Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 524
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 735
Майтапът настрана,дано няма замърсяване тук Praynig Иначе при подобни събития винаги се появяват куп конспирации и теории ,да се чуди човек на какво да вярва.

# 736
  • Пловдив
Майтапът настрана,дано няма замърсяване тук Praynig Иначе при подобни събития винаги се появяват куп конспирации и теории ,да се чуди човек на какво да вярва.
На здравия разум. Гори ли - поне 3 големи международни сайта казват, че гори. Радиоактивно ли е всичко там - радиоактивно е. Признават ли, че радиацията е два пъти на допустимите норми, а допустимите норми са много над нормалния ежедневен интензитет на гама фона. От там нататък всеки си преценява. Не можем да се скрием за дълго - водата във водопроводната мрежа идва от язовира, с нея най-малкото ще се къпеш. Не може да не ядеш.

# 737
И на мен ми се обадиха, но с доста обезпокояваща информация по въпроса.

# 738
На мен на слух ми прилича цялата работа. Няма потвърждение от медия различна от руска или българска. Или поне аз не намерих, а Гугъл все щеше да знае нещо по въпроса.
Янтра, кои са тези три международни сайта?

А, сега проследих логиката за паниката, но пък четох, че на няколко човека са им се обадили с обезпокояваща информация. Как само в България е известна тази информация? Евентуално и в Русия ...

# 739
На здравия разум. Гори ли - поне 3 големи международни сайта казват, че гори. Радиоактивно ли е всичко там - радиоактивно е. Признават ли, че радиацията е два пъти на допустимите норми, а допустимите норми са много над нормалния ежедневен интензитет на гама фона. От там нататък всеки си преценява. Не можем да се скрием за дълго - водата във водопроводната мрежа идва от язовира, с нея най-малкото ще се къпеш. Не може да не ядеш.
Същата информация смилам и аз ,но ми се ще да ни се размине Confused

# 740
Имам нужда от съвет.
Имам една колежка с която не знам какво да си говоря. Положителните коментари за нея са много, много е добра към всички, помага, оговаря на всякакви въпроси (дори и тъпи), прекрасна е. Застане ли до мен, онемявам. Не е от страх, и аз не знам защо става така. Какво да си говоря с нея?

# 741
 сега ще ви пусна линк на стрийт вю и ще махам от балкона, да ми видите новото тоалетче, при нас е още ден така че и червилото прашките през прозиращата пола ще видите! Ще изчакам десетина минути да се напълни балкона и ще постна линка Simple Smile

# 742
сега ще ви пусна линк на стрийт вю и ще махам от балкона, да ми видите новото тоалетче, при нас е още ден така че и червилото прашките през прозиращата пола ще видите! Ще изчакам десетина минути да се напълни балкона и ще постна линка Simple Smile

Joy

# 743
  • HH
Пак съм много назад, какъв пожар и защо? Самозапалване или ???

# 744
  • В Космоса
Ще ме извините, дано не дразня, ама тенденцията е единствено да осведомявам какво става с нас. Ходихме на плаж сефте. Ето гледката от него:
Скрит текст:

Имаше някви с три грабливи птици, седящи на три стойки. Атракция докато не видях, че са завързани горките за крачетата. Адския антисвобода символ. Отврат!

На тръгване рекнаха на малката "Ако баща ти почерпи една пържола, може да се снимаш с тях." Мъжът ми каза, че си е забравил барбекюто вкъщи и си заминахме потресени. Close

# 745
Акаша, не се вижда снимката. Къде бяхте на плаж?

# 746
  • В Космоса
Чек,  не е нещо особено, вижда се Бургас от него. Peace  Ето пак:
Скрит текст:

# 747
Добро утро, благодаря на всички за поздравленията  bouquet ЕлиТ, разбрах. Честит петък на всички!

# 748
  • Ямбол
Кога стана петък?
Аз като нямам програма и часове, за които да се готвя и всичко ми е еднакво.
Утре съм на събиране на випуска от гимназията, а си мислех, че имам поне още два дни.

# 749
  • някъде ... тук ...
Весело да си изкарате, Лиле Simple Smile

Изпуснала съм новините за Чернобил и околности Rolling Eyes
Тия хора със стрийт вюто вярват ли си Crazy

Киноманките, след филма има ли поражения по мъжете ви Laughing

Общи условия

Активация на акаунт