Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~131

• 30 259
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте момичета

Гости  Hug Деси  Hug Цвети  Hug благодаря за кафенцата  Coffee
Май ще се наложи да обувам кецовете и да хуквам да търся някои момичета  Thinking
Скрит текст:

Диди, Тери, Илда  и други момичета изчезнаха   Thinking - може би и те като нашите любимци са във ваканция....

Само да ви напомня - и днес в северна България кода е жълт - за опасно горещо време  sun sun sweating

Желая ви прекрасен и спорен ден

# 706
  • Плевен / София
Цвети Hug благодаря...
Любовта няма цена

Ани, момичетата може да са на плаж....

# 707
Кахраман вече е в болницата. Разпитва майка си кой и как е намерил Дафа...Доктора го вика в кабинета си...Набива му обръчите, че Дафа е искала да умре...защото виждаш ли на никого не се е обадила преди да се нагълта с хапчетата....
Аз не мисля така, защото ако искаше наистина да умре, би се нагълтала с хапчета, там където няма да я открият толкова бързо, а не пред огледалото в стаята си....Продължавам да твърдя, че това беше само за сплашване на Кахраман, защото не виждаше начин да получи съжалението му и вниманието му....Кахраман разбира се се хвана....И ще видите в първата част на 13 епизод, Дафа едва ли не е умряла и след това много бързо се върна предишната Дафа - злобна и язвителна....

Елиф непрекъснато моли Джелал да се обади на Кахраман - притеснена е за бозавата....Но Кахраман не отговаря...Елиф сама му се обади и Кахраман вдигна телефона.....

Кахраман е в чакалнята и разговаря с Къймет....Казва на майка си последното, което искаше Дафа - да направят абор...

Не съм убедене, че вече Кахраман толкова упреква майка си, че майката на неговия син е Елиф, а не Дафа.... Thinking

Гости възможно е да са на плаж, ама едва ли - кой дава толкова дълга ваканция... Grinning

# 708
  • Плевен / София

Не съм убедене, че вече Кахраман толкова упреква майка си, че майката на неговия син е Елиф, а не Дафа.... Thinking

Ани и по добре , че Елиф е майката....ако сина прилича на нея значи ще бъде човек.....дъщерята както прилича на Дафне, представяш ли си да има и нейния характер... ooooh!
аз продължавам с музика,
Скрит текст:
ако не ви харесва казвайте.... Peace
Не те давам

# 709
Джелал вижда, че Елиф е притеснена...

Мисля, че Елиф се притеснява какво ще стане с бебето, ако нещо се случи със семейството на Кахраман и Дафа....Вижда, че Дафа вече не проявява интерес към бебето...Не разбира причината....Но пък Кахраман иска детето....

Кахраман пита доктора за състоянието на Дафа  и влиза при нея .....

Кахраман отново нарича Дафа живот мой....Тревогата му е много истинска....

Дафа е изписана от болницата...Прибират се в къщи...Обажда се Джелал...Кахраман е във ведро настроение....Опасността за живота на Дафа вече е в миналото....

Кахраман и Дафа вече са в къщата. Всички ги посрещат. Якуп информиран от Шюкран, че Дафа не е бременна, пита как е бебето....Кахраман отговаря на всички въпроси и се извини, че Дафа има нужда от почивка....

# 710
В тези сцени в болницата сякаш има нотка на вина отново за Кахраман...
И ако не беше последвал аборта, щеше да продължи съжителството им с Дафнето...

# 711
Гости и аз мисля, че Кахраман след първоначалното объркване, сега е щастлив, че майката на бебето е Елиф.....
Музиката ми харесва - продължавай с видеото  Peace

Кахраман и Дафа са вече сами в спалнята...

Целта е постигната. Дафа си върна Кахраман. Той отново се чувства виновен за случилото се, както  след катастрофата, когато Дафа е загубила бебето. Чу думите, които искаше да чуе - че не е сама, че Кахраман е до нея. Дафа имаше възможност да запази това, което постигна с отравянето...Но се самозабрави отново и победата се оказа пирова.....Ако сега в този момент беше приела бебето на Кахраман, щеше да излезе победител....Нооооооо, Дафа пропусна момента.....

В тези сцени в болницата сякаш има нотка на вина отново за Кахраман...
И ако не беше последвал аборта, щеше да продължи съжителството им с Дафнето...

И аз мисля същото  newsm10 newsm10 newsm10

# 712
  • Плевен / София
Да........и аз не мога да си обясня това "....живот мой..."малко се обезсмисли според мен....добре, че никога не е казвал така на Елиф......но не мисля, че ако не се беше случило това с аборта той щеше да остане с Дефне.....тогава всичко казано от него олеква, а не мисля, че Кахраман е такъв човек....
Искам да съм...

клиповете са на Кеии с моята любима гръцка музика.... Party Party Party

# 713
Кахраман пътува с колата и се обажда на Джелал....

Джелал директно попита Кахраман, ще каже ли на Елиф, че тя е майка на бебето...но Кахраман не отговори. Каза, че иска да поговори с Елиф....
Но такъв разговор не последва или поне не ни беше показан на нас.....

Да........и аз не мога да си обясня това "....живот мой..."малко се обезсмисли според мен....добре, че никога не е казвал така на Елиф......но не мисля, че ако не се беше случило това с аборта той щеше да остане с Дефне.....тогава всичко казано от него олеква, а не мисля, че Кахраман е такъв човек....

Изобщо аборта окончателно отблъсна Кахраман от Дафа. Дори и да беше станал, или както в случая не стана, Елиф запази неговия син - и в двата случая Дафа загуби Кахраман завинаги.

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 11:08 от MAMA-AN

# 714
Тук Дафа сгреши много....Искаше да накаже Къймет за своеволието относно бебето, но.....Къймет се опита да изкупи вината си пред любимата снаха и предприе на своя глава да убие бебето на сина си.....

# 715
  • Плевен / София
Ани,много е грозно да държиш при себе си някой карайки го да се чувства виновен за твоите грешки.....така е било преди 7 години.Пелин се опита да играе със същите карти но сега загуби, защото в живота на Кахраман сега е Елиф и аз си мисля, убедена съм , че той няма да се откаже с лека ръка от нея......Къймет отново направи глупост, но ефекта не беше такъв какъвто очакваше..... Naughty
разхладете се....
Скрит текст:
и слушайте със сърцето си....
" Любов "

# 716
Гости - да караш човека, който е до теб да се чувства виновен за собствените ти грешки и безразсъдства и за мен е много грозно. Дафа непрекъснато се възползва от добрината на Кахраман. Това е вече изпробван метод да държиш човека до себе си. Не можа да надскочи собственото си его и да приеме детето на Кахраман, като свое, но сега като се натрови с хапчета си мисли, че ще се повторят предишните 7 години. Но сметките й излязоха криви. Това дете е част от Кахраман и той вижда, че жената, която дори не знае, че е биологична майка на детето, го приема с много любов и е готова на всичко, за да живее това дете.....
Благодаря за поздрава  Hug

Следва

Денят в който беше написана съдбата ми еп.13-2 бг.субтитри

http://vbox7.com/play:a9f42b3566

# 717
  • Плевен / София
от тази част на серията за мен най важния отговор е на въпроса, който зададе Кахраман....
"...и ти ли мислиш още, че си самотна...."

самотата има много лица....може да си заобиколен от много хора и да си най самотния човек на света .....може в момента да си сам, но в душата и сърцето да ти е пълно от очакването на нещо хубаво или от хубави спомени от миналото.....Елиф не вижда в момента нито добро бъдеще, нито има добри спомени от миналото....кой е в по голяма безисходица.....тя или Дефне....
за Якуп просто не ми се говори.....мижитурка и лигльо, който пусна бомбата за детето , за да докаже, че Кахраман не е по добър от него....само, че тази лъжа не беше на Кахраман, а на Къймет и Дафне Naughty а Къймет си прилича като две капки вода с Дафне....и тя поиска благодарност, че е отгледала чуждо дете....същото направи и Дафне принуждавайки чрез Зия Кахраман да се ожени отново за нея.....
Ти си моят живот

# 718
Доставката на стоката закъснява по вина на новата логистична фирма. Якуп знае, но Харун му обеща, че ще покрие финансовите загуби. Клиента на стоката се обажда на Зия бей за закъснението и настава скандал....

На практика Зия бей не се е намесил само в живота на Якуп.
Много грубо се е намесил в живота на Мерием и в последствие в живота на Кахраман. И в двата случая допуска големи грешки.
А Якуп има гаден характер - завистлив към членовете на собственото си семейство и най-вече към Кахраман...Надявам се във втори сезон да се възползва от диска със срещата на Дафа с Максут, по същия начин, както в този случай....

# 719
  • Плевен / София
Ани, всеки си има тайни вярно е , но тайните на Зия рушат живота на децата му.....

Общи условия

Активация на акаунт