Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 654
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 360
Естел, ако откриеш какво се прави, за да не те е страх от кучета, да ме научиш и мен. Направо сърцето ми пада в петите и изгубвам ума и дума. Набелязала съм си една особено нахална и неадекватна кучкарка с две злобни кучета, ще я издебна да е някой ден без тях и ще я помеля от бой Twisted Evil Казала съм й го, да си знае, напоследък гледам, че един смотаняк ги извежда, сигурно й е мъж или брат.

# 361
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Кучегон дали не помага newsm78

# 362
Имала съм кучегон, върши работа в 1/10 от случаите, а понякога ефектът е обратен, кучето озлобява и започва да се хвърля. Не препоръчвам. И лютив спрей съм имала, не върши работа, може би ако е за мечки, ще върши, обмислям да си взема такъв, че вече наистина не знам как да се предпазя.

# 363
Въх Янечек ,как така ще пребиваш някого ? Не съм те запомнила в такава светлина .

# 364
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Имала съм кучегон, върши работа в 1/10 от случаите, а понякога ефектът е обратен, кучето озлобява и започва да се хвърля. Не препоръчвам. И лютив спрей съм имала, не върши работа, може би ако е за мечки, ще върши, обмислям да си взема такъв, че вече наистина не знам как да се предпазя.
Язък, много разчитах на това.
И мен ме е хапало куче и вече преодолях страха, но все пак си имам едно наум по отношение на уличните кучета.

# 365
Янечек, няма как да се предпазиш от себе си. Надявам се не ме разбираш погрешно.

# 366
Въх Янечек ,как така ще пребиваш някого ? Не съм те запомнила в такава светлина .

Вербална агресия е само, разбира се, че няма да я пребия, то това остава. Ако е без кучетата и раздърпания си анцуг, никога няма да я разпозная. Но от безсилие на човек му иде да крещи и заплашва, това е цялата работа.

# 367
В духа на последните страници да си кажа и аз, че много обичам пълнени чушки, зелени баници и особено лозови сарми. И ме е страх от кучета. Това последното го знаят много малко хора в реалността, с възрастта отслабна.

# 368
  • Пазете Гор
Не че препоръчвам, но човек с тегло от 50 кг, хеле пък повече, може да се справи с куче от 20-25 кг - по-тежките са рядкост. Е, стига да не е дресирано да напада. Казвам това, не за да се ритате с агресивни псета, а за да вдъхна увереност у притеснените. Понякога размерът има значение, нищо че обикновено твърдите обратното.

В някогашните войски на МВР ползвахме служебни кучета - нападението от такова, дори на тренировка  си е подобно на сблъсък с лека кола. Едри кучета бяха. Окладът им за месо беше към два и половина пъти пъти този на редови боец. Понякога се случваше да ни зачисляват храната на общ отчет с кучетата - и тогава войската хапваше и пържолки. А кучетата - хлебец.

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 00:00 от Куркума

# 369
Куркума, този вид страх те парализира, мозъкът ти изключва и не можеш да се движиш. На мен ми пада и кръвното и сякаш наблюдавам случващото се отстрани.

Да не дава Господ, но все пак е хубаво да знам, че ако се наложи и успея да преодолея горното, бих могла да надвия псето.

# 370
  • Пазете Гор
Сигурно е много трудно, разбирам.

Пак в тоя ред на мисли искам да припомня, че един слабичък бразилски футболист риташе топката така, че тя излиташе с 140 км/ч! Опитайте да си го представите. Беше сух като чироз. Чак 140 км/ч не трябват. Искам да кажа, че дори и нетрениран човек има силите да даде добра начална скорост на нападналото го псе, е, само да го умери.

По-интересното е, че стига само да го знае. А по-важното е, че и кучетата го знаят.

# 371
Разбирам ,понякога на човек му прекипява и си го изкарва на думи ,което е най-доброто .На всеки се случва.
..

Отклоних се ,но Янечек ме замисли .

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 15:44 от Анонимен

# 372
  • Euskal Herria
Контеса, доста натоварена и динамична работа имаш. Определено ден с ден не си приличат.

# 373
Куркума, я кажи: когато се прави сарма с бананово листо, то яде ли се или не? Питам, защото моя близка беше изпаднала в ситуация да си поръча в някакъв супер гъзарски ресторант мус от сьомга в бананово листо. Това било единственото нещо в менюто, което й звучало като нещо познато. Обаче после започнала да се чуди листото яде ли се, не се ли яде, звъннала на приятел, но кой да знае...

В случая - не.

# 374
Контеса, доста натоварена и динамична работа имаш. Определено ден с ден не си приличат.
Да, имах , благодаря.

Сега вече съм си у дома и си подготвям градината . Peace

Общи условия

Активация на акаунт