Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 483
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 855
Една от ползите от дращенето във форуми е усещането за облекчение, което някои изпитват когато споделят, бидейки напрегнати, уплашени, объркани, даже и гневни. В този смисъл искам  да подкрепя всички, които имат някакви трудности в момента - да ги подкрепя именно да пишат, щом това по някакъв начин ги кара да се чувстват по-добре.

Не пропускайте ден, без да полеете краставици, ако ви се намират. Моите ги пропуснах вчера, и са подчертано укоризнено повехнали. Юли.

Като ви гледам грамажите, които споделяте, смятам, че бих могъл да открадна две булки от тукашните, ако живеехме още в мъжките времена. По една за всяко рамо, и да бягам в приличен тръс бих могъл, ако ме погнат. 50 кила  - торба цимент е, дреболия. Вдигал съм по две, хем от пода. Торби цимент, не булки.

Куркума, не поливам ежедневно краставици, но поне по една на ден изяждам. Дъщеря ми и тя. А мъжът ми не може да ги пипне....

# 856
  • Пазете Гор
Като ви гледам грамажите, които споделяте, смятам, че бих могъл да открадна две булки от тукашните, ако живеехме още в мъжките времена. По една за всяко рамо, и да бягам в приличен тръс бих могъл, ако ме погнат. 50 кила  - торба цимент е, дреболия. Вдигал съм по две, хем от пода. Торби цимент, не булки.
Ееееех, мен не можеш да ме откраднеш лесно, аз съм харна булка, гледана Simple Smile

По моя край се казва - чувана. Чувана стока, чувай  нещо си - тоест пази си го. Като се замисля, при булките може и буквално да се чете. Колкото повече я чуват, толкоз повече я гледат, един вид.

Хора се носят трудно, по-трудно от овца със същото тегло, например. Има такива, да не говорим, че има и такива с горе-долу толкова акъл. Най-трудно се носят пачки дюшеме.

Имах случаи да нося хора, които не могат да се движат, мускулите им не работят, че и ги няма  - тежат ужасно много, трябва да ги захващаш здраво, а това ги наранява и боли. Оставянето на място след пренасяне е деликатна работа също.

# 857
Куркума,

булките шават, кикотят се, правят се, че искат да ти избягат, не са баш като торба с цимент  Wink

Ще си мълча и ще се усмихвам.  Flutter

Абсолютно! Спести си тези притеснения, които сподели с нас тук, защото не преди век си излязла от България, че да не са ти ясни повечето от нещата, и особено за любителите завистчии те звучат като амброзия. Нали не искаш да ги храниш?

Не. Категорично. Благодаря.

# 858
Защо темата не може да се чете директно, с всички нови постове, а трябва да жонглирам. Напред, назад. Има ли някакъв трик, или аз съм в краставиците...

# 859
Спести си тези притеснения, които сподели с нас тук, защото не преди век си излязла от България, че да не са ти ясни повечето от нещата, и особено за любителите завистчии те звучат като амброзия. Нали не искаш да ги храниш?

Аз пък не допускам изобщо такива неща за хората от обкръжението ми, а не съм наивен човек.
От пътищата там и мен ме е страх обаче, и то много. Последното ми пътуване още е като кошмар в главата ми. Мъжът ми през някакви "нови" пътища уж тръгна за да ни закара до гръцката граница (не си кара Варна-Бургас, който поне си го знаем) и беше ужасно.

elleni, защо го приемаш лично? То си е оцеляване, браво на който успява. Всъщност и аз до неотдавна се засягах, но е нямало за какво.

Куркума, краставици в градината нямам (на този остров всичко има, но не и свестни краставици), обаче с умиление открих, че едно изсъхнало и грозно нещо в градината ми е индрише.  Mr. Green Сетих се за компота от кайсии на баба ми и така го обгрижих, че взе че разцъфна.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 00:54 от Анонимен

# 860
Касита, много съжалявам за случилото се. Дано операцията е успешна и желая бързо въстановяване. За съжаление, такива неща се случват, когато най-малко ги очаква човек.

Контеса, дано да се повлияе дядо ти от терапията и желая много сили на майка ти. Много е тежко да загубиш родителите си, на каквато и да е възраст. Аз загубих баща си на 28, а майка си на 34. Още ми липсват Sad.

# 861
  • Пловдив
  А тебе Янтре, с тия три ремаркета, макар и харна и гледана, адйе без мене.
На теб кога пък съм се предлагала да ме взимаш?!?!

# 862
Добро утро!
Не мога да чета назад, но искам няколко неща да кажа.
Касита, мисля те тези дни, защото ми се е запаметило, че наближава годишнина на майка ти. Много съжалявам, за ужасиите през които минавате. Дано е малкият дявол и всичко остане само лош спомен.
Често си мисля, че животът е непредвидим. И за хубаво, и за лошо. В един миг може да се пробърне целият ни свят.
Стискам палци да попаднете на добри специалисти
И други неща ми се иска да напиша, но са много лични
Жаки да я водите в Трявна или Сандански

Още не сме ходили на плаж, а живеем на морето, което толкова хора бленуват....

# 863
Надул съм климатиците от сутринта и мисля да не излизам днес.  Как ще се кара до края на месеца в тая жега не знам. Имам изстудено във фризера и ще съм на филми и релакс.

# 864
Цяла седмица си правя планове за събота и неделя без да погледна графиците с дежурствата...
Вчера в пет часа разбрах, че събота и неделя съм на работа Simple Smile
По-добре стана така, че ако от понеделник бях с мисълта за дванайсет дни без почивка, щеше да е по-непоносимо.
Каси, всичко да се нарежда възможно най-добре  Hug
Контеса, при вас също  Praynig

# 865
Къде я намирате тази жега ? Тук е хладно и облачно цяла седмица. Отделно в къщи и без климатици е ледено .
 В усилено търсене съм на свестни субтитри на един филм.
  Днес ще гледам филми нон стоп май и това е .

# 866
И аз се чудех каква жега. То изобщо лятото не е идвало по моите критерии.

# 867
Някои  хора в старанието си да привлекат внимание -пишат уникални дивотии . / Да отбележа ,че не е само един. /  Доста напъни има .   Дали ще са от литературно естество или житейско и какво ли не една си сдържам смеха понякога.
   Борил / ако реално си мъж и си в София де/  - върви на Витоша се разходи или където и да е там на сенчица и чист въздух . Застоял въздух от климатици не виждам защо дишаш скрит в някой люлинска панелка. 

# 868
Привет, момичета и момчета!

Рамацоти, искрено ме изуми.   bouquet Точно днес правихме помена на майка. Правело се в съботата преди да настъпи самата дата. Някак като празна съм.
Само едно кафе пия на лаптопа и тръгвам за болницата.

# 869
Дано да има добри новини Praynig
И се храни. Грижи се за себе си

На мен ми е тъжно, че приятели си заминават днес. Живеят в чужбина и рядко се виждаме

Общи условия

Активация на акаунт