Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 700
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 210
Едно време имаше такава епидемия от въшки, че майка ми цялата заплата би си дала за такава джаджа  Crazy То беше едно чистене, за да не ми отреже косата, не знам как е издържала.

# 211
Тонка, всичко убива и е безвреден, за разлика от мазилата. Аз пуснах случайно подбран линк, може и по-евтин да се намери. Аз имам коса като на Кати и ме спаси. С каквото и да съм мазала себеси или детето ни е изгаряло скалра и се е появявал пърхут. С това - няма драма, само се проскубвам леко.

Руми, ти и по друг въпрос ме апострофира, но ме мързи да търся.

# 212
  • Пловдив
Бела, добре че не кърмиш. На моя му избиха много рано, а аз се го кърмих  ooooh!. На 4 месеца имаше 4 прораснали зъби. Все едно акула кърмех.
Зъбите нямат общо. При правилен захват и стойка зъбите не участват в процеса на сукане.

Показвам селската клюкарка - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11665 … 0&oe=562B4B41

# 213
 Идвам да открадна клюкарката  Joy това коте толкова ми хареса ,че ако съм наблизо .......  Joy

# 214
Много е сладка "селската клюкарка"  Heart EyesСлед време ще има да зечезва по любов,гледам че сте на нисък етаж Wink

# 215
  • Пловдив
След време ще има да зечезва по любов,гледам че сте на нисък етаж Wink
Mr. Green Съмнявам се, ще го кастрираме.

# 216
Бела, добре че не кърмиш. На моя му избиха много рано, а аз се го кърмих  ooooh!. На 4 месеца имаше 4 прораснали зъби. Все едно акула кърмех.
Зъбите нямат общо. При правилен захват и стойка зъбите не участват в процеса на сукане.

Показвам селската клюкарка - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11665 … 0&oe=562B4B41

Да бе, казвай ми.

Моят ме дъвчеше буквално, а аз не е като да нямах кърма или зърна. Изпохапа ме за седмица - две и се наложи да го отбия. Може и да се получи нормално кърмене със зъби в по-голяма възраст, но на три-четири месеца не успях. Задържах до 6 с цедене.

Кастрирайте го задължително. Много е сладък, но си трябват мерки. Не ви трябва разгонен котарак след не повече от три месеца.

# 217
  • София
Даунче, ще ми изнамериш ли такъв гребен от удобен за поръчване сайт. Или този, който си паказала също става? Нямам време в момента да обърна по-специално внимание, затова така наготово чакам.  Blush Но наистина ще взема такава джаджа. По-добре да я имам, без въшки, отколкото да въшлясаме и да се мажем с газ. Имам кофти спомени като дете, защото баба ми ми беше изгорила врата с газ, когато бях хванала въшки.

# 218
Много сладък котьо.  Heart Eyes

# 219
Даун
Скрит текст:
Руми, ти и по друг въпрос ме апострофира, но ме мързи да търся.

Е аз не пиша много. Върнах се до средата на май в моите публикации и нещо не намерих.
Пак ти се извинявам, ако нещо не съм разбрала.
При всички случаи не съм го направила нарочно.

Много хубаво коте  Heart Eyes

# 220
Привет!
Сладурско котараче! Подкрепям кастрирането!  Peace
От такава "лична любов" не можем да се отървем от бездомни котки.  ooooh!

За зъбите и сукането да дам и аз "компетентно" мнение - не са ни пречили. Кърмихме се до 3 години. За протокола - сега ще тръгваме първи клас и не си спомня детето изобщо какво е сукане.  Crazy Нали все ги майтапят дългокърмещите, че щели да откарат до първи клас. Всичко с времето си!

Да се похваля - голямата ми дъщеря взе успешно изпита по немски и догодина ще е в специален клас. Даже беше 6-та в класирането от трите класа. Само дето ми скъса нервите преди това, че не го харесвала немския и не искала да се явява на тоя изпит.  ooooh!

# 221
Даунче, ще ми изнамериш ли такъв гребен от удобен за поръчване сайт. Или този, който си паказала също става? Нямам време в момента да обърна по-специално внимание, затова така наготово чакам.  Blush Но наистина ще взема такава джаджа. По-добре да я имам, без въшки, отколкото да въшлясаме и да се мажем с газ. Имам кофти спомени като дете, защото баба ми ми беше изгорила врата с газ, когато бях хванала въшки.

Тонка, при нас ги има в аптеките. Мога да пробвам да ти намеря, но надали от тук ще излязат по-добри резултати, а и аз не пазарувам онлайн.

Пробвай да потърсиш "electronic comb" и ако не намериш нищо добро ще го купя и ще ти го пратя.
Нямам спомен колко платих, но беше под 100 лв.  Мъжът ми ще си ходи до БГ след две седмици и мога и по него да го изпратя.

# 222
# 223
  • София
Даунче, мерси  Hug, видях, че го има в Амазон, така че ще се справя с поръчката.

# 224
 Много готина клюкарка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт