Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 643
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Наложи  се мъжът ми да води Цвети на спешен кабинет. Сега ги чакам да се обадят  ooooh!

Поредният незабравим джулай  Mr. Green

Добро утро!

# 376
Честит 1ви юли !

И лека нощ от мен  Hug
Утре е национален ден на Канада и цял ден ще махаме гащи с детето на фестивали ,регата и празненства !

Lina, стиснати палчета детето да е добре  Praynig Hug

# 377
  • Ямбол
Добро утро!
Как така още никой не е пуснал джулай морнинг?
Аз от днес съм по цял ден на работа и ако има работа, а то най-вероятно ще има, ще гледам да я приключа по-бързо.

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 07:51 от Лилянa

# 378
Добро утро!Изчетох ви ,доста сте писали Simple Smile Лина,бързо оздравяване на малката.Някой знае ли какво става с Жаки,дано всичко е наред с тях Praynig

# 379
  • София
Добро утро Hug
За пореден път пропускам Джулай на морския бряг #Cussing out
Всяка година се заканвам, че другия задължително .... годините си текат, яд ме е на себе си Crossing Arms
Работа все ще има, а аз само блъскам и ... имам усещането, че пропускам всичко хубаво в живота!

Жаки, като имаш възможност обади се какво става? И мен така ме държаха в една болница, за да си усвояват пари по клинична пътека, и НИЩО не ми правиха, ама да правят така с невръстно детенце Sick Sick Sick

# 380
Добро утро, момичета. Вчера на обяд ни пуснаха след настояване от моя страна, попитах какъв е смисълът да стоя, когато парвя инахалации с мои лекарства и инхалатор?! Не можеха да отговорят, в момента се водим, че сме там. Професорката изписа тримесечно лечение, за щастие не с кортизонови препарати, а само със Пулмикорт на инхалация, имаме и помпички и таблетки, ако напарви тежък пристъп. Даде положителен тест на носен секрет за алергии, нещо си фили, ама не помня вече.
Не можело да се тестува, заради лекасртвата. Не мога да си позная детето напарво е истерична, стряска се насън, плаче. Дано се повлияе добре от лечението, да я тестуваме и да знам поне от какво да я пазя.
Сега е добре, на морето сме. Лекарката каза, че на някои деца се отразява чудесно, на други не, да я наблюдавам. Благодаря на всички, които ни помислиха с добро Hug
Даун, как е каркът ти? Не съм изчела подробно назад.
Жади, на Жаки много и помагаше Хамомилата 15 разтвор за зъбките, все си мислех че е несериозно и не от нея се успокоява, но няколко вечери пробвах със и без, корена разлика имаше. По 20 гранулки вечер, един час преди лягане, трийсет минути преди и след нея не се яде и пие. Освен това можех с гелчета за локално действие. Освен с кучешките и с един кътник не сме видели голям зор от зъби.

П.с. Пулмологията беше над спешния център, през ноща се наслушах на страшни панаири от братята роми, една не знае български ама научила да плаши с "декременация" и "телевизор" Станали са страшно нагли, щяла да чупи болницата... Тъжно ми е за родината и за децата ми, ако трябва да живеят тук! Ако щете ми вярвайте, но 85% дори и повече от пациентите бяха само цигани. Всяко дете в отделението имаше И астма, с ТЕЛК и помощи....Едната циганка каза,че лежат заради ТЕЛКУ, оти требва... Не я разбрах, не ща и да ги знам. Знам обаче, че касата се точи мощно и когато се наложи да отидеш в болница получаваш, това което получих. Сигурна съм, че има изключения, просто не попаднах на такова.

# 381
  • Луната ни пази
Добро юлско утро!
За мен Джулая има смисъл само на Камен бряг, където има концерти, атмосферата е точно хипи! Била съм там два пъти, веднъж джулая го посрещнах на плаж Кабакум, веднъж на брега на Дунав и веднъж на селската нива  Crazy. Достатъчно ми е. Иначе обичам изгрева и когато съм на море, го посрещам почти всяка сутрин. Мога да се похваля, че съм виждала и залез над Черно море  Sunglasses Ето от тук:
Скрит текст:
Когато пътувахме до любимата ми Украйна, имах възможност да взема туристи от Севастопол към България. Душата ми преля от щастие, че успах да видя този прекрасен град, че успах да видя нашето море и от другата страна. Сега ми е изключително тъжно за това, което се случва в Украйна, две лета обикалях тази държава, детето си създадохме там  Weary

Специално за Лили и всички фенове:
Скрит текст:

Лина, дано Цвети оздравява бързо, Жаки, моля те, пиши какво се случва с вас!

# 382
Радвам се за вас с Жаки, Жаки.

Лина, да оздравява момиченцето ти.

Пред блока ми се заселиха четири киликандзера- огромни песове, кастрирани, маркирани и оставени на съдбата им. Един ден реших да ги почерпя с останали от вечеря огризки. Изсипвам си аз пликчето, а едно в гръб ми дойде. Нищо не ми направи, напротив. От тогава са ми първи приятели. Зная, че не е редно да ги храня, правя го рядко, но не успях да повярвам на очите си, когато една от кучките два пъти подред ми пуска кокалче в краката, че аз следя, дали си ядат кокалите, които им сервирам. Т.е. давам им да ядат, когато е имало пържоли с кост у дома.
За котките съм ви казвала- храната я купувам аз с пари на входа. Гласували сме го на ОС. Суха храна, среден клас. Живеят при една баба, но излизат и навън.

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 09:18 от Касита

# 383
  • Луната ни пази
За пореден път се убеждавам, че в малките населени места болничното обслужване е в пъти на по- високо ниво, за съжаление нямаме големи светила, но и нашите лекари вършат чудесна работа. Областния град ни е на 30 мин с кола и 10 минути с линейката, но дано да не се налага.
Скрит текст:
Онази вечер, в неделя, когато ми се наложи да викам линейка за татко, за пореден път се убедих, че е добре, че живея точно тук. Обадих се на 112, свързаха ме с доктор, обясниха ми, че линейката в момента е заета, ако имаме възможност да го извозим, казах, че нямаме. Предупредиха ме, че линейката може да се забави, да следим състоянието му, ако се налага пак да им се обадим. Всичко това, момичета, се развива на село, не в града, където е спешния център. Линейката се "забави", дойде точно след 25 минути. Междувременно бяха обслужили катастрофа (за щастие лека) и  дете с висока температура от съседно село. Не знам в кой голям град линейка ще дойде толкова бързо, освен ако не си буквално на минути до спешното. Не че нямаме проблеми, напротив, имаме, както каза Жаки, заради професорката са отишли в онази болница. Имено липсата на висококвалифицирани доктори е най- големия проблем. Жаки е права, също, че касата здраво се точи!
Братята са превзели големите градове (не че тук ги няма, но се държат доста културно и проблеми нямаме).

# 384
И само последно да кажа, че си изпих кафето вече и трябва да бягам- тая истерия с Джулай морнинг не я разбирам изобщо.

# 385
Лина, дано се оправя малката по-бързо.

Жаки, радвам се, че сте се махнали от там. Мен като ме хване алергията и аз съм на Пулмикорт и Монтелукаст. Иначе, да, когато спрете хапчетата, направете теста за алергии непременно. Аз миналата есен направих голяма криза, с кашлица. Биха ми урбазон и тогава направих пак тест. Наложи се да отложа инвитрото, но явно е било за добро.
Къде на морето сте?

Шаги, чакали сме линейка около 40-45 минути, а живеем на 1км. от спешното.

# 386
тая истерия с Джулай морнинг не я разбирам изобщо.

Значи не съм само аз Blush
Трябва да купя подарък на 3г момченце, което не играе с никакви играчки Rolling Eyes

# 387
тая истерия с Джулай морнинг не я разбирам изобщо.

Значи не съм само аз Blush
Трябва да купя подарък на 3г момченце, което не играе с никакви играчки Rolling Eyes

Рамацоти, ако е, като Жаки дамска чанта и герданче ще я спечелят:)) Ако не книжка за рисуване и моливи.

# 388
  • София
Добро утро!

Каси, не те разбрах. Храните котките на някаква баба от входа ви?

Добрата новина при нас е, че две приятелки потвърдиха, че Кати няма въшки или гниди. Вчера старателно я провериха. Обаче гребенът ще се купува. Жалкото е, че не мога да се справя с немския Амазон.

И пак да кажа, че ми е тъпо заради времето. Това не може да е лято. Вчера следобяд такъв дъжд се изсипа. Уж даваха да се пооправи следващите дни, пък сутринта спрягаха някакви жалки 24 градуса температури за следващите дни и... изненада - дъжд!

Аз разбирам Джулая, най-вече хората, които си държат на разните му там традиции, свързани с посрещането на изгрева, обаче самата аз съм далече от подобни мераци. Във Видин, на Дунав, също посрещат Джулай МоУнинг. И аз го посрещнах една година, ама без да искам, просто се натискахме цяла нощ с едно гадже на плажа.  Blush

# 389
За момченце, Жаки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт