Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 126-та тема

• 236 361
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Rossonera, както не си падам по питки, тази последната бих я изяла цялата!
А Фея винаги предлага страхотни комбинации от вкусове, трябва да си ги записвам!   bouquet

Аз показвам една японска сусамена тортичка

Още една торта, правена по спешна заявка за детско тържество - пандишпан с крем от цедено мляко и череши:

И между тортите - безглутенови палачинки (с елдено и нахутено брашно и кокосово мляко) и плънка от гъбки

# 16
паламуд с картофки

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 18:40 от Батето

# 17

Салата от тиквички

и баница.

# 18
Шишчета от свинска плешка

Скрит текст:

Свински бут със сметанов сос

Лазаня

# 19
Шишчета от свинска плешка

Ваууууу, какви шишчета - тези дни си приготвих шишчета от стъбла на чесън , представи си какъв аромат ще се носи заедно с плешката

# 20
Да се включа и аз в новата тема:

Тиквички на фурна

Цукини киш на Labrex

Пиперки с доматен сос и яйце

Сладкиш с крем и къпини

Лека вечер  bouquet

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 21:03 от Pinkie_Pie

# 21
# 22
labrex много ми хареса салата от тиквички, може ли рецептата?  Simple Smile

# 23
labrex много ми хареса салата от тиквички, може ли рецептата?  Simple Smile

*gest*, от абонамент ми е рецептата, съвсем новичка, днешна. Вкъщи също одобриха салатката, вкусна е. Само добавих оцет накрая малко, в рецептата го няма. Накратко - режат се 2-3 тиквички на парчета, посоляват се и се отцеждат. Запържват се на силен огън в малко олио, на един ред в тигана, при мен точно два тигана излязоха. Отделно се счукват наситно половин чаша орехи, добавят се 2-3 скилидки пасиран чесън, магданоз (аз сложих копър), зехтин (при мен шарлан) и накрая малко оцет ръснах.

# 24
  • Русе
Закуската

пържен облез

Хубав ден на всички!

# 25
У нас от вчера:
пилешки бутчета на скарата:

варена царевица, първата за това лято:

кьопоолу:

и сливовия сладкиш на labrex, така се зарадвах, като видях сливите в нашия магазин

Скрит текст:

# 26
Няма начин днес да не покажа специалните кашкавалени палачинки "Джулая" - естествено за закуска

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 16:29 от Батето

# 27
  • София
Днес ще сме на пилешки филенца(не изпекох всички вчера) и спаначена супа със сиренце.

# 28
Бате, мисля, че няма начин да не споделиш рецептата за тези специални палачинки Simple Smile

Аз си позволявам да ви насоча към най-гормата тема във форума, където може да се включите в конкурс за здравословни десерти. Наградите за 3те първи места са доста сериозни, така че си струва, а по-малки награди има за всеки участник. Имах честта да ме поканят за член на журито и нямам търпение да видя първите рецепти. Simple Smile

Това пък е пиле по африканска рецепта, с фъстъчено масло.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт