Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 52 ~

• 19 228
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето Пеликана се представи за годеницата му  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 616
От моя гледна точка нищо не бих разбрала по-добре. То е ясно, каквито и да са причините ти си избутана настрана от друга жена, колкото и да те обича не ти заемаш главното място в живота му, тъй че не виждам как да разбереш тази ситуация по-добре.
на кантара е семейството , не знам не мога да се поставя на нейно място
ни ръце са ми обещавали да ми държат ни пясъчни кули съм градила
ама все си защитавам мъжкото бееее к`во да направя
hahaha hahaha hahaha hahaha

Ирко и аз не го оправдавам Peace но и Нериман трябваше да помисли след някои разговори с него Peace

# 617
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ей го, как се оцъкли  Mr. Green

# 618
  • У Диспансера ...♥♥♥
Само го навира лайняния си пръстен в лицата на хората, ама лепни си го на челото ма пууууу  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 619
  • У Диспансера ...♥♥♥

За кво не го остави да си тръгне, да може Пеликана се изгаври пак, а на говори ся  Crossing Arms

# 620
Ренку  Hug Heart Eyes

Много е трудна ситуацията и не може да се даде еднозначен отговор кое е било и щяло да е по-добре  Peace Чета поста на Ирка - много съм съгласна с нея, после чета Нервакова - и с нейното мнение съм съгласна  ooooh! Никой не знае, как точно би реагирал в подобна ситуация  Peace

Много хубав /тъжен/ Маджит в тези серии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 621
  • София
Привет сладурки казъкларки  Hug
Еви прекрасно място си избрала за традиционното сутришно кафенце   bouquet
Добро утро Ренка  Hug  Ирка  Hug  Нервакова  Hug  Галя  Hug
На Арфа добре дошла в нашата група  Hug
Завъртя се вече историята на сериала и тепърва ще има за какво да се ядосваме и на какво да се любуваме  Heart Eyes

# 622
  • У Диспансера ...♥♥♥

За сметка на това, Пеликана и весела е грозна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Линди  Heart Eyes Hug

# 623
  • У Диспансера ...♥♥♥
И Фазомера го смачкаха, направо си забрави мъдростите  ooooh!

# 624
Ренку  Hug Heart Eyes

Много е трудна ситуацията и не може да се даде еднозначен отговор кое е било и щяло да е по-добре  Peace Чета поста на Ирка - много съм съгласна с нея, после чета Нервакова - и с нейното мнение съм съгласна  ooooh! Никой не знае, как точно би реагирал в подобна ситуация  Peace

Така е Peace  Laughing

# 625

За сметка на това, Пеликана и весела е грозна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Линди  Heart Eyes Hug
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Линде  Hug Heart Eyes

# 626
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ето почва се с мъдростите, той само за специални случаи ги пази. Пък тя тоя пръстен няма човек, на който не го навря  ooooh!

# 627
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жабата пък щяла да празнува вече, сина и съсипан от мъка, а тя майката вместо да се почувства виновна от това ще ми празнува  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 628
  • У Диспансера ...♥♥♥

Шаика, направо го пука тоя  hahaha hahaha hahaha

# 629
  • У Диспансера ...♥♥♥

Колко нагло седна, чак и краката кръстоса. Само кафе дето не си поиска  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт