Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 480
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 870
Боже, много съм загубена, Каси, бях забравила, че загуби майка си и вчера питах таква глупост. Моля да ме извиниш Hug Светла й памет!

# 871
  • Sofia
 Пфу, удави ни от дъжд  Crossing Arms. Облачно беше,за плаж не става и тамън се стегнахме за голф, разпънахме сергията и такъв дъжд отпра  ooooh!...три часа и кусур.Сега пекна,де.Шантаво време.Намокрихме се и намръзнахме. Довечера ще намръзнем съвсем в едно морско заведение.Не мога си туря гъзовейките.Обърка ми се аутфита, 'начи.
В понеделник си идем към София, дано да е стоплило трайно. И да подхвана спорта ПАК,че много черпелък се получи. Embarassed
Стискам палци да се подредят нещата,Касита и Контеса!

# 872
  • Ямбол
Тук цял ден се кани да вали, тежко и облачно време е. Накрая ще завали точно, когато ще излизам и няма да можем да се видим пред гимназията за срещата. Дали ще ни отворят училището да влезем вътре. Аз скоро бях там служебно, но друго си е със съучениците да влезем вътре.

# 873
И тук е мрачно и цял ден се кани да вали. Дано не, защото довечера сме на представление в летния театър...
Да си похваля мъжа - днес си защити  магистърската теза и има три спечелени мача на турнира на Каменица.  Laughing Довечера ще черпи.

Мен ме мързи цял ден, пуснах само една пералня и прострях. Въргалям се в леглото с книга...

# 874
Ходихме на язовир(в неделя). Опекох се като рак, обелих се като змия. Всичко ток. Наловихме рибка и даже я изядохме. Много вкусна беше, малки костурчета и червеноперка, едричка. За един ден, гъз път да види, хем се изморихме, хем си починахме, другия път повече.

ПП Тук вали на почивки.

# 875
  • Sofia
Лиляна, забавна вечер ти пожелавам  Peace.
Моят випуск е планирал тазгодишната среща за след месец.Наканила съм се да идвам насам по тоя повод,пък да видим.Моите се организират всяка година.
Пак заваля Shocked.
Синковецът ми е заръчал пълнени чушки да му правя за вечеря.Не ще по кръчмите да мръзне детето.
Та ще ги почвам.

# 876
Да си похваля мъжа - днес си защити  магистърската теза и има три спечелени мача на турнира на Каменица.  Laughing Довечера ще черпи.

Моят пък преди две години спечели хубав телевизор на същия турнир.  Mr. Green

Оф, и аз искам дъжд. Не мога да се покажа на двора, такава жега е. Вечерта ще ходим на пикник на скалите с приятели и техни приятели.

# 877
  • Euskal Herria
Мога да ви пратя малко виртуално слънце и топло. Вчера температурите удариха + 40 градуса, днес са само + 27. Изгледахме квалификацията от Формула 1 и сега вече можем да изчезваме по разходки и харчене.
Алечка, поздравления за мъжа ти!

# 878
При мен е приятно хладно. Направо екстра! Не знам дали ще завали, но се надявам.

# 879
Яна, остай слънцето, прати онова с което става харченето. За харчене не ми требЕ слънце, само безлимитна карта. Laughing

# 880
  • Euskal Herria
Майтапът настрана, ама така съм свикнала навсякъде с карта да плащам, че нямам навик да нося пари в себе си.
Съботата ни е денят за голямото харчене  Wink, през седмицата го давам по-скромно  Joy.

# 881
Уфффф така ми се ядат череши! Отивам, не мога да издържа!  Blush

# 882
Защо да не ядеш череши? Сега им е времето.
Преди дни гледах по някоя телевизия, че кг череши излиза на производителите 30ст, а аз ги купувам по 3.30лв Rolling Eyes

# 883
Говорете ми за череши  Crossing Arms, Тук НЯМА. Сега има внос от Щатите, ама са 30 долара килото. Местните се появяват към декември и са по 15 долара.
Искам да се покатеря и да ям, ако ще и да имат червеи.

# 884
  • Ямбол
Тук са 1,80 до 2,20, но онзи ден взех едни, които бяха леко със странен вкус. Докарваха ми на нафта.
Сетих се за вица с ягодите - мъничко червеничко на нафта мирише - що е то?
Аз днес си взех пъпеш, но ако не го оправдаят домашните довечера, ще мога да го опитам едва утре.

Общи условия

Активация на акаунт