Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 52 ~

• 19 368
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Маджит с бялата риза  Heart Eyes

# 466
Битти.

Лека нощ .

# 467
Честит Джулай, сладурани  Hug Hug Hug Усмихнат и успешен ден на всички  Peace

Снощи нямах нет  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и само ви четох през телефона  Peace и много се смях де  Laughing Ирка  Heart Eyes пак беше в стихията си   Whistling

Снощи Кадир пусна няколко снимчици, специално за феновете им  Peace На снимката със сърчицето е тагната Неслихан  Heart Eyes Двойкато с тях са Мерве и Озгюр Джейлян, собствениците на Китемаксимум - базата за морски /водни/ спортове  Peace Вчера празнуваха 8 години от сватбата си и са избрали да прекарат вечерта си с нашите сладури  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Коментара на Кадир под първата снимка - Ето ни, заповядайте  Heart Eyes Кой знае колко са ревали фенките  hahaha hahaha hahaha

# 468
Добро утро Hug Hug Hug
аз не издържах и гледах до края на оригиналния епизад със срещата
Нериман между двамата, ше й се откачи хубавото главе да се върти ту към единия, ту към другия...кого ли ще избере.... newsm78
товаа девойче, Аслъ...ама много хубаво и то...язък...жал ми е за горкото....какво ще го дават на оня зализан плазмодий
какво ще стане с нея, много ме дразнят бъдещите й роднини, во главе с кандидат мъжо й, дето и за тояга за бастун не става, и нахалната му и проста майка #2gunfire #2gunfire 
Joy Joy Joy Joy

Еве Hug

Tina, в одном из интервью Кадиру задали вопрос : Кто более романтичен., вы или Маджит?" На что Кадир ответил: Я, конечно я романтичнее. Я вообще не очень понимаю Маджита, имея такие возможности и не воспользоваться ими. Так что я не считаю Маджита себе соперником" Laughing

Тоя определено ше играе у някой ВВ Mr. Green

# 469
 smile3507
снощи до 3ч. пак откарах
на 29 еп. съм , що не му прости на брега не знам
едвам си легнах исках да ги опаткам до 34еп. да видя на Рена гащите ама трябва и на работа да се ходи  Tired
Снощния епизод у фемилито има ли обща сцена с Маджит или да го пропусна

# 470
smile3507
снощи до 3ч. пак откарах
на 29 еп. съм , що не му прости на брега не знам
едвам си легнах исках да ги опаткам до 34еп. да видя на Рена гащите ама трябва и на работа да се ходи  Tired
Снощния епизод у фемилито има ли обща сцена с Маджит или да го пропусна
Не  Peace много тъпа серия ooooh!

Е как ше му прости кат той има пръстен Laughing

# 471
Рени дай 29еп. да погледам малко докат нямам шеф

# 472
# 473
много благодаря , оттеглям се при Маджит
Фахрие много ме кефи, както и Джихан
дори на моменти Шаика ме кефи кви ги ръси, ама не и какви ги върши
а Маджи като каже "лютфян" така готино го казва и още фразички радват много ухото има хубав глас

# 474
Нервакова  Hug Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Ако изключим цялостната превъзходна физика на Кадир, три неща харесвам най-много в него - очите, ръцете и гласа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И усмивката  Blush
Значиии тва като каже - лютфеен  Crazy разтреперват ми се краката  ooooh!

Ренко  Hug Heart Eyes Таман исках да кажа, че Кадир се е научил на романтика от Маджит, ама се оказа обратното  Joy Joy Joy

# 475
Нервакова  Hug Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Ако изключим цялостната превъзходна физика на Кадир, три неща харесвам най-много в него - очите, ръцете и гласа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И усмивката  Blush
Значиии тва като каже - лютфеен  Crazy разтреперват ми се краката  ooooh!

Ренко  Hug Heart Eyes Таман исках да кажа, че Кадир се е научил на романтика от Маджит, ама се оказа обратното  Joy Joy Joy
Laughing Laughing Laughing Laughing

# 476
  • София
Добро утро момичета на 1 юли

Макар и не с топло и слънчево утро ви пожелавам прекрасен ден и едно невероятно топло лято  Hug Hug Hug

# 477
Благавест Hug

# 478
Нервакова  Hug Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Ако изключим цялостната превъзходна физика на Кадир, три неща харесвам най-много в него - очите, ръцете и гласа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И усмивката  Blush
Значиии тва като каже - лютфеен  Crazy разтреперват ми се краката  ooooh!

Ренко  Hug Heart Eyes Таман исках да кажа, че Кадир се е научил на романтика от Маджит, ама се оказа обратното  Joy Joy Joy
Thinking нищо не спомена за брадата Mr. Green еле па на снимката дет си опнала за закуска Joy Joy Joy Joy Joy
А, добър ден Party
Еве Hug Heart Eyes Нерваче Hug Heart Eyes Ренку Hug Heart Eyes Линди Hug Heart Eyes
Тук е яко жега ooooh! нема угодия начи Crossing Arms
Ади хубав ден Hug Hug Hug Hug

# 479
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Линде  Hug Heart Eyes

Мичоно  Hug Heart Eyes ако ми падне, зимам го и с брадата  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт