Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 52 ~

• 19 453
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
тук пък сто пъти се примолих да се сети да ги остави у Фахрието у тях, да ги прати на Шинаси нъл обичал ,да ги фърли у Босфора на чайките, таксиджията да почерпи , само да не ги носи в офиса
ама не и не , занесе ги беееее
И аз отначало исках същото, мислех си, айде занесе ги във фирмата, поне да ги остави всичките на Шаика, ама не, отиде при Маджит с втората кутия  ooooh! Не че щеше да му ги предложи, да си хапне сарми със зехтин, ама на... После си казах, гледай ти какво момиче е Нериман, знаеше че ще стане за смях, но не ги остави. Просто не очакваше, че и Маджит ще го досрамее от сармите, от нея  Whistling
Значиии супер е сериала, сега го осъзнавам за кой ли път. Предлага ни различни ситуации, многообразие, многопластовост... Като я настигна Маджит и спря таксито, какви бяха очите и  Heart Eyes Пълни със сълзи и със светлина едновременно  Hug А колко съсипан беше Маджит, като и каза : Добре тогава, и аз няма какво повече да ти кажа  ooooh! А как сладко се сдобриха вечерта  Heart Eyes

# 361
Всичко е за нуждите на сценария
ако нема гафове и интриги няма да има и сладки сдобрявания то е ясно
аз не мога да се престраша да продължа с гледането
след като ще се карат и разделят в 26еп.
кога ще се сдобрят а ?

# 362
34 епизод  Peace На Ренка в гащите е   hahaha

# 363
Нервакова, те не се карат, друга е причината  ooooh! ама да не казвам, че нема ти е интересно  Whistling Чакай коментара на Ирка по въпроса  hahaha

# 364
34 епизод  Peace На Ренка в гащите е   hahaha
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party

Здрасти Hug Hug Hug

# 365
Laughing Laughing Laughing
Ренко  Hug Heart Eyes като си чу името и веднага пристигна  hahaha

# 366
  • София
Ренко  Hug Heart Eyes като си чу името и веднага пристигна  hahaha
Тя като чу за гащите и хоп кацна  smile3534
Този сладур от гащите на Ренка го гледам сега късно вечер и много ме кефи  newsm43

# 367
Ренко  Hug Heart Eyes като си чу името и веднага пристигна  hahaha
Тя като чу за гащите и хоп кацна  smile3534
Този сладур от гащите на Ренка го гледам сега късно вечер и много ме кефи  newsm43
Душко ли ма newsm78 далече от него Naughty и от Кенан де Naughty

# 368
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма дръж си го скапания Душко ма, че и далеч вика, той пред прозореца ми да е и няма го погледна  hahaha hahaha hahaha
Значи аз не мога се престраша да гледам излагацията със сърмите  ooooh!

# 369
  • У Диспансера ...♥♥♥
И не е причината, че го досрамя от нея. Просто Пеликана го ядоса с Шинасито, преди това и когато тя цъфна той си го изкара на нея под предлога със сърмите. Усети безсилие,  чу живеят къща до къща, ревност, че може да я види когато си иска другия, че даже и в къщата му ходи, а с него ето канят го да излязат приятели и той е сам, защото нея не я пускат. Това е цялата работа, просто всичко това изригна. Ако го беше срам нямаше да я закара в заведението и тя с платената вишнева блуза, да вечеря и да танцува с нея, нито щеше да я хване за ръката пред цялата фирма. Той е влиятелен мъж, не може да има нещо с което Шинасика да го превъзхожда и това нещо той да не може да направи нищо за да се промени, само трябва се примири със ситуацията, а знаем Маджо не е от тия  Peace

# 370
Ма дръж си го скапания Душко ма, че и далеч вика, той пред прозореца ми да е и няма го погледна  hahaha hahaha hahaha
Я па тая ooooh! глей си работата ма Naughty я казах ли ти нящо кат припадаше по рижавия ooooh!

# 371
И не е причината, че го досрамя от нея. Просто Пеликана го ядоса с Шинасито, преди това и когато тя цъфна той си го изкара на нея под предлога със сърмите. Усети безсилие,  чу живеят къща до къща, ревност, че може да я види когато си иска другия, че даже и в къщата му ходи, а с него ето канят го да излязат приятели и той е сам, защото нея не я пускат. Това е цялата работа, просто всичко това изригна. Ако го беше срам нямаше да я закара в заведението и тя с платената вишнева блуза, да вечеря и да танцува с нея, нито щеше да я хване за ръката пред цялата фирма. Той е влиятелен мъж, не може да има нещо с което Шинасика да го превъзхожда и това нещо той да не може да направи нищо за да се промени, само трябва се примири със ситуацията, а знаем Маджо не е от тия  Peace
Peace

# 372
  • У Диспансера ...♥♥♥
Я па тая ooooh! глей си работата ма Naughty я казах ли ти нящо кат припадаше по рижавия ooooh!
Сума и неща каза  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ето и потвърждение на думите ми, не сърмите бяха проблема  Mr. Green

# 373

Сума и неща каза  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Не съм ма Mr. Green

# 374
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт