Инвитро в Истанбул - тема 13

• 91 382
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Значи аз да не се оплаквам днес са точно 10 дни , имам над 30 големи  яйцеклетки  довечера Лукрин и сряда пункция. Успех на всички. Октомври пак тук за трансфер. Момичета една лека корекция, замразяването сега е включено в пакетната цена, плаща се след първата година.

# 646
Тонита, точно така бях и аз. Успех в сряда Hug

# 647
Благодаря от сърце! Отивам спокойна , че съм в най добрите ръце.

# 648
Момичета, днес на пети ден, 7 бластчета са замразили. Засега не зная с какво качество. За ПИД са взели проби от всички, но ще изследваме засега само 4 ембрита. Ще видим като излезнат резултатите. Дано поне едно е годно.

# 649
Браво engelfee  само така

А да ми припомниш, защо се налага ПИД при теб  newsm78

# 650
Браво Теди супер вървят нещата , ще видиш че няма да е само едно.

# 651
Браво Engelfee, колко хубаво 7 замразени  bouquet
Tonita35 ,пожелавам утре леко да мине пункцията и много зрели фоликули Hug

# 652
Ей, момичета какви сте рекордьорки само, браво! Много стиснати палци от мен за всички и успех на пункцията на tonita утре! Ще чакам подробен разказ!

# 653
Благодаря момичета за подкрепата, разказът после е задължителен.

# 654
Здравейте, знае ли някой къде в Пловдив правят AMH? Благодаря предварително

# 655

В Селена  и то всеки ден, иначе в хронолаб, но ги пращат в чужбина е се чака и е по-скъп. В селена е  35 лв ( до колкото си спомням май месец )

# 656

В Селена  и то всеки ден, иначе в хронолаб, но ги пращат в чужбина е се чака и е по-скъп. В селена е  35 лв ( до колкото си спомням май месец )

Благодаря

Извинявай но за колко дни става,че на 02.09 сам в Истанбул

# 657
Попитай за сигурност в самата лаборатория, знам че  се работи всеки ден и резултатите излизат към обяд, ако дадеш сутрин рано кръв. Но дано всичко е наред, имат реактив и апаратурата да им работи попитай Simple Smile

# 658
Ясминче, как мина прегледа вчера? Чакам да ни зарадваш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

engelfee , на теб кога ще ти кажат резултата от ПИД? Стиснала съм палчетата, да знаеш Wink

# 659
Ясминче, как мина прегледа вчера? Чакам да ни зарадваш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

engelfee , на теб кога ще ти кажат резултата от ПИД? Стиснала съм палчетата, да знаеш Wink
Благодаря ти El_Vel  Hug
След около две седмици ще имам информация.

Общи условия

Активация на акаунт