Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 419
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Любимата храна на моите двамата по-големите е запечен сандвич. Могат да ядат това 3 пъти на ден и няма да им омръзне никога. Дребосъчко пък е така с попарата. Да ми се чуди човек защо изобщо се напъвам да готвя. И без това като им сипя в чиниите започвам да кръжа около масата и да повтарям Яж, яж, яж, хайде яж, яж, ама яж де  Tired
Всички мои деца, воглаве с баща си садят боб. Оня боб, който садихме в бурканчета с памук. Сега го пресаждат до гаража. Изобщо май ни е крайно време да се пренесем някъде в къща с двор ooooh!
Аз пък гледам "Игра на тронове" и се мъча да се сетя дали и в книгите беше баш така или малко са го променили. Трява да ги препрочета май.

# 1 051
У нас пък изобщо не се тачат сандвичите. Поотделно всички съставки ядат, но комбинарани ли са в едно - не.  
Искам да кажа, че още съм на работа и сериозно взе да ми писва.  За утре си взех почивен ден и се надявам да не вали.

# 1 052
  • Mediterraneo
Сандвичи им дай на моите, всякакви вариации. Даже филии с пастет и лютеница предпочитат пред готвеното. А аз будалата все гледам да има готвено, че и супа  ooooh! Иначе ядат всичко, ама са трудни, става с подканяне и висене на главите им.

# 1 053
  • Ямбол
Меню Tools -> Customize -> Commands -> бутон Keyboards и там има опции за настройване на клавиатурните комбинации. Надявам се да е това, което търсиш.
Да, май е това, обаче нещо доста команди са ми разбъркани и нямам идея защо е така.
Няма ли нещо като при телефоните - да се върне към заводските настройки?

# 1 054
Меню Tools -> Customize -> Commands -> бутон Keyboards и там има опции за настройване на клавиатурните комбинации. Надявам се да е това, което търсиш.
Да, май е това, обаче нещо доста команди са ми разбъркани и нямам идея защо е така.

Да не си натиснала някой клавиш, който ти променя клавиатурата?

На мен никога не ми се е случвало. Това не са ли ДОС команди?

# 1 055
Чувала съм, че може, но не съм го правила. Сега от любопитство чукнах в Гугъл и излезе инфо по въпроса.

# 1 056
  • Ямбол

Да не си натиснала някой клавиш, който ти променя клавиатурата?

На мен никога не ми се е случвало. Това не са ли ДОС команди?
Не знам. Интересно, че действат с клавиша Инсърт. И това е само Word. В браузъра, в който пиша сега, са си наред и пак добре, че тук не са се разбъркали. 2007 ми е пакета, ще взема да си сложа 2010 с надеждата при подновяването да се оправят. Но първо ще пробвам с рестарт.

# 1 057
  • Пазете Гор
Кайма с какво интересно мога да овкуся за кюфтета на фурна? Нарязах лук ,магданоз на ситно и това е. Ние много агресивни подправки не ползваме.

Ако държиш да е интересно - сложи им захар и лимонтузу, а защо не и стрък копър. Не твърдя, че ще е ядивно, но ще се помни.
Ако държиш да са кюфтета - за*би фурната.
Ако държиш на гостите да им е вкусно - поднеси няколко аперитива преди вечерята. След няколко повечето биха изяли и подметката си, леко позатоплена.

# 1 058
И аз не съм чел за фрикаделите, но помня вкусът им от соца. А на фурна правя птичи гнезда, стават вълшебни и ми спестяват висенето над тигана.

# 1 059
Куркума,  Joy
Прав си де, и за кюфтетата, и за аперитивите.
За вкуса на фрикаделите, не искам даже да се сещам.

# 1 060
Баба някога правеше птичи гнезда в гювечета. Ставаха чудни.

# 1 061
Колко хубаво, че не ям месо.

Чек, защо не искаш да се сещаш за вкуса на фриканещотото си?

# 1 062
  • Пазете Гор
Много е хубаво да не се яде месо, при мен поне. Когато се въздържам от него - се чувствам чудесно.

Понякога обаче лакомията ми надделява. Твърде много понякога.

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 23:12 от Куркума

# 1 063
  • Ямбол
Аз си открих проблема с моя уорд. Ще го споделя, да няма изненадани. Смених си настройката на езика - да зарежда първо български. И от това се е разбъркал. Бъг било. Оправи се, след като му върнах английския. Споделям, ако на някой му се случи, да знае от какво е.

# 1 064
И аз обичам постни манджи, но след половин час съм отново гладен.Много обичам зелен боб с копър и чесън, а за гарнитура вратна, шарена, попрепечена и хрупкава.

Общи условия

Активация на акаунт