Отговори
# 585
choco_late, любимите ни плажчета около Вурвуру са Лагониси, Кариди (тези двата нямат заведенийца на плажа, така че трябва да си носиш чадърче), Талго бийч (там е с кафенце) и Портокали (той е малко по далече, но е много красиво).

venelina.setrakqn, стискам палци да е нещо безобидно  Hug Да кажеш как е минал прегледа  Praynig

# 586
Колики и ние имахме много, голям зор беше. Тогава на мода бяха едни капки Инфакол, които все още не се продаваха с БГ. То не бяха роднини в Англия, то не бе чудо да ги поличим и в крайна сметка нищо. Смело твърдя, че изпробвахме всичко на пазара и единствено еспумизан малко облекчаваше. Нямаше спане, бутане в количката постоянно, слагане на топли кърпи и какво ли не. Накрая установих, че като я сложа с коремче върху моя корем се успокоява и заспива и в тази поза няколко месеца Simple Smile
Относно къпането мисля поне до към 6+ беше всеки ден, но тя е майско бебе и беше все горещо. Обаче сега се замислих, че съм ползвала всеки ден препарат за измиване и за мазане, което отчитам като грешка.
Мерси за съветите за алергията, взех си фенистил, но май най-добре да си се прибирам на село в планината, хлад му е майката Simple Smile
Венелина, стискам палци всичко да е наред и да пишеш след прегледа.

# 587
Венелинa, стискaм пaлци всичко дa е нaред! Пиши ни кaк сте после!

Колики имaхме стрaхотни, и aз съм ревaлa с него... Но зъби не рaзбрaх кaкво сa, първият зъб му излезе нa 1г и 1м. Втори веднaгa слес първия, a следвaщите чaк нa 1г и 4м. Единствения проблем със зъбите ни е бил три нощи рев, когaто избихa седем зъбa нaкуп  #Crazy Пожелaвaм си, a и нa вaс също тaковa добро бебе кaто моето Simple Smile

# 588
В Холандия докторите твърдят, че разните му там Инфакол и т.н не вършат никаква работа.  Аз имах Инфакол ама не стигнах до него.

# 589
Относно коликите и моята дъщеря имаше и нито Инфакол,нито Еспумизан помагаше.
От други майки имам страхотни отзиви за Лефакс и от сега съм се сдобила с една опаковка от приятелка в Германия.
Ако не ми потрябват,все ще се намери някое бебче в нужда,на к оето да ги подарим  Blush

# 590
Здравейте , аз не съм от много активните.

Венелина , стискаме палци всичко да е наред и чакаме да ни напишеш как е минал прегледа.
За моя отчет и ние растем със светкавични темпове. За 24 седмица + 2 дена бяхме 840 грама , притеснява ме само че доки каза че е още седалищно а мястото нямалява, но има и време .  За коликите първо детенце ще ми е и се надявам да нямаме .
Лек ден ,момичета Simple Smile

# 591
Ис_, в две различни пуснах и това са резултатите от последната, в предната изобщо не можаха да изолират какви са бактериите, само пишеше, че са няколко вида  ooooh!

Така ли иначе довечера съм при АГ и ще видя дали ще изследвам пак или директно ще пия антибиотик.

# 592
  • В къщурката на хълма на феите
аз в началото давах - спумизан, коликинд, биогайа, инфакол, и какво ли още не, мъжа ми се шегуваше, че го е страх да носи шишето на детето, щото според него е опасно да не гръмне и накрая като вече абсолютно от нищо нямаше файда, просто спрях да вземам и да давам такива бози .. правех масаж на коремчето, гушкахме се много, спяхме на купчинка и просто се молех да минат по-скоро .. сега мисля изобщо да не купувам капки против колики, понеже те служат повече за успокоение на майката, отколкото за облекчаване на детето .. всъщност най-вече се моля да нямаме колики, но каквото е рекъл господ това ще е ..

# 593
Явно има някакво равновесие. Едните с колики, другите със зъби. Синът ми имаше неспокоен сън, но пък беше кротък през деня. Имало е дни, в които въобще не е плачел, а все пак е бебе. По разходките кротуваше. Аз не съм се оплаквала и всички ни обясняваха колко кротко бебе имаме и как не сме знаели какво е криво бебе. Включително и родителите на ММ. Ама ние го друсахме по 3 часа нощем. И то като някой ти пищи толкова време на главата нощем и като нямаш обяснение защо, меко казано се изнервяш. Още и още ми се обяснява какъв кротанчо е, въпреки че откакто проходи е побеснял тотално, с неизчерпаема енергия и с 2 торби с бели  Laughing Всеки сам си знае какво му е. Важното е да приемаме с усмивка нещата, да не си ги слагаме и да не се ядосваме.

# 594
Щука; Диамандче, благодаря Ви за инфото с плажовете  Peace

Коликите всичко сме пробвали , включително инфакол ни пращаха и какво ли още не, но както казваше старата ни педиатърка "докато изпробвате всичко и те ще минат", така си беше  Mr. Green

Зъби сякаш не сме усетили кога са му избили, сигурно е плакал, ама не помня  newsm78

Калина аман от тез бактерии  #Cussing out, дано не се налага АБ

venelina.setrakqn стискам палци, дано всичко е наред  Hug Praynig

# 595
По темата с коликите .................

http://www.puls.bg/health/homeopathy/news_20641.html

# 596
Тъкмо се връщам,ох спокойна съм  Peace
Прегледа ме и на утлтразвук също,бебките са добре.
Каза,че са подготвителни контракции и ще се появяват от сега нататък  Rolling Eyes
Изписа ми Магнерич да го пия когато ми се случи друг път и са много силни,също и витамини Матерна тях да си ги пия постоянно  Whistling
Каза ми да лежа тези дни,пък ние утре наа сватба,че и кумове  #Cussing out как ще издържа не знам  #Cussing out
Няма нищо притеснително,но за всеки случай го помолих за още една ФМ и ще ми я пусне другата седмица  Blush

# 597
И аз се връщам от контрола. Не са ме гледали на ехограф, след две седмици ще го мерят пак. Слушаха тоновете на пъпната връв и на сърцето, кръвното ....и това беше. Питах докторката толкова ли.ми.е. себело бебето ,тя каза че не е тоооолкова дебел. Ще го видим.пак след две седмици какви мерки и теглилки ще изкара. Тогава ще излезне и резултата от кръвния тест за Rh на бебето и, ако е Rh+ ще ми бият веднага Anti D, ако и този е минус като баткото няма да ми бият.

# 598
  • Italia
Здравейте и от мен. И аз днес бях на преглед,по точно правихме само запис на тоновете,за първи път. Добри са,на бебка и е комфортно вътре. Онзи ден пуснах кръв и урина,докторката каза,че са добре,въпреки,че някои показатели са извън нормата... за бременни били ок. Хемоглобина за един месец е паднал от 124 на 112,та ще го изследвам след две седмици отново,за да видим как се движи. Кръвното е ок,дори ниско- 100/60. Следващия преглед ми е на 29 юли,когато ще направим и последната фетална морфология. Днес попитах дали е наложително да се направи,отговорът беше " да" защото се правило някакво доплерово изследване  newsm78 след ФМ ще пуснем пак тонове. Вие започнахте ли да правите записи, на мен все ми се струва малко раничко... Crossing Arms
Това е от мен, отчетох се. В последно време си позволявам по дълги разходки и нямам време да ви чета. Сега се връщам назад да се поправя  Blush  bouquet

# 599
Мен ме викат за първи път за запис на тонове в 30-тата седмица, след около седмица и половина.

Колкото до третата ФМ - казаха ми, че не е задължителна и нямаше да я правя, но после тъй като ехографът на моята АГ е малко по-стар и нещо не успя да види като хората ме прати тази седмица на ФМ и в крайна сметка доста добре се получи, защото с направление не се наложи ние да я платим. Естествено госпожицата пак си кри лицето и пак останахме без снимка.

Общи условия

Активация на акаунт