Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 52 ~

• 19 395
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
 smile3518 smile3511
Маджи ще се жени за пеликанаааааааааа

# 436
smile3518 smile3511
Само ше се сгоди ма Mr. Green

# 437
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha hahaha
Аз още не съм стигнала до тоя съдбовен момент  Mr. Green

# 438
hahaha hahaha hahaha
Аз още не съм стигнала до тоя съдбовен момент  Mr. Green
Как съм се смяла тука Joy Joy Joy Joy

# 439
# 440
Добре де защо не и казааааа, че ще прави такива работиии

# 441
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ех, почнахме и в съня да ревнуваме  hahaha hahaha hahaha

# 442
  • Стара Загора
а я да питам аз Феяз бей ко работи...досега само го гледам да свири на дудука...и да мята кайвета у кафенето...да не е пИнсионер нещоnewsm78
КАкъв ти дудук ,на мен на двоен кавал ми прилича тая неговата свирка Laughing Laughing Laughing Laughing..То дудука една педя инструментче,това мн.дълго,малко и на флейта го докарва на дължина Joy Joy Joy

Какво му е на момчето Laughingсекси отвсякъде Mr. Green,хеле мустакя най-най Joy Joy Joy JoyКато го видя и все се сещам как се точеше на Незахат в леглото,а тя се чуди как да избяга и добре,че го викнаха на работа,та се отърва милата Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 443
Добре де защо не и казааааа, че ще прави такива работиии
Ми щото му беше жал Laughing

Какво му е на момчето Laughingсекси отвсякъде Mr. Green,хеле мустакя най-най Joy Joy Joy JoyКато го видя и все се сещам как се точеше на Незахат в леглото,а тя се чуди как да избяга и добре,че го викнаха на работа,та се отърва милата Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 444
  • Стара Загора
smile3518 smile3511
Какво да прави,като не му оставиха избор ooooh!.То беше голям натиска #2gunfire #2gunfire..Що не й каза-как се казва такова нещо,след като вчера сте били на седмото небе от щастие и любов и днес да я приземи ooooh!.Дожаля му,реши да изчака и сгреши,както винаги се случва в дизитата,нали трябва да разбере от другаде Grinning..

Момичета,я кажете тоя Русия в сърцето Wink хубаво ли свършва,че ме изяде комшйката да ме пита Laughing/тя ме знае,че съм любителка и гледам напред,но тоя не го гледах/ и не знам какво да й кажа Blush.И тоя новия сериал дето ще почва-Медзежир-Бтв-то го е кръстил "Квартала на богатите" дали бива и какъв му е финала някой,ако знае Praynig..И мн.ме е яд,защо не продължиха с Борко и Съла,ами започват нов Thinking.

# 445
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хубаво свършва за жалост , По-то  Mr. Green
А Русията се разделят и не свършва хубаво, за който очаква се съберат Курт и Шура  Peace
Аз ся ще и предлагаме брак, да видим тя ще каже ли - Евет  Mr. Green

# 446
Абе аз ли съм кьорусум табела или Джихан е Арда от КПА

# 447
Абе аз ли съм кьорусум табела или Джихан е Арда от КПА
Тоя полицая ли newsm78 не е той Peace

# 448
Хилооооуууу на все  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

и тенкю за новото ни дворче  bouquet  bouquet  bouquet

и да не забравя селфито си  Whistling Mr. Green

Приятно ви гледане !

# 449