Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 52 ~

• 19 187
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • София
ха добро утро от мен Hug Hug
Лава, мерси за отговора за Аслъ-то Hug Hug
и аз като Арфа Hug Hug...много се тормозех за тва дете Аслъ...дато го нанизаха на врата на оня...зализания.....молив
хубав ден момичета  bouquet 

# 601
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро Hug Hug Hug
Аз съм на беснеенето на Фазомера, дето букна в компанията, а уж много мъдър човек пък като някой селяндур ми врещи  ooooh!
Ким Арджаолу Маджит, ким, ким и оня зад него -бен, бен  Mr. Green
И айде ся ще си оттегли поканата за кафе  ooooh!

# 602
Гюнайдън, прекрасни  Hug Hug Hug Хубав ден и от мен  Peace
Сервирам ви кафенце за разбуждане, буйрун  Praynig

Айде Мичона да се връща вече, че да ме отмени малко  ooooh!

Гледам, че Нервакова  Hug е стигнала до заветния 34-ти епизод  Laughing

Добре дошла на Арфа  Hug Heart Eyes Аслъ не знам преди къде е участвала, но в понеделник по АТВ започна нов сериал - Обидени цветя, и тя участва там  Peace

Ирчок  Hug Heart Eyes Много тежки тези серии бе  ooooh! Мен ме разби онази сцена преди годежа, дето се срещнаха близо до къщата и и Нериманчето му казваше, че баща и вече съгласен, да намерел най-подходящото време да отиде да я поиска  ooooh! Така я гледаше Маджит , с толкова тъга и любов и безпомощност ...  ooooh!

Гале  Hug Heart Eyes Аслъ намира сили да скъса с догмите, предполагам почерпила кураж от Нериман  Heart Eyes С какво възхищение я гледаше в двора на училището, на сватбата на Незахат и Азъм  Heart Eyes

# 603
Добро ютроооо
ЛЮТФЯЯН   Mr. Green
дайте ми клипче с песента от 35еп. малееее каква красота на двамката на брега
ама искам само песента с тези моменти ако го има резнато да го гледам и слушам.

# 604
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая пак се лютфени  hahaha hahaha hahaha
Еве  Heart Eyes Hug аз чак и сълзичките му снимах, как беше стиснал юмруци ама не заслужаваше такава болка момичето, направо я смаза и чака Озгюр да му каже стегни се, изправи фирмата на крака, колкото по-бързо, толкова по-скоро ще се отървеш от Пеликана . Аджеба на него хич не му идва на акъла, само хленчи като жена- Нериман та Нериман.  ooooh!
И права беше като му каза, че е избрал парите. Защото си беше баш така  Crossing Arms

# 605
Ирко  Hug Heart Eyes Не парите, семейството си избра, заради баща си /не че заслужава де/  #Cussing out  Много бързо се случиха нещата, докато се съгласи да се сгоди, и те айде вечерта ще направим годежа. Нямаше време да реагира милия, не му даде сърце, да каже на Нериман, като я гледаше как се радва, че най-накрая всичко се уреди  Confused Пробва няколко пъти, ама и тя го прекъсваше от радост и нетърпение... ех, любов  Heart Eyes

Нервакова, буйрун  Hug

# 606
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз знам, че баща си. Ама Нериман като му каза- чакай да ти преразкажа какво съм разбрала и му каза същото, че е избрал конфорта за семейството си пред нея и парите и че е егоист. Той що мълчеше, щото е така . Много бързо станало, като неще никой не може го принуди, хич не го оправдавам аз в тоя момент толкова много ме ядоса, че няма накъде . Тя даже и много спокойно разговаряше Нериман, с тва колие не знам къде щях му го навра, така щях му стисна ръката, че да прокърви направо  #Cussing out #Cussing out

# 607
Аз знам, че баща си. Ама Нериман като му каза- чакай да ти преразкажа какво съм разбрала и му каза същото, че е избрал конфорта за семейството си пред нея и парите и че е егоист. Той що мълчеше, щото е така . Много бързо станало, като неще никой не може го принуди, хич не го оправдавам аз в тоя момент толкова много ме ядоса, че няма накъде . Тя даже и много спокойно разговаряше Нериман, с тва колие не знам къде щях му го навра, така щях му стисна ръката, че да прокърви направо  #Cussing out #Cussing out
Laughing Laughing Laughing Много си му набрала на Маджит  ooooh! ма той си каза на Йозгюр: Нериман ме уби с думи  ooooh!

# 608
Евче сенисевийорум джанъм Simple Smile
Маджит напълно го оправдавам аз ,
яд ме е че не и каза в началото
ама го разбирам трудно излизат думите от устата
всеки попада в ситуация де да бях ама не бях
Нериманче и нея я разбирам и въобще двамата попаднаха в един въдовъртеж на болката заради другите , а не заради себе си.
Нериман ако нямаше чепици и сухари около себе си да я винят за всичко и да и пълнят главата с глупости щеше да разбере Маджит по добре.

# 609
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нищо нямаше да разбере, реагира точно като наранена жена. Мъжа, който обичаш избира да се сгоди за друга, след като е казал преди няколко часа- Ще се омъжиш ли за мен . И ти разбираш от някой друг, не от него. Градиш планове за общо бъдеще, като всяко едно младо момиче летиш от щастие, че си обичана, обичаш и ти и въобще всичко е шест точки. Този човек, който беше толкова много за това да сте честни един към друг и да си държите ръцете един, друг. Изведнъж ти научаваш, че си градил пясъчни кули и те за миг са разпилени и всички думи са просто казани ей така. За това той трябваше да не му знае много устата за ръцете и т.н

# 610
  • У Диспансера ...♥♥♥
От моя гледна точка нищо не бих разбрала по-добре. То е ясно, каквито и да са причините ти си избутана настрана от друга жена, колкото и да те обича не ти заемаш главното място в живота му, тъй че не виждам как да разбереш тази ситуация по-добре.

# 611
Евче сенисевийорум джанъм Simple Smile
Маджит напълно го оправдавам аз ,
яд ме е че не и каза в началото
ама го разбирам трудно излизат думите от устата
всеки попада в ситуация де да бях ама не бях
Нериманче и нея я разбирам и въобще двамата попаднаха в един въдовъртеж на болката заради другите , а не заради себе си.
Нериман ако нямаше чепици и сухари около себе си да я винят за всичко и да и пълнят главата с глупости щеше да разбере Маджит по добре.

Peace

Добро утро Hug Hug Hug

Арфа добре дошла Hug Heart Eyes аз Аслъ я знам от Цвете от изтока Peace там беше дете и то гадничко малко Laughing

Нищо нямаше да разбере, реагира точно като наранена жена. Мъжа, който обичаш избира да се сгоди за друга, след като е казал преди няколко часа- Ще се омъжиш ли за мен . И ти разбираш от някой друг, не от него. Градиш планове за общо бъдеще, като всяко едно младо момиче летиш от щастие, че си обичана, обичаш и ти и въобще всичко е шест точки. Този човек, който беше толкова много за това да сте честни един към друг и да си държите ръцете един, друг. Изведнъж ти научаваш, че си градил пясъчни кули и те за миг са разпилени и всички думи са просто казани ей така. За това той трябваше да не му знае много устата за ръцете и т.н
В началото да Peace но после можеше Peace и тя каза после че отдавна трябваше да е до него Peace

# 612
От моя гледна точка нищо не бих разбрала по-добре. То е ясно, каквито и да са причините ти си избутана настрана от друга жена, колкото и да те обича не ти заемаш главното място в живота му, тъй че не виждам как да разбереш тази ситуация по-добре.
на кантара е семейството , не знам не мога да се поставя на нейно място
ни ръце са ми обещавали да ми държат ни пясъчни кули съм градила
ама все си защитавам мъжкото бееее к`во да направя

# 613
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ох, ся как ще те засипе с мъдрости Фазомера, ще видиш  ooooh!
Ренку  Heart Eyes Hug абе не се разбира такова нещо, аз съм на това мнение. Като на филм му прости после, ама и той след това почна се държи както трябва с Пеликана, още в начало трябваше да я постави на място, но разбира се нямаше да имаме за какво да се ядосваме и да пишем сега  Peace

# 614
  • У Диспансера ...♥♥♥
Принципно и аз все защитавам мъжете, ама тука и да искам не мога оправдая действията му .

Общи условия

Активация на акаунт