Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 484
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 840
  • ту тук, ту там
Слаба е, разбира се! Аз самата съм 160  см и мога да си представя какво щеше да е, ако бях 52 кг! Сега съм +10!  Rolling Eyes
А тези 40 кг... са само в главите им. Или мечтите им! Няма как да е, това си е чиста анорексия! Не я мисли дъщеря ти изобщо!  Hug

# 841
  • Euskal Herria
Софи, детето ти е чудесна млада госпожица, съвсем в норма си е. Изобщо не ги мисли килограмите, добре изглежда.

zlatnata tolumba, не го мисли толкова. Ще видиш, че голяма част от притесненията са ти напразни. Пожелавам ви весело изкарване в България! Момичетата са ти обяснили, надявам се да са разсеяли част от страховете ти.

Момичета, не се засягайте. Нормално е да има такива притеснения. Понякога и аз се чувствам неловко и някак не на място, хем всяка година се прибираме. А нямам и малки деца, че и за тях да треперя.

# 842
  • Пловдив
Е Simple Smile какво ще правиш столчето от таксито, когато отидеш където си тръгнала? Самите таксита в 97% нямат столчета.
Зарязвам го при приятели да ми го кътат до другата година  Crazy
Не, имам предвид, позвънила си за такси, идва колата, излизаш, монтираш стола, детето сяда, таксито те закарва до ... там където си тръгнала, ти слизаш и стола какво? 9-18 са големи бумбалници, крайно неудобни за разнасяне.

# 843
  • ту тук, ту там
zlatnata tolumba, не съм искала да те обидя, но честно казано постът ти прозвуча обидно за мен, като постоянно пребиваваща и оцеляваща тук!  Peace
Дано всичките ти ирационални страхове си останат неоснователни!  Hug

# 844
Софи, Мими е точно със същите мерки, като дъщеря ти - 160/52 кг, не е дебела, но не е слаба, има здрави крака, за съжаление, като мен и сериозен за годините й бюст:) Майкана:)) Та явно има значение и костната структура. Аз съм 158см, 55-56 кг и съм закръглена, има си мръвка, където трябва,ча някъде и в повечко:)
Толумба, не се тревожи предварително за неща, които може и да не се случат. Аз миналата година бях така, като тръгвахме с Жаки са Израел, ами ако се разболее, ами ако хвърлят бомба, ами ако някой баш тогава реши да се взриви на летището и тем подобни щуротии. Нищо такова не се случи, отидохме, прекарахме чудесно, всички заедно и си дойдохме живи и здрави:)
Не знам в кой град ще бъдете, но в София има хубави клиники, ако не дай Боже се наложи.
За пътищата, какво да ти кажа и мен ме е страх, ама то е съдба, ако тия писано да се удавиш...нали:)

# 845
Благодаря ви за подкрепата на всички .Тук съм ,чета ,но не ми се пише.
Форумът ми помага да не мисля за себе си ,а да се разсея и  потопя в нечий друг живот и улисана да не се присещам постоянно .Залисвам се тук с темите за хранене, дом и подредба и ме е страх да не звънне Скайпа  Praynig .

Софи, детето ви е страхотно ,не се впрягай за кг .И аз претеглих нашето онзи ден заради една тема и се хванах да се ошашаквам ,че на 7 години е близо 27 кг и 134 см . Луда работа съм ,а и детето на вид  е слабо .

# 846
на 52кг. каква свежа лимонада бях...ех

че едни и същи килограми на различна възраст изглеждат различно.

# 847
За килограмите ще се въздържа да кажа каквото и да било.
На Толумба само ще намекна, че тук може и да получи подкрепа, но, без да се сърди, прибере ли се в България и демонстрира ли притесненията си, най-милото, което може да предизвика, е насмешка или асоциация с един алеконстантинов разказ.
Пиша това с най-мили и положителни чувства.

Благодаря още веднъж.

# 848
  • Пазете Гор
Една от ползите от дращенето във форуми е усещането за облекчение, което някои изпитват когато споделят, бидейки напрегнати, уплашени, объркани, даже и гневни. В този смисъл искам  да подкрепя всички, които имат някакви трудности в момента - да ги подкрепя именно да пишат, щом това по някакъв начин ги кара да се чувстват по-добре.

Не пропускайте ден, без да полеете краставици, ако ви се намират. Моите ги пропуснах вчера, и са подчертано укоризнено повехнали. Юли.

Като ви гледам грамажите, които споделяте, смятам, че бих могъл да открадна две булки от тукашните, ако живеехме още в мъжките времена. По една за всяко рамо, и да бягам в приличен тръс бих могъл, ако ме погнат. 50 кила  - торба цимент е, дреболия. Вдигал съм по две, хем от пода. Торби цимент, не булки.

# 849
Ще си мълча и ще се усмихвам.  Flutter

Ъъъ, Янтра, добър въпрос. Аланглето да си го носи. Той е маниака на тема безопасност. Но не, трябва да помислим...

elleni,

Не се обиждай на терзанията ми. Не съм от тия "пък вие българите"  Peace

Толумба, не се тревожи предварително за неща, които може и да не се случат.

Няма, няма

# 850
  • Euskal Herria
Аааа, Куркума, според новите стандарти торбите с цимент трябва да са по 25 кг. Значи - 4 булки ще ти се полагат  Joy.
Да се похваля, че успешно си отглеждам пресен зелен лук в сандъчетата. Ама още не е дошъл ред да го скубя за салатата  Mr. Green.

# 851
  • Пазете Гор
Знам ги аз новите стандарти, от тях пък задължително нося по две. Тъй, от проклетия.

Не скуби лука, ако държиш да е само за зелен. Стрижи го.

# 852
  • Пловдив
Като ви гледам грамажите, които споделяте, смятам, че бих могъл да открадна две булки от тукашните, ако живеехме още в мъжките времена. По една за всяко рамо, и да бягам в приличен тръс бих могъл, ако ме погнат. 50 кила  - торба цимент е, дреболия. Вдигал съм по две, хем от пода. Торби цимент, не булки.
Ееееех, мен не можеш да ме откраднеш лесно, аз съм харна булка, гледана Simple Smile

# 853
Ще си мълча и ще се усмихвам.  Flutter

Абсолютно! Спести си тези притеснения, които сподели с нас тук, защото не преди век си излязла от България, че да не са ти ясни повечето от нещата, и особено за любителите завистчии те звучат като амброзия. Нали не искаш да ги храниш?

# 854
Хей, Куркума, жена ми беше 42 кила като я взех, с дупенце, като детско барабанче. Сега е 52 кг и в никакъв случай не е за изхвърляне. И аз нося две торби цимент  , но булката ми иде точно.   А тебе Янтре, с тия три ремаркета, макар и харна и гледана, адйе без мене.

Общи условия

Активация на акаунт