Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 639
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 390
Аххахахахах, който пише преди кафето е така:)) Извинявай, не съм компетентна тогава:)

# 391
Отново не съм ви чела. Прото желая хубав ден и късмет на всички, които имат нужда!
И макар да бе по-подхоидящо за 1 юни, тази усмивка ми попадна днес и я споделям с вас
http://38.media.tumblr.com/5827bf68b7abb99cc676a0551bb0705b/tumb … 1qedb29o1_400.gif

# 392
  • Луната ни пази
Отново не съм ви чела. Прото желая хубав ден и късмет на всички, които имат нужда!
И макар да бе по-подхоидящо за 1 юни, тази усмивка ми попадна днес и я споделям с вас
http://38.media.tumblr.com/5827bf68b7abb99cc676a0551bb0705b/tumb … 1qedb29o1_400.gif
Много се смях на това Simple Smile Детето поиска кална локва, за да скочи в нея!

# 393
Но преди това пококетничи Simple Smile Дали е от някой филм, със сигурност е от преди много години. Очарователно е.

# 394
  • Луната ни пази
Но преди това пококетничи Simple Smile Дали е от някой филм, със сигурност е от преди много години. Очарователно е.
О, да, даже каза, че щяла да си облече роклята от сватбата на вуйчо и!

# 395
  • Пловдив
Фенките на Джо Манганиело, ей ви филм за вас, даже се съблича вътре -
https://www.youtube.com/watch?v=RwPR0q5es0A

http://www.imdb.com/title/tt2268016/
Вътре се събличат - Джо Манганиело, Чанинг Тейтъм, Мат Бомър, Адам Родригез. Изобщо има какво да се зяпа. Художествените достойнства и сторилайнът били слабоватички, обаче гледката си заслужавала Mr. Green

По кината от 3 юли Simple Smile

# 396
Жаки, сега те прочетох за съжаление си описала 1 към 1, това, през което минахме ние с Ени, при това 3 пъти. и пътеките, и инхалатора и подписките, и за капак от цялото това безумие, от непрестанни отсъствия и пътеки, останах и без работа. Хубаво е, че поне във вашия случаи макар и шоково, лесно можете да преминете на вълна, която да успокои детето и уталожи нервите ти. Хубаво изкарване на морето, знам, че се отразява добре  bouquet

# 397
тая истерия с Джулай морнинг не я разбирам изобщо.
Значи не съм само аз Blush
Трябва да купя подарък на 3г момченце, което не играе с никакви играчки Rolling Eyes

О, бройте ме и мен, не че го отричам - който му харесва, защо не  Peace Аз посрещах веднъж, не ми хареса - студ, спи ми се, много пияни и още нещо... просто не е за мен.

Искам да кажа, че мине ли сряда вече е лесно Sunglasses А съм с очаквания за хубаво време събота и неделя, защото сега не мога да повярвам какво е навън. И май трябва да спра да ям череши, защото ми се подува корема, обаче вчера си бях купила едни огрооооомни.

# 398
Много сте писали, докато спах и работих Simple Smile.

Пълнени зеленчуци са на почит у нас. Аз готвя добре по мнение на домашните и гостите. Правя и постни и месни чушки, сърми от лозови, зелеви листа и лобуда. Правя и имамбаялда и дробсърма и гюведж, а и ощее 100 традиционни манджи.

Готвя и екзотични такива и листата на банана не се ядат, ползват се като фолио, но придават вкус на плънката. Ям и охлюви тоже Simple Smile.

Естел, трудно е да се пребориш със страховете. Ако си вземеш куче, може и да помогне, но трябва да е голямо, за да не го мислиш и него. Не препоръчвам спрей, защото може да има обратен ефект.

Жаки, радвам се, че сте си в къщи  Hug.

# 399
Джули, как сте? Търсиш ли работа или се отказа засега?

# 400
  • Луната ни пази
В градината вече имаме първия узрял домат (оранжерии не ползваме), а краставици хапваме от две седмици. Обожавам този сезон, на пресни плодове и зеленчуци, обожавам, че мога да си ги набера лично и то точно, когато ми се яде.
Оправихте манджите, да ви кажа за алкохола. Аз много обичам вино, коктейли (може и със сърфисти), водка и ликьори. Когато пътувахме с мъжа ми в Украйна, донесохме много водка (още имам две- три шишета), аз после забременях, той продължи да пътува. Започна да носи уиски, ликьори. Един негов колега го попитал за какво купува толкова алкохол, след като тъстът му прави такава хубава ракия. Моя отговорил: "За жената!" Човекът ме помислил за алкохолик. И от тези ликьори и уискита още ми се намират.
Скрит текст:
При последното си пътуване до Германия беше купил пюрета за малката, всичко, което имало по- голям срок на годност, го беше натъпкал в количката. ползвах немски пюрета две години след това. Беше ми купил прах за пране Омо, който ползвах две години след смъртта му. Човекът залагаше на количествата. Всичките му покупки бяха с мисъл за дома.

За цигарите също да си кажа- не пуша, според мен са отвратителен навик. Не пуша нито цигари, нито други стимуланти. Първото съм пробвала, второто не.
Та равносметката е, че съм чревоугодник и си пийвам. Заглеждам се и по мъже. Е, достатъчно грехове имам, няма да съм в рая!  Crazy

# 401
Джули, как сте? Търсиш ли работа или се отказа засега?
Peace

# 402
  • София
Шаги, равносметката ти ми хареса.  Hug Припокрива се с моята. С пиенето на концентрати съм скарана, но залагам на слабоалкохолни напитки.

# 403
Алкохол не пия от години и не ми липсва изобщо.От дъжд на вятър да ми се допие бира,но след половин чаша ми се надува корема и спирам.По мъже и аз се заглеждам ,но дотам LaughingТонка,ти един път си пийна малко и още помни форума Grinning

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 11:07 от Осмичка

# 404
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз в групата на обичащите храната и хубавото вино.

Общи условия

Активация на акаунт