Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 52 ~

• 19 284
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Охххх и аз се напрегнах  ooooh! От вчера нямаме интернет в къщи, щото новия доставчик купи бизнеса на стария, та сега сменят кабелите па трасето, заварките ставали бавно и таман сега една буля от офиса ме светна, да не съм се плашела, до края на седмицата щели да ми го пуснат  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Хапчо  Hug Heart Eyes

# 526
Охххх и аз се напрегнах  ooooh! От вчера нямаме интернет в къщи, щото новия доставчик купи бизнеса на стария, та сега сменят кабелите па трасето, заварките ставали бавно и таман сега една буля от офиса ме светна, да не съм се плашела, до края на седмицата щели да ми го пуснат  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Хапчо  Hug Heart Eyes
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Хапчо Hug

# 527
Еве туй под снимките на двамата Laughing и аз така викам Joy

Журналисты ведь были правы:D.как никогда

# 528
  • У Диспансера ...♥♥♥

Еми, и те имат отклонения понякога  hahaha hahaha hahaha
И за нашите се оказаха прави  Peace

# 529

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
 Peace И за двата поста  Hug

# 530

Joy Joy Joy Joy да Peace ама миналото лято паднах с тях Joy

# 531

Joy Joy Joy Joy да Peace ама миналото лято паднах с тях Joy
що бе, Ренку  Thinking ти беше сигурна, че са двойчица нашите  Laughing

Много харесвам такива снажни мъжаги с ей такива нежни девойчета до тях  Heart Eyes

# 532
Еве нали ги разделяха Laughing Кемал ги сдобряваше hahaha па само дет не изредиха че с всички братя е била Mr. Green и таман рускините сложиха една снимка на Кадир с неква и заглавие- новаото севгили hahaha и излязаха снимките дет и беше станало лошо hahaha

# 533
Аз Синем и с бившия ми Mr. Green я харесвах Laughing хубава мацка е Heart Eyes

# 534
Красавец Mr. Green

# 535
Laughing Laughing Laughing Laughing
За бившия ти ще ме прощаваш, ама големо пиянде бе  ooooh! Кенан поне е купонжия и веселяк, пък и му личи, че му е ОК със Синемчето  Heart Eyes

Еве нали ги разделяха Laughing Кемал ги сдобряваше hahaha па само дет не изредиха че с всички братя е била Mr. Green и таман рускините сложиха една снимка на Кадир с неква и заглавие- новаото севгили hahaha и излязаха снимките дет и беше станало лошо hahaha
Тука само ще се изсмея, щото знам как се тревожех и аз миналото лято, ще ги бъде ли, нема ли, верно ли е, не е ли... Нямах му много доверие на Кадир, а той бил такава мамина душица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 536
Това специално за Ирчока - червената плетена блузка  Crazy

Ренко, чете ли при рускините, интервюто на кака Ханде за Кадир  Whistling

# 537
Laughing Laughing Laughing Laughing
За бившия ти ще ме прощаваш, ама големо пиянде бе  ooooh! Кенан поне е купонжия и веселяк, пък и му личи, че му е ОК със Синемчето  Heart Eyes

Тука само ще се изсмея, щото знам как се тревожех и аз миналото лято, ще ги бъде ли, нема ли, верно ли е, не е ли... Нямах му много доверие на Кадир, а той бил такава мамина душица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ми на мен не ми вонеше Mr. Green Joy

Хич не ги мислех Laughing само се забавлявах с писаниците Laughing

Четох Laughing как го хвали Laughing

# 538
  • София
Моя най после го фанали със Синем Laughing Heart Eyes Party а се говореше още малко след нова година за тях Laughing
Ренка как го изтърва твоичкия да се размотава със Синем  newsm08

# 539
Моя най после го фанали със Синем Laughing Heart Eyes Party а се говореше още малко след нова година за тях Laughing
Ренка как го изтърва твоичкия да се размотава със Синем  newsm08
Екстра са си Party Party Party аз за убави момета не съм скръндза Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт