Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 705
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 255
Янтра, респект!

# 256
Tонка, в немския Амазон хвалят повече другия уред.
Кой е другият? С немския Амазон не мога да се оправям, защото не знам немски.
Tози хвалят много http://www.amazon.de/gp/product/B000JLHSI2/ref=ox_sc_act_title_1 … mid=AHPS0P3VVEPP4
Този хвалят по-малко http://www.amazon.de/Medisana-41015-LCS-Elektrischer-L%C3%A4usek … Z5XDTYK0T54YR38KV

# 257
  • ту тук, ту там
Значи аз се убеждавам, че съм дебела, защото съм лакома и ям по много! Как една чушка на човек на ядене?!

# 258
  • Пловдив
Днес имам цяло печено пиле със сос грейви, свински карета с винен сос, салата от айсберг, чери домати, краставици, лук шалот с класически сос винегрет и готвих за котката за една седмица.

Значи аз се убеждавам, че съм дебела, защото съм лакома и ям по много! Как една чушка на човек на ядене?!
Успокой се Simple Smile Нали видя количествата у нас Simple Smile

# 259
  • Euskal Herria
Ами че те са чушки-мутанти... Ей тези са дребни примерно (не намерих по-ясна снимка), има още по-големи:
https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/64093 … 9&oe=5627922A

Нищо не съм готвила, ще е някакъв аламинут. Мъжът ми е дежурен, та не знам по кое време ще се прибере. Понеже е горещо, сигурно ще е нещо леко за ядене. В момента е + 34, след час дават още покачване на температурите.

# 260
Юхуууу пък днеска Тотето има имен ден! По тоя случай съм му направила...АМ  Mr. Green
Ние ще ядем свинско филе, наденици, две салати. За мен има ориз с домати щот съм диетна  Tired

# 261
Да нацелуваш Тото за именият му ден!

При нас - кашкавал пане в кори за баница, пържени картофи, салата айсберг с домати и сирене.

# 262
  • Пловдив
Ами че те са чушки-мутанти... Ей тези са дребни примерно (не намерих по-ясна снимка), има още по-големи:
https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/64093 … 9&oe=5627922A
Ти говориш за сорт "бел пепърс". Тук говорим примерно за сиврия, зелените чушки от моите снимки са сиврия.

# 263
След време ще има да зечезва по любов,гледам че сте на нисък етаж Wink
Mr. Green Съмнявам се, ще го кастрираме.

Да видиш ти като започне да се крие в колата ти.  Laughing Joy Joy Joy Joy Че и гости може да си води.

# 264
  • ту тук, ту там
Яна, вярно са големички вашите!
Ама мен пътвата тава на Янтра изобщо не ме изненадва! Че това са 20 чушки. За 5 души. Ако децата й мелят пълнени чушки като моето (може да яде само това всеки ден), се чудя как им стига за два пъти даже!
Сериозно, мъжът ми и семейството му ядат като врабчета, но у родителите ми винаги се е готвело в такива количества!

# 265
Много здраве на сладък Тото Hug Янтре,видях ти чушките най-сетне,кандидатирай се за Гинес Grinning

# 266
Стига за храна!
Аз съм супер гладна и неспособна да си сготвя, каквото и да е!. Карам го някак на сандвичи, ама хич не ме радват. Искам си манджа пък!

# 267
  • Пловдив
Говорим си преди време с една приятелка по скайпа и тя вика "Ставам да сготвя едни пълнени чушки". Обаче след 15-20 минути сяда пак. И аз питам "Ама ти кога ги напълни?". На мен ми отнема около час-час и половина. И тя "6 чушки колко време да ги пълня?" и аз -  Shocked. Две за нея, две за мъжът и, една за детето и една за всеки случай.

# 268
Така де, аз само слушам за прословутата тава с чушки. Нея не съм я виждала, ама поне  гурмето за котки...
Не си ли виждала снимки на тавата с чушки???? Shocked Сигурно си единствения човек в тоя форум Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Котешката храна не е багодатна за снимки, защото изглежда като кафява каша, ама правя 3-4-5 вида и на вкус е различна.

Да не си я опитвала?  Laughing

Жалко че изтрих компромата от снимки, щях да ти пусна тавата (шегувам се, нямам запазени снимки).

# 269
Говорим си преди време с една приятелка по скайпа и тя вика "Ставам да сготвя едни пълнени чушки". Обаче след 15-20 минути сяда пак. И аз питам "Ама ти кога ги напълни?". На мен ми отнема около час-час и половина. И тя "6 чушки колко време да ги пълня?" и аз -  Shocked. Две за нея, две за мъжът и, една за детето и една за всеки случай.

И аз така правя, но от бел пипер. Пълня четири чушки, че детето не яде. Нямате друга работа, сега чушки ще пълня, че ми се приядоха. Червени, за Канада дей!!!

Общи условия

Активация на акаунт