Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 126-та тема

• 236 358
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Днешното ни меню: пържени тиквички и чушки с доматен сос (много вкусно, но много трудоемко)

# 76
Dara88, сигурно много те слушат твоите хора, толкова изкусителни десерти си им направила. Хареса ли ви бразилския сладкиш на Йоли? Гледах я как го прави в предаването и доста му се чудя, но вкъщи само аз обичам кафе и не знам дали няма да си го ям сама...
У нас съботно -  неделно:
палачинки

тиквички, пълнени с кайма и ориз:

ако се чудите какво е това безформеното нещо- пиле фрикасе:

и една най-обикновена бисквитена торта с домашен ванилов крем:

# 77
  • забравих си мисълта...
Целувки за утре за училище. Децата и тази седмица ще са на училище и след това ваканция. Simple Smile
Имам да правя и две питки, но тях ще ги направя късно довечера.

Една манджа, която майка правеше едно време. Много я обичах. Припомних  си детството. Simple Smile

За десерт имахме пъпеш.

Сладолед
Снимката е от онзи ден, но днес пак ядоха такъв сладолед, че тези дни е много горещо. Дано се задържи така за по-дълго време.

От тестото от питката ми остана малко и го замразих. Днес го извадих и опекох  4 хлебчета. Много вкусно, но със сигурност много калорично. Simple Smile

# 78

Вкъщи пиле с картофки,

пица с таратор

и тортичка.

# 79
януарската ми пуска, която днес бе нарязана - страхотно мезе

# 80

Батето, как изтрая толкоз време? Heart Eyes    bouquet  chef
И гИвеч направо от гювеча

# 81
  • Русе
Здравейте!
Батето, много апетитна пуска! newsm10
Поздравления за всички останали   bouquet  bouquet  bouquet

Днешното ни меню.
Салатка

Кюфтенца по шведски

Славянски гювеч

Хубава вечер и успешна нова седмица на всички!

# 82
Кошнички със сирена и босилек

Нетрадиционно тирамису, невероятно леко и вкусно Peace

И от мен поздвравления за всички  bouquet, невероятни неща приготвяте, бих пробвала всичко Grinning

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 19:55 от Jane2013

# 83
Чопи, моите не могат да ми насмогнат с количеството, което им предлагам и се налага предимно аз да се включвам в яденето.  Mr. Green Просто все на правене на сладки неща ме кара. Доста от нещата, които правя забравям да ги снимам. Миналата седмица два дни по ред правих сладкиша с майонеза. Него поне децата си го изядоха.  hahaha А бразилския сладкиш го правя за втори път. Първия път го сиропирах с еспресо, без канела /тя си е по рецепта/и покрих със заквасена сметана, объркана с домашно сладко от ягоди и ми хареса повече. А сега се оказа, че нямам еспресо и го залях с нес кафе и канела, а покрих с животинска сметана /бита/. Определено с нес има друг вкус, а може и канелата да не ми допадна този път. Иначе съм й фен. Децата го ядоха, не се оплакаха, че има вкус на кафе.  Mr. Green И да не е спам, една стара снимка на Дамски сладкиш. Много ми харесва и го правя редовно и него, откакто го открих.

# 84
 newsm51 на всички в така вкусната ни тема!

Etigra-парченце от лимоновия ти пай е идеалната добавка към следобедно кафе.Много вкусен изглежда Heart Eyes
Venetta-за тез дечица почивка вече няма ли?Ще ги уморят от учене в тез жеги smile3547
Батето-е,с туй мезе ми взе акъла.Вземам си чашата с винце (събирам попътно няколко съфорумки) и идваме неканени cheers Innocent

Тук е толкова горещо,че гледам да не се застоявам много около печката. Ама да не е без хич:

Баница с мътеница и праз

Калмар за ракийката

Гуакамоле

Питки, че забравихме да купим хляб

Боб с пушени ребра

bouquet

# 85
  • забравих си мисълта...
Много е вкусно и красиво при всички! Комплименти!!!     bouquet

Pinkie_Pie и аз им се ядосвам, но какво да се прави. Последните две седмици е само загуба на време. До 25.06 оценките са оформени и после само се размотават, но да са там.

И двете питки, и те са готови. Утре ще ги занеса и от петък сме във ваканция вече. Simple Smile

# 86
Вчера забърках доста сладки неща, но още не съм ги снимала Simple Smile
Засега само едни японски (ама побългарени) пилешки кюфтенца:

# 87
  • София
Фрикасе(порцията за мен с пресован чесън) и цаца с бира.

# 88
  • DE
Ориз с къри, морски дарове, пилешко и зелнчуци

Сега цаца ми се прияде...

Прохладна нека е вечерта!

# 89
Мини кексчета

Общи условия

Активация на акаунт