Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 53 ~

• 22 939
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • У Диспансера ...♥♥♥

Познайте къде отиваме  Mr. Green

# 31
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ще получи някоя калп криза  hahaha hahaha hahaha

# 32
Добра вечер,прекрасни !

Ренка благодаря за новото  еве!

След малко започва   епизодчето  Ирка Hug ида да помагам  box box box box box box box box box box box box box box  box box box box box box box box

# 33
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лава  Heart Eyes Hug
Инак той не може да разбере, че са в една махала и се познават от деца, и ся едвам се сдържа да го заблъска, а тя където е сгоден за друга какво да каже  ooooh!

# 34
Маджит не може да се побере в кожата си от ревност и си го изкара на Пеликанчето  Laughing

Лаве  Hug Heart Eyes

# 35
Ето това е тъмния  балкански субект ,и то  какъв, сега това било ревност, да ама не .Това не стига ами дружката му ще целува Маджит докато се превърне в жаба .Боже а крокозъбела усеща ,че яда на Маджит е за принцесата ни,  принца ни го заплашват с жаббка кикерана а Пелинката ако пипне Нериман направо на кайма би я направила тя  такива приказки каквито Джихан е чел не ги знае ,тя и за Шопен не знае ....какво ли има в тази руса и празна главица?

# 36
Леглото на Пеликана застлано с много хубави зелени чаршафи. Heart Eyes

# 37

Нели  Hug Heart Eyes Laughing

Лаве  Hug ич не и обърнах внимание на чаршафите  Whistling

# 38
И аз не видях нищо от застилането на русата коза, но много налет момето и маминка моли за помощ даже ,за този наш принц има голяма конкуренция май, но и аз като Дуйгу си мисля ,че това на Пелин не е чиста детска любов а повечко инат

# 39
Вманячена е Пелин, обсебена, на всяка цена, с всякакви средства иска да получи Маджит  Peace

Айде тоз пак почна с гривната  ooooh!

# 40
За новата тема   bouquet  bouquet  bouquet 
Голяма любимка ми е Фахрието  Peace

# 41
  • София
За новата тема   bouquet  bouquet  bouquet 
Голяма любимка ми е Фахрието  Peace
ох и на мен Hug
голяма сладурана, как разведрява дизито
на пелинката чаршафите гот, в зелено, съвсем като родно място за Пеликан.....

# 42
Наистина е обсебена ,иска го като трофей,да го разхожда като кученце на каишка ама Маджит няма да и се даде без бой,яд,ревност ,бушуват в красивия принц ,Нериман за него е голяма загадка невинност ,ум,брилянти и елмази ...коя си Нериман?

# 43
  • У Диспансера ...♥♥♥

Той си вика, ама никой не го отразява  hahaha hahaha hahaha

# 44
Ето това е тъмния  балкански субект ,и то  какъв, сега това било ревност, да ама не .Това не стига ами дружката му ще целува Маджит докато се превърне в жаба .Боже а крокозъбела усеща ,че яда на Маджит е за принцесата ни,  принца ни го заплашват с жаббка кикерана а Пелинката ако пипне Нериман направо на кайма би я направила тя  такива приказки каквито Джихан е чел не ги знае ,тя и за Шопен не знае ....какво ли има в тази руса и празна главица?
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт