Пазаруване от H&M

• 114 332
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна

Velina_p, аз взех този суитчър в размер 122/128. Искаш ли да ти го измеря?

Да,искам!

# 541
Здравейте мами и дами,
 аз отново имам едно питане ... Харесах си тази жилетка http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0302985008.html ще мога ли да ползвам кода с 25% намаление и безплатната доставка при нея? В мейла, които ми пратиха пише нещо от сорта на "Тази отстъпка не може да се комбинира с други оферти и промоции, за закупуването на дизайнерски и лимитирани колекции, както и в магазините на H&M България. " Та за това се чудих дали ще има проблем и дали ще мога да ползвам кода?

# 542
  • София
Пробвай и ще разбереш  Peace

# 543
Здравейте,исках да попитам дали някой е пазарувал връхни дрехи(яке) от H&M....Защото искам да си купя от там едно яке но не пише размер за ръкав и дължина,та тъй де ако някой си е купувал от там яке ако може да  ми пише Laughing Grinning Praynig Praynig Praynig

# 544
На живо изглеждат много по-различни нещата - дрехите и материите, и аз мислих да пазарувам онлайн, но добре че отидох на място да ги видя - е нищо не купих... Laughing

# 545
Какво по-точно те интересува? Ако ти е малко/голямо/не ти харесва, можеш да го върнеш.

# 546
Аз съм поръчвала суитчери на детето - харесаха ми.

# 547
  • София

Да,искам!
Суитчърът е дълъг 49 см, а широчината под мишниците е 37 см.

# 548
Някой с пристигнала поръчка от Balmain?

# 549
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:

Да,искам!
Суитчърът е дълъг 49 см, а широчината под мишниците е 37 см.
[/quote]
Аз поръчих 110/116  и се оказа малък и с ужасно къси ръкави   ConfusedЩе го връщам,за колко време се връщат парите ,платих с кредитна карта newsm78 От банката дали ще си вземат някакъв процент,най се коментираше по-назад ,клиент на Булбанк съм ooooh!

# 550
  • Русе
25% ОТСТЪПКА ЗА ЕДИН АРТИКУЛ ПО ИЗБОР

Oнлайн оферта. Използвайте код 0178. Валиден до 16.11.2015.
Отстъпката не важи за дизайнерски колаборации.

# 551
25% ОТСТЪПКА ЗА ЕДИН АРТИКУЛ ПО ИЗБОР

Oнлайн оферта. Използвайте код 0178. Валиден до 16.11.2015.
Отстъпката не важи за дизайнерски колаборации.

Жалко, че цената на доставката "изяжда" голям % от отстъпката   Rolling Eyes

Иначе съм си харесала един кашмирен пуловер, който го търсех офлайн в три магазина и никъде не беше изложен (и не само той, а изобщо не открих кашмирени плетива офлайн). Има ли някой идея дали могат да се пазаруват само онлайн или някъде има и показани такива пуловери? (За да знам дали все пак да не се възползвам от отстъпката Wink )

Някой с пристигнала поръчка от Balmain?

Чакам всеки момент  Sunglasses

# 552
Имам въпрос за едновременно връщане на два артикула от различни поръчки.
Трябва ли и двата етикета да залепя на плика, от двете бланки? Надявам се да ми вземат еднократно такса за връщане.

# 553
  • София
Имам въпрос за едновременно връщане на два артикула от различни поръчки.
Трябва ли и двата етикета да залепя на плика, от двете бланки? Надявам се да ми вземат еднократно такса за връщане.
Най-добре е да се обадите в Центъра за обслужване на клиенти и те ще ви съдействат с опаковането и връщането на артикулите. Успех!  Peace

# 554
Здравейте Simple Smile имате ли наблюдение как са като качество и отговарят ли си на размера якетата с пух и по-конкретно това якенце http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0294089001.html ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт