Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 53 ~

• 23 003
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Нерде сте, бе къзларки  Laughing Laughing Laughing и Ирка днес не прави маратон ...  ooooh!

# 481
Привет, прекрасни Hug Hug Hug
Еве Hug Heart EyesИрка Hug Heart EyesХапчо Hug Heart EyesЛинда Hug Heart EyesРелаксита Hug Heart EyesНерваче Hug Heart Eyes

# 482
  • У Диспансера ...♥♥♥
плюс 10 000

# 483
Васе  Hug Heart Eyes

Абе никой не е казал, че го кефи Кадир с брада, просто пак си е чаровен и хубавец  Crazy

# 484
В алабората ок ли е Кадирчо да му хвърля едно оче

Васе  Hug Heart Eyes

Абе никой не е казал, че го кефи Кадир с брада, просто пак си е чаровен и хубавец  Crazy
smile3521

# 485
Васе  Hug Heart Eyes

Абе никой не е казал, че го кефи Кадир с брада, просто пак си е чаровен и хубавец  Crazy

Еле па кат го стягаха за клошар Laughing там беше най-чаровен Laughing

# 486
Скрит текст:
Васе  Hug Heart Eyes

Абе никой не е казал, че го кефи Кадир с брада, просто пак си е чаровен и хубавец  Crazy
smile3521

Виж го в гащите ми Laughing оттам е Peace

# 487

Васе  Hug Heart Eyes

smile3521
Малееее Нервакова, голям е бонбон там  Crazy Crazy Crazy

# 488
Скрит текст:
Васе  Hug Heart Eyes

smile3521

знам душка промото на сериала съм го гледала
и като го видях на коня и ми хареса , мъж на кон обожавам
ама като изпълнение Кадирчо как е пръска ли сексапил и заслужава ли си гледането
русата и нея я харесвам от Курт Сеит и партньора и там ама и него не загледах ,че то моите харесвания край немат
Двама любимци Чаги и Кено участваха в сериали дет не бих гледала и си търся нови убавци Simple Smile

# 489
Тамам къзлар , навихте ме почвам Алабората, малко малко ще гледам Мааджит Мааджит Мааджит

# 490
Скрит текст:
Васе  Hug Heart Eyes

smile3521

знам душка промото на сериала съм го гледала
и като го видях на коня и ми хареса , мъж на кон обожавам
ама като изпълнение Кадирчо как е пръска ли сексапил и заслужава ли си гледането
русата и нея я харесвам от Курт Сеит и партньора и там ама и него не загледах ,че то моите харесвания край немат
Двама любимци Чаги и Кено участваха в сериали дет не бих гледала и си търся нови убавци Simple Smile
Пръска, та дрънка Laughing заслужава си, я Laughing чек, че пак се унервих, че ни го спряха #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 491
То язък само 4 серии Аланабората  ooooh!

# 492
не бяха ли 6 беее , язък колко тъпни продължиха

# 493
Сексапил на кило пръска в Алабората, и играта му е много добра  Peace Много му беше на сърце тази роля на Кадир, затова най-много ме е яд, че спряха проекта... не му дадоха шанс просто  Peace доста сериали стартираха с по-нисък рейтинг, но с течение на времето се закрепиха и добутаха до лятната ваканция, а Алабората я спряха, понеже АТВ-то имаше резервни варианти. Които се провалиха също де  Peace За партньорката му няма да кажа нищо  smile3505

# 494
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя виж пък само спечели от играта с Кадир, защото сега я виждам има развитие и участва в сериал с много добър рейтинг, което доста врати ще и отвори  Peace
Васе  Heart Eyes Hug мен като клошар най-ме кефеше  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт