Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 678
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Банановия лист не се яде. Не че е отровен, ама е жилав, много лико. Ако ще слагаш нещо в бананов лист - нагрей го, става по-пластичен и по-лесно се завива.
ти всичко ли си опитвала и готвила?
Всичко - не, но доста неща.

# 346
  • Пазете Гор
Хубав лаф стана.

После може да си говорим кой какво е пушил. Пил. Обмислял да пие. Кому е бил, ъъъ... да речем навит.

# 347
  • Mediterraneo
Хубав лаф стана.

После може да си говорим кой какво е пушил. Пил. Обмислял да пие. Кому е бил, ъъъ... да речем навит.

За пушенето и пиенето също ще стане добър лаф  Peace

# 348
  • Пловдив
Аз съм по яденето и готвенето.

И знам какво е кумкуат Joy

# 349
 за пушенето съм като Янтра за говенето.
...май и за пиенето така.

# 350
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Охо, и аз знам какво е. Даже го видях на дръвчето му.
Янтре, и аз правя всякакви зелени баници, много ги обичаме. Включително и със зелен лук.

# 351
  • Euskal Herria
Уф, аз съм задръстена - не пуша, не пия, капризна на храна, за останалото... хм...  Joy
Ще ви чета само  Mr. Green

# 352
  • Mediterraneo
за пушенето съм като Янтра за говенето.
...май и за пиенето така.

Mr. Green И аз така. Ама и готвя, де. И ям.

# 353
то за яденето е ясно  Laughing

# 354
Аз съм по пиенето! Кой каза наздраве?

# 355
Уф, аз съм задръстена - не пуша, не пия, капризна на храна, за останалото... хм...  Joy
Няма да се плашиш ,и аз съм така  Hug

# 356
Няма да се плашиш ,и аз съм така  Hug
ех да ви се незнае и свтиците, все някакъв порок имате, айде кажете си Twisted Evil

# 357
Уф, аз съм задръстена - не пуша, не пия, капризна на храна, за останалото... хм...  Joy
Ще ви чета само  Mr. Green
Няма да се плашиш ,и аз съм така  Hug
ех да ви се незнае и свтиците, все някакъв порок имате, айде кажете си Twisted Evil
Aз може  и да съм каприз за храната ,но ям по много...

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 15:46 от Анонимен

# 358
Стейси, написах: МОЖЕ да прозвучи злобно защото не знаех как ще го изтълкуваш. Но не е злобно въобще. Напротив - пожелавам ти да се сбъдне.

Прибирам се аз по тъмно. Зад мен майка с двама големи сина - роми, аз вървя пред тях. В тъмното изскочи куче и залая. Аз се спрях и зачаках да ме настигнат. Зад тях имало мъж. Появи се той и без грам да мисля, го попитах може ли да вървя до него, защото ме е страх от кучето, ще ме ухапе. Той каза, че може. Вървяхме заедно до светлото.
Какво да направя за да не ме е толкова страх от кучета?
Хапали са ме без причина. Светло беше, едно се спусна и ми захапа крака. Обърнах се рязко, развиках се и то избяга.Страха остана.

# 359
  • Euskal Herria
Амиии... то направо като в оня виц: Отишъл един момък да иска мома за женене. Седнали, почнала да го разпитва родата - какъв е, що е... Той почнал да говори: "Не пуша, не пия, не съм женкар..."  Бъдещите роднини попитали "Еех, много хубаво, ама поне някакъв мъничък недостатък нямаш ли?"  Кандидат-женихът отговорил "Ааа, ами послъгвам"   Joy

Общи условия

Активация на акаунт