Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 447
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 915
ягоди вчера купих от Костко, голяма кутия $4.99

# 916
Боровинките са 8 долара за 150 грама, но има ферма, в която си ги берем и ми струват 8 долара на кило:-). Брането е приятно.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 19:11 от Down Under

# 917
ягоди вчера купих от Костко, голяма кутия $4.99

Тук по магазините са към 5 евро килото, но често продават 1 плюс 1 фрий. Има много ягоди просто, също и много внос от Сицилия. Виждала съм и по едно евро цена за кошничка към половин килограм. Магданоз, целина, често и копър са безплатни и то в неограничено количество. Наскоро един момък-продавач такава грамадна китка копър ми даде, че напълних една голяма кутия за фризера. Другите зеленини си имат цена.

Контеса, киноа не консумирам и не съм наясно с цените, но съм виждала пакети по 500 гр. за около 4 евро. При вас предполагам е скъпа заради търсенето, тук е Средиземноморие и хората обичат истинска храна, та не знам дали някой въобще купува киноа.  Laughing

# 918
Аз се излъгах и никой не я яде Sad.

# 919
Не знам дали е така ,но я произвеждат и хората си я консумират обилно . Аз правя супи и пълня зарзават с нея и ми е разнообразие от ориза и кускуса.

# 920
Скрит текст:

казвала ли съм колко обичам Кенджи  Laughing  и тази песничка сега.
   Киноа не съм купувала и все й се чудя . Каква е на вкус и как се готви  newsm78
 Чия също мислех да пробвам - тя май се ползва за сгъстяване на смутита.

# 921
Жармен, искаш ли да я пробваме киноата в ден за варива? Хем ще видим ако има минуси да се придържаме към нея?

# 922
  • София
Хубава е киноата. Аз много я обичам. Можете да замествате ориза с нея в пълнени чушки, в други ястия с ориз, дари и сутляш с киноа съм правила и е много вкусно.
Аз и елда харесвам, де. Въпреки че мнозинството от хората я намират за странна на вкус.

Повече от 12-13 лв. за кг да не давате за киноата, ей! Има разни магазини, които са се замаяли с цените

# 923
Бела аз минуси от тоз режим май нямам вече - даже качих кг и нещо тези дни без причина  Joy
 Но корема го няма и см дето изчезнаха да доста и се чудя - кантара ми дали не ми прави бойкот  Joy
   Ще купя киноа и после само да не отлежава с елдата в шкафа - имам един пакет ,закупен в момент на лудо залитане към здравословно хранене / изкарах преди 2г месец на едно такова здравословно хранене и качих 10кг за няма и месец и бонус нивото на прогестерона ми беше на минимум - аз не съм като хората явно  Joy/
    Искам черешки обаче и за понеделник отивам да си купя  и нал съм Марко Тотев освен да няма на пазара хич  Joy
  Въх 13лв за киноа -ами ще я пропусна май  Joy

# 924
Има пакети от по 5-600гр. Ще взема един такъв да пробвам.

# 925
За чията някой да ме светне за какво я ползвате - нея съм си нарочила аз .
   Ще пробвам и киноа - като ми дойде музата и мерака да готвя .
  Насипна киноа - Био   Цена:    22.85 лв  http://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BF%D0%BD%D0%B0-%D … %D0%B8%D0%BE.1792  Shocked  е не

# 926
правя салата от киноа и всички я харесват, даже които за първи път опитват.

# 927
За чията някой да ме светне за какво я ползвате - нея съм си нарочила аз .
   Ще пробвам и киноа - като ми дойде музата и мерака да готвя .

Аз ям за закуска. Семена най-различни с мляко. Най са ми вкусни конопените. Направо съм се одобичила.  Joy Първо тахини с лъжицата (аз го харесвам), после семената, после мляко с витамин Д. За десерт замразени боровинки. Набавям си всички витамини и минерали.  Laughing

# 928

Може ли малко подробности? Ако искаш може и на лични  Peace

# 929
Дай рецепта. Яла съм много, но малко ми харесват. Не обичам кисела салата от такъв тип. Вкусът на суров пипер с оцет в не-зелЕна салата ми е много неприятен.

Общи условия

Активация на акаунт