Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 126-та тема

• 236 370
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Хачапури.  Пеп, добре работи машинката , добре сте се сработили. И аз извадих мойта да меся, че миксера ми изпуши, в буквалния смисъл... Joy .

Скрит текст:

# 691
Пеп-чо, много добре се е получил хляба, по каква рецепта го правиш?
Тайна, тия мекици ги заплювам, събота или неделя ще се правят.
От мен само винен кебап със свински език:

# 692
  • София
Чопи, те по рецепта се пекат, но аз ги изпържих.

http://yoli-www.blogspot.bg/2010/04/blog-post_26.html

# 693

пеп-4о, чудно хлебче Heart Eyes, ще трябва да изкарам и моята помощничка, че дълга отпуска и дадох!  bouquet
На  i_peych гръцката баклава ме грабна, правя подобна, наречена наложена или турска, но задължително ще пробвам и неговия вариант, копнах си рецептата! Heart Eyes  bouquet
Тайна, не знам каква е диетата на въпросната дама, но като гледам ципурката Heart Eyes, иде ми да я проуча и да я почвам! Simple Smile  bouquet

У нас кюфтенца с картофи и гъбен сос,

питка със шарена сол и сирене,

солени мъфини,

хачапурки

и бутерките "да си глътнеш езика".

# 694
Здравейте на всички! Страхотни вкусотийки сте приготвили. Аз се включвам с едно чийзкейк брауни - http://chocolatekitchen21.blogspot.bg/2015/09/blog-post_17.html

# 695
Ох, вие сърце нямате ли да показвате такива вкусотии, бе хора?  Simple Smile  Hug  Тайна, Лабрекс, тия хачапури  страшно ме изкушават, хвърлете няколко насам...  Mr. Green  Ще се пробвам определено и аз да ги направя  Simple Smile Лабрексче, може ли рецепта?

# 696
Ох, вие сърце нямате ли да показвате такива вкусотии, бе хора?  Simple Smile  Hug  Тайна, Лабрекс, тия хачапури  страшно ме изкушават, хвърлете няколко насам...  Mr. Green  Ще се пробвам определено и аз да ги направя  Simple Smile Лабрексче, може ли рецепта?

huliganka, сърце нямам да им устоя Grinning, по сто рецепти съм ги пробвала, печени, пържени.......имам абонамент към разни блогове и дойде поредната рецепта за хачапурки, та по нея ги спретнах днес след обяд, като и леко ги побългарих - намазах с чесново масло и поръсих с шарена сол, много бяха вкусни. Heart Eyes  bouquet Ако има нужда от превод, ще преведа. Peace

# 697

huliganka, сърце нямам да им устоя Grinning, по сто рецепти съм ги пробвала, печени, пържени.......имам абонамент към разни блогове и дойде поредната рецепта за хачапурки, та по нея ги спретнах днес след обяд, като и леко ги побългарих - намазах с чесново масло и поръсих с шарена сол, много бяха вкусни. Heart Eyes  bouquet Ако има нужда от превод, ще преведа. Peace
Благодаря ти много, Лабрекс Hug с руския нямам проблем  Wink   bouquet

# 698
  • София
Познайте и аз дали няма да правя хачапури  Sunglasses
Лабрекс, солените мъфинки с рулца от раци ли са?

От мен един тарт с бадемов крем и круши - съвместна работа от курсът ми

и едни питки-добруджанки преди да ги мушна във фурната

# 699
Onna-bugeisha, много се радвам, че се запознахме на живо Simple Smile

Днес за вечеря имаме пиле с бадемова коричка

# 700
След тези вкуснотии мога да се наредя скромно с пълнен амур на фурна

# 701
след тази рибка, да покажа и нашата рибка, с картофена салата

# 702
# 703
Сурово спагетено блюдо: тиквичка, гъби, домати, чесън, магданоз

# 704
От мен швейцарски меренг с шоколадов маскарпоне крем

Слънчеви и мноооого спокойни почивни дни на всички!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт