Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 565
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 690
Shagya, оххх, снимай моля те...Simple Smile направо ме яде отвътре. Simple Smile

Завърнахме се от рожден ден на съученичка.
Раздадоха им и по един дълъг балон, Калина взе един и за Борис. По пътя, въпреки предупреждението ми да не го удря където и свари, го спука. Рева с крокодилски сълзи в продължение на 20мин.
Изкара ме извън нерви.

YanaDG, какво четеш?
Аз дочитам Ва банк, продължението на Пеперудата от Анри Шариер.
Чете ми се нещо подобно, приключенско, наситено с много емоции и т.н.

# 691
  • ту тук, ту там
Шаги, здраво се потруди, заслужаваш да се поглезиш!  Hug

Правих сармички с лозов лист, повлияна от вчерашната дискусия. За пръв път. Още не знам как са станали. Но ми интересно как правите вие плънката за такива сарми? Аз сложих ориз, малко булгур, домати и копър.
Яна, при вас само такива ли са зеленчуците?!  Shocked
Аз ако имам избор, никога не бих купила тези мутанти! 

# 692
  • Euskal Herria
Sesylle, чета "Оковите на миналото" - Щефани Рос. Непозната за мен авторка, но ми допада. Динамично действие, без протяжни описания, любовна история, премерен секс.
Това е първа книга от поредицата "Дьо Грас", издавана от Егмонт. Видях, че са я категоризирали като романтичен трилър.
http://egmontbulgaria.com/knigi-3/romantichni-romani-376/romanti … inaloto-2549.html

elleni, тези и аз не ги купих. Има и по-нормални, но като цяло са едри. Наскоро пусках снимки на череши и ягоди. Но пък са вкусни и ароматни. Единствено домати и краставици трудно улучвам да ми харесват, затова чакам да се приберем в България. Приятел на сина ни имат оранжерии, та редовно ни снабдява с чудесен зарзават. Този път обмислям и дали не мога да завлача насам малко  Mr. Green.

# 693
Янче,верно само мутанти при вас Crazy На чушка по пакет ориз трябва Laughing Те тези големите не са и вкусни.На мен любимите ми са едни тънички зелени ,пържени стават супер Heart Eyes Не им знам сорта ,но обикновено в Кауфланд има от тях.Между другото тук при нас масово им казват пипер,ако кажа чушка ми показват лютите Simple Smile

# 694
  • Euskal Herria
Осмичка, учудващото е, че са вкусни. Досега не сме попадали на нещо (изключвам краставици и домати), които да не ги бива. Испания е голяма държава, отделно и много е голям вносът, та целогодишно има пресни зеленчуци и плодове. Ако не знаеш кой сезон е, не можеш да разбереш, като гледаш щандовете - всичко има.
А разликата между обикновен зарзават и този, обявен за био- и еко-  е само цената. Вкусът им е еднакъв.

# 695
То и тук всичко има вече,но друг е въпросът,че доматите са като пластмасови зимата Simple Smile Баба ми отглежда в градината си плодове и зеленчуци,еми няма нищо общо с купеното,всичко е много вкусно. А подправките колко са ароматни Heart Eyes

# 696
Яна, мерси...ще чакам да я пуснат в електронен формат. Simple Smile то я има де, но с пари. Simple Smile

# 697
Къде сте тази вечер? Малко пусто ми се струва...
Аз вече се паркирах в леглото. Голямо чистене му ударих днес. Плюс готвене, простиране и накрая събрах силици да се изкъпя и сега си почивам. И си пия биричка. Grinning Пиеше ми се нещо студено, което и ще ме приспи бързо.

# 698
Цвети,наистина е по-рехаво напоследък тук,хайманосват хората Laughing Бела и Янтра пък на кино гледат голи мъже Grinning Дайте,някаква тема да си обсъждаме нещо,че и на мен ми е скучно.

# 699
Кой на почивка, кой на кино. Лятото е така, всеки забягва нанякъде.
Пратих ММ да купи сладолед. Навия ли си нещо на пръста и не мирясвам, докато не го направя. Ядосвам се на себе си понякога. Ама много ми се дояде сладолед.

# 700
  • Euskal Herria
Аааа, аз съм винаги на линия  Mr. Green. Ама никой като не пише, и аз си трая.
Моят мъж до тази сутрин беше дежурен, след това - нормална смяна на работа. Сега го викнаха по спешност нощна, а утре пак ще работи. И ние двамата с кучето си правим компания  Grinning.

Sesylle, откакто почнаха да издават и електронни книги, всичко купувам. Че иначе трябва доооста да почакам за хартиените издания. Не пропускам случай и с тях да се снабдявам, обаче пък иначе е по-удобно - с един клик на мишката веднага си взимам книгата. Така си влача цялата библиотека с мен.
А и понякога това, което пускат в нета, доста ме дразни. Защото не е само да се сканира книгата, да се конвертира и да се пусне. Иска си се редакция, за да се изчистят грешките при скана.
Извинявам се за отплесването, но наскоро се обяснявахме с един потребител точно за това. Просто ме изкара извън нерви с претенциите си.

# 701
Яна, аз отскоро чета в електронен формат...така че има доста книги, които не съм чела, а са редактирани и добре направени.
Имах дъъълга ваканция от четенето (поради мързел и....не знам какво), така че сега с пълна сила наваксвам.
Винаги съм четяла много, но след първото дете...някак занемарих това удоволствие.

# 702
  • Пловдив
Невероятен филм! Дълбока художественост, завладяваща актьорска игра, проникновен режисьорски поглед, затрогваща история.

Особено като свалиха гащите накрая. Heart Eyes newsm76 newsm09 Oha!  mrstraetz Heart Eyes smile3556

# 703
Ох, Янтре, после аз съм бил по гъзните истории... newsm44

# 704
  • Euskal Herria
Яна, аз отскоро чета в електронен формат...така че има доста книги, които не съм чела, а са редактирани и добре направени.
Имах дъъълга ваканция от четенето (поради мързел и....не знам какво), така че сега с пълна сила наваксвам.
Винаги съм четяла много, но след първото дете...някак занемарих това удоволствие.
Това, което се качва в Читанка, преди това минава през сериозна редакция и проверка след нея - от поне двама души. Аз имах предвид книги, които обикновено се качват в мейлбукс и след това по торентите. Най-често са сканирани и директно конвертирани в различни формати, без да се проверят за грешки. А такива неминуемо стават при сканиране.

Янтрааа, ако може с подробности... (особено мръсните  Joy).

Общи условия

Активация на акаунт