Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 455
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 900
Ами пустиня сме  Embarassed. Виреят цитруси и банани Simple Smile. Череши и джанки - нъц.

# 901
Ами пустиня сме  Embarassed. Виреят цитруси и банани Simple Smile. Череши и джанки - нъц.

Ние сме пустиня хибрид. Виреят цитруси, маслини, череши, джанки, праскови, домати, аспержи, салати сто вида, дини, пъпеши и въобще всичко. Само краставиците са гадни или не знаят как да ги гледат. И кайсии няма местни, но те и в България не растат навсякъде.

# 902
Англия е остров и внася черешите ,а тук също са внос от Щатите . Съдба .
Диня ,череши и ягоди много обичам ,но са такива цените и така.
Иначе боровинките ,киноата ,пшеница , картофи, ябълки и прочие се произвеждат тук ,но пак са по скъпи от Европа .Не мога да си го обясня ,но такава им е политиката .

# 903
Не знам, аз в БГ купувам основно внос и да си призная доматите обявени за български са в пъти по зле от гръцките, испанските и турските. Като видя вида и етикетите предпочитам чужбинските, по вкусни са.

# 904
Иначе боровинките ,киноата ,пшеница , картофи, ябълки и прочие се произвеждат тук ,но пак са по скъпи от Европа .Не мога да си го обясня ,но такава им е политиката .

Колко са скъпи? Боровинки и всякакви горски плодове тук са по 8 евро за миниатюрна кутийка. Не знам дали има 200 грама. Местните картофи тук са по-скъпи от вносните. Зависи де, вчера спряхме до една сергия на пътя, зад която имаше склад за зеленчуци и беше много евтино, даже несравнимо по-евтино от България. По суперите обаче има шантави цени на зеленчуци и плодове.

# 905
Добро утро,
Благодаря на всички Ви за подкрепата ! Няма новини ,което е хубаво  Praynig

Каси , пиши как са вашите хора .Мисля ви и и вас много .Много прегръдки и сила ти пращам  Hug Hug

Виждам ,че за череши си говорите. И тук са скъпи  колкото и в Англия. Вземам по един пакет около 1кг . Един паунд е 4.95 долара ,а 1 кг е 1.6 паунда . Та към 12ина долара излиза пакета с данъците начислени към стоката.

Да ти пратя оттук?  Laughing По два долара килограма са тези дни; намалени са черешите в момента. Черни, големи и вкусни. Сега отивам да ги вадя от хладилника.

# 906
Ми колко да са скъпи ?!   Grinning
Боровинки среден пакет е към 6-7 долара ,а киноата един пакет е към 20 долара ,а в Англия същата големина пакет я купувах за 4 паунда .А е произведена тук .Един голям хляб е 5 долара ,а Канада е житницата на света .Не мога да си го обясня ,но канадците обясняват ,че е заради политиката на управниците им .

# 907
Боровинки среден пакет е към 6-7 долара ,а киноата един пакет е към 20 долара ,а в Англия същата големина пакет я купувах за 4 паунда .А е произведена тук .Един голям хляб е 5 долара ,а Канада е житницата на света .Не мога да си го обясня ,но канадците обясняват ,че е заради политиката на управниците им .

Смени магазина. Аз купувам боровинки от Костко. Замразявам в торбички и ги ям вместо сладолед така, както са замразени. Любими десерт са ми.

# 908
 При нас черешите са към $8-9 килото, хем сме си в щатите. При нас не е пустиня, но климата не обича череши.Боровинките са си скъпи и безвкусни при нас.

# 909
Бахти скъпарската държава!  Laughing
Дано заплатите ви отговарят на цените  Peace

# 910
 стандарта е друг, но си е скъпо.

# 911
Ми колко да са скъпи ?!   Grinning

Смени магазина. Аз купувам боровинки от Костко. Замразявам в торбички и ги ям вместо сладолед така, както са замразени. Любими десерт са ми.
И аз купувам от Костко и от Суперсторе ,но в нашата провинция е по-скъпо Simple Smile
На нас големите пакети ягоди ,боровинки и малини си ги свършваме за седмица ,не остава за замразяване .
http://www.redflagdeals.com/deal/groceries/ranier-or-organic-red-cherries/

Иначе коментираната цена на киноата е от Костко Simple Smile

Доста по скъпо е тук от добрата стара Англия ,затова и работя тук повече отколкото в последните 8-9 години  . Peace

# 912
На мен Лидъл ми е най -близък магазин / пазара на около 2км / и черешите са 5лв/кг - даже си мислех ,че им е минал сезона.
  В понеделник ще зашляпам до пазара за черешки аз - дано и тук са около 3лв Grinning

# 913
При нас черешите са към $8-9 килото, хем сме си в щатите. При нас не е пустиня, но климата не обича череши.Боровинките са си скъпи и безвкусни при нас.

При нас черешите поевтиняха, защото е сезона на ягодите и ако не ги намалят, няма кой да ги купи и така ще си изгният. А ягодите колко са скъпи, да не ви казвам. Ягодовите полета са на пет минути от нас, но цените са живо издевателство. Пак купувам, няма как....

# 914

И аз купувам от Костко и от Суперсторе ,но в нашата провинция е по-скъпо Simple Smile

http://www.redflagdeals.com/deal/groceries/ranier-or-organic-red-cherries/

Е, ти органик купуваш, затова. Там по-надолу има и по-евтини.

Общи условия

Активация на акаунт