятели,на гости и четене.

# 44
  • дядовата ръкавичка
Да се запиша в новата тема от морето. От 26 юни сме в Приморско, времето е прекрасно. 
Девойката чете  Немили-недраги. Стихотворения няма да я карам да учи наизуст. Не е необходимо. Задачки ще решава по малко като се приберем. Поставила си е висока цел, ще трябва да се потруди, за да я постигне.
Аз като "гърмян заек" мисля тази година да съм спокойна, дано седмокласничката не ми сервира някакви изненади.
Във фейсбук не съм особено активна, да не кажа хич, така че ще следя само седмокласната поща.

Общи условия

Активация на акаунт