Отговори
# 210
Включвам се набързо.
Прекрасна тема  Two Hearts

При нас номер 4 ще е момиче  и дори вече имаме две идеи за име, от които ще изберат каките. family6

За бебето сме поръчали нов шкаф за дрехите.

За кг - честно от един месец нищо не съм наддала, че си имам проблеми в работата и се надявам скоро да ги разреша. много се натоварих психически тези дни и се притеснява постоянно това да не се отрази на беба.

# 211
Моите гърди осезаемо са пораснали и всички го забелязват. По принцип съм със сравнително малък бюст, но още в началото много се наляха, затова се сдобих и с невероятни стрии  Crossing Arms
Като разбрах, че съм бременна още в началото си измерих гърди, ханш, талия...Ами какво да ви кажа - гръдната ми обиколка от 85 см в началото е нарастнала на 94 см в момента  Shocked И се кефя, но ме приземиха на земята като ми казаха, че след кърменето пак ще се стопят  Confused Дори един приятел се изказа, че ще заприличат на печени чушки  Joy
Аз съм +5 кг и май съм качила само на корем и цици, а утре влизам в трети триместър. Иначе си пия Пренатала всеки ден и не съм качила от тях.

# 212
не знам защо пък съм влязла с профила си във фейсбук и сега от този Chip4e пак не ми излизат лентичките.  newsm11

# 213
http://kasida.bg/bebeshka-dyrvena-koshara-babybay-original-tymen … ak-636-21794.html

Ето тук има, гледам на едната картинка, че са две бебета, но не знам дали има двойни
А мерси,мила значи става  и за две бебчета като гледам по снимките  Crazy Hug

# 214
Аз клякам и се навеждам трудно още от 4 месец, много рано ми пролича на корема на мен, също така и напоследък все по - трудно си намирам удобна поза в леглото и трудно се завъртам и ставам, не знам какво ще бъде до края  Mr. Green, но тези 10 кг, които съм качила са ми много на моите начални 50 и ми дотежават. Днес повървях малко повече и се почнаха болки в кръста, в краката, докато не легнах не спряха.
Сутиените ги смених с един номер по - големи, но гърдите растяха основно първите 3 месеца, сега не са мръднали отдавна.

# 215
Шикерче, и аз бях чувала, че като спреш да кърмиш и ставали като празни чорапи  Joy Ама спокойно, моите се възстановиха напълно. Стана някакси неусетно, може би не веднага след като спрях да кърмя, НО никога не са били зле.

# 216
  • В къщурката на хълма на феите
Ами какво да ви кажа - гръдната ми обиколка от 85 см в началото е нарастнала на 94 см в момента  Shocked И се кефя, но ме приземиха на земята като ми казаха, че след кърменето пак ще се стопят  Confused Дори един приятел се изказа, че ще заприличат на печени чушки  Joy
една мадама от моята отчетна с Ема се шегуваше, че вече не си мерела гръдната обиколка на ширина, а на дължина Mr. Green Mr. Green всъщност всичко е много относително .. моите гърди изобщо не разбраха, че кърмих 2 месеца - все същите си останаха, но имам приятелки, при които въпреки че не са кърмили след раждането, резултатите бяха ужасяващи ..

# 217
Всичко си е генетично. Дали ще кърмиш или не, като им е писано да станат на "печени чушки" ще станат. Като не им е писано и 4 лапета да те "доят" земното притегляне няма да има значение.
МалИИИИИ как се изказах....  hahaha

# 218
На ММ баба му също не пропуска да се изкаже за гърдите ми, дори в началото като й казахме, че съм бременна каза, че тя разбрала, защото забелязала, че много ми били пораснали гърдите. Което е пълна глупост, защото те в началото не са били толкова големи, но както и да е. Последният път като се видяхме не пропусна да се изкаже за бюста ми с думите "Ууу големи гърди, ти ще кърмиш"  ooooh! ooooh! ooooh! Това няма никакво значение! В началото беше много важно какъв пол е бебето, сега сме на вълна как ще се казва  Close Явно после като родя, живот и здраве, темата ще бъде дали кърмя  Tired

# 219
С първата бременност моите гърди порастнаха, но не много. Имах кърма около 6 месеца, като бебо се хранеше с шише, не искаше от мен. Просто защото се роди недоносен и нямаше сили да суче. Като ми спря кърмата, гърдите ми не си промениха формата, не ми и увиснаха. Единственото нещо е, че станаха по-меки. Сега пак не мога да се похваля с кой знае каква гръдна обиколка  Sad Все се надявах поне с един размер да ми се увеличи гръдната обиколка, ама не ме огря  Sad

# 220
Shiker тази баба с много набито око или май само там те гледа  hahaha и моите порастнаха доста, принципно са ми малки. Взех си сутиени без банели, че иначе някакви много ми притиска. Хубаво е да имаш по-големи гърди  Sunglasses мен нещо хич не ми понася жегата, лощо ми става, корема ми тежи, май почнахме с  офканията и пуфканията  Laughing

# 221
А, кво му е хубавото на големите? Само тежат и "изкачат". Редовно не мога да си купя дреха, защото не ми става на гърдите. Никакъв плюс не виждам за мен си (за ММ по-дурго стоят нещата) Спокойно мога да се менкам с някой по-малки!  Абе кой квото си няма..... Че започнахме с охканията и пуфканията, започнахме. И по-зле ще става.  Mr. Green

# 222
  • В къщурката на хълма на феите
от опит бих казала, че големите гърди по-скоро пречат при кърмене, отколкото да помагат .. само татковиците се радват .. и на мен не ми е удобно с по-големия бюст, тежи ми и все ме дърпа нанякъде .. пък за сутиен с банели е абсурд да си помисля .. все едно си слагам гърдите в менгеме доброволно, как ли пък не .. аз и без туй изобщо не ги харесвам тия сутиени и само гледам как да не сложа и без да съм бременна, пък сега хептен ..

# 223
Софи, никога през живота си не съм имала киселини, преди около месец ми се появиха един ден, ужасно нещо били, толкова силни, че чак кашлица ми докараха. Спасиха ме 2 чаши тоник, изпити на глътки. Оттогава не съм имала и дано да нямам.
Шмокси, наистина доста се изтормози, дано всичко докрая е наред  Hug Ами аз този калкулатор го ползвам само от компютъра, но нещо имам проблем, а ми е толкова удобен.
Обсъждате празни чорапи и печени чушки, ами тези като мен, какво ли ще е  #Cussing out
Първолета, възхищавам ви се на 4те деца, да са ви живи и здрави, просто ми стана любопитно, другите какви са, момченца, момиченца   bouquet

# 224
Stambuli, момичета! Всичките са момичета-Ния, Катерина, Дивна и сега ще бъде Мила или Еванджелин.

За кърменето-наистина се изпразват гърдите и това не е много красиво. Все пак вършат работа - не само за украса. Simple Smile

А за спането, искам да споделя, че на моменти права мога да заспя. Много бързо се уморявам и това е.

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт