Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 52 ~

• 19 400
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
То остава и в реала да чакат червените коланчета  hahaha hahaha hahaha
Като го гледам къв страстен е Маджо  Mr. Green Коланчето с зъби ще го изръба  hahaha hahaha
Еве Heart Eyes Hug, аз съм на бившите къде отиде у фирмата Тарамбуката  ooooh!
Ренку, Невраче, Мим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Тя Мим, докато ги загледа може ги спрат  hahaha hahaha
Мен като протичане на химия ми напомнят ФЕмир и ЗейКер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Същите погледи и ток усещам, и много се радвам че без да им пука се отдадоха на чувствата между тях, та и ние да им се кефим  Party
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

То и аз ги махам тия, само като се бият и нареждат като вчера в участъка им се кефя  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Двете свати имат страхотни изпълнения, не ги пропускайте  Peace

# 91
Мен па ми напомнят на Халилудко и Фериха Heart Eyes Party и Душко с Фериде Heart Eyes Party

# 92

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Двете свати имат страхотни изпълнения, не ги пропускайте  Peace
бързам да оженя младите
след това по диемата ще обърна внимание на сватите

# 93

бързам да оженя младите
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

О заман, бу гедже в 22,30 да сте на линия, ще гледаме 4-та минисерия  Peace Да видим, ще спаси ли Маджит Нериман аджаба  Thinking

# 94

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Двете свати имат страхотни изпълнения, не ги пропускайте  Peace
бързам да оженя младите
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

О заман, бу гедже в 22,30 да сте на линия, ще гледаме 4-та минисерия  Peace Да видим, ще спаси ли Маджит Нериман аджаба  Thinking
нема стане бу гедже съм  кралицата на нощния живот , Пловдив

# 95
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз не мога издържам на тия серийки миниатюрни, а и с тоя пълнеж и да не мога врътна хептен ще ме приспят  Joy Joy Joy

# 96
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма баш много общо имат с Фера и Халидулко  Mr. Green
Тя Феруца с такъв поглед го гледаше на обожание него, че Нериман пасти да яде  Joy Joy Joy
Ся рисуваме в ателието, още малко остана да свали гарда съвсем, нашата  Crossing Arms

# 97
  • Бургас
Привет,прекрасни!

Hug Hug Hug

# 98
Мерабаааа Hug Hug Hug Hug Hug
Нерваче Heart Eyes то и аз съм кат теб  Joy Joy ни готвим, ни чистим, ни дете ме вълнува кат се захвана със някой сериал, на който превода му е готов ooooh!
Еве Heart Eyes аз да благодаря на теб и Франческа за розичките  bouquet  bouquet  bouquet но и да ми кажеш къде мога да гледам 20 еп., защото тук не мога да гледам в-бокса Crossing Arms
Ренку Heart Eyes Ирку Heart Eyes Лаве Heart Eyes Терзи Heart Eyes Адашче Heart Eyes Хапчо Heart Eyes

# 99
  • У Диспансера ...♥♥♥

Бялата ризка, ухааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мичоно  Heart Eyes Hug

# 100
  • У Диспансера ...♥♥♥
Crazy

# 101
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ама и черно как му ходи бе  Flutter Flutter Flutter

# 102
Ох ма Иркооо  Hug стига ги пуска тез бели ризи, щото не мога се съсредоточа  Crazy

Мичонко  Hug Heart Eyes Освен да го дръпнеш от Датата 20 епизод на Розите... другаде не знам да го има. Аз не го гледам, заради Франческа  Hug се хванах да превеждам  Peace

Хапчо  Hug Heart Eyes

# 103

Мичоно  Heart Eyes Hug
Милия  Heart Eyes тука беше направо съсипан  ooooh!

# 104

Мичоно  Heart Eyes Hug
Милия  Heart Eyes тука беше направо съсипан  ooooh!
тва май още не съм го видела а

Общи условия

Активация на акаунт