Звездни компромати – 252 част

• 66 611
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Рушен е цялото му име. Баща му е кюрдски терорист, някаква заплетена, дебела история.
Допълвам, че не е кюрдски, а тъкмо обратното - Сивите вълци. Чела съм едни фантастични разкази из нета, но не в статии и не знам кое и колко е вярно, все пак и по статии го свързват със Сивите вълци.

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 15:07 от pina

# 646
Ах, добре че ми напомнихте за Руши Hug, свалям си диска му в колата да си го слушам, бях позабравила. Изумително е как това младо, никому неизвестно до момента момче, дойде и накара за съвсем кратко време цялата публика да пее на италиански... Peace

А колкото до Жана - не следя форматите, нито се мисля за компетентна, но от това, което чета, разбирам че тя е единствената, която е имала организирана среща със Сам Бейли, Саймън Кауъл... Което разбира се, не й гарантира автоматично изстрелване към върха, но е доста добра възможност да покаже какво може. Много от споменатите тук в темата са нямали тоя шанс.

# 647
Харесвам Жана, като артист . За мен има присъствие и собствен стил . Мисля,че ако работи с екипи,които работят за Бионсе и Алиша Кийс примерно , има потенциала да  стои достойно до тези имена. 

Харесвам и Господарите .  Но определено и те мерят с двоен аршин,когато са лично засегнати  . Пример- когато напуснаха Бтв ( с основание за тях ) в предаването започнаха да излъчват "гафове" от програмата на Бтв - от кол и въже . Нито бяха някакви смешни грандиозни гафове, личеше ,че търсят под вола теле и лъхаше една преднамереност. Разбирам,че са имали проблеми с ръководството, но това се отрази и към предавания ,които просто са излъчвани по тази медия.

# 648
  • София
Те в последно време Господарите и гафове не дават. Вече не е забавно предаването. Дават само репортажи, скунксове, лястовици и т.н.

# 649

А колкото до Жана - не следя форматите, нито се мисля за компетентна, но от това, което чета, разбирам че тя е единствената, която е имала организирана среща със Сам Бейли, Саймън Кауъл... Което разбира се, не й гарантира автоматично изстрелване към върха, но е доста добра възможност да покаже какво може. Много от споменатите тук в темата са нямали тоя шанс.

Мисля ,че и Рафи ходи на среща в Лондон със Саймън

# 650
  • София
Ох, само не пак за Жана, моля  Stop
Всички ходят на срещи, това е част от "наградата"Tired
В световен мащаб също са малко истински известните от тези формати.

Руши и Таня са ми любима двойка, преди ги виждах супер често. Руши се занимава с кино и пише от време на време песни. Но той може да се занимава с каквото си поиска Peace

# 651
А те в България ли живеят?Преди време имаше някакви групи за издирване на Руши,но май бяха майтап.

# 652
  • софия
Вчера видях Жана, впечатленията са ми, че е много хубаво слабо момиче, беше без грам грим, небрежно облечена, напрегнато говореше по телефона, зарадва се и се усмихна широко на дъщеричката ми, нямаше синини по лицето, но няколко големи драскотини по бузите, видя ми се сладурана.

# 653
  • На ръба..
А те в България ли живеят?Преди време имаше някакви групи за издирване на Руши,но май бяха майтап.

Мисля, че живеят в Америка, такива спомени имам..

# 654
И аз от феновете на Руши  Heart Eyes
Много се радвам, че още са двойка с Таня, страхотно си подхождат и допълват  Hug
Радвам се и че успяха и двамата да се съхранят такива каквито са, следвайки мечтите си и развивайки се в насоката, която ги влече. Те са олицетворение на реализирали се личности, които не се оставиха на течението, бидейки единствено син/ дъщеря на майка си/ баща си.  Peace
Радвам се, че гнусотиите, които се писаха по техен адрес доказано се оказаха спукан балон.
Видях толкова стари муцуни в клиповете, особено във "Всичко се връща"- Део още гадже с Петя, Диана Алексиева от този период май още беше медийно обвързана с Любо от Те... А Алекс- Пилона показа страхотно тяло и цици в "Things are simple".
Много го харесвах, и преди, и сега. Винаги съм го харесвала. Страхотно земен човек.  Heart Eyes
Баща му не е ли арменец?
В Щатите живеят  Peace

# 655
 Simple Smile Simple Smile

Скрит текст:

# 656
 Бях останала с впечатление че са разделени с Таня.

# 657
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Матю Макконъхи

# 658
Харесвам си го Матю, нали ми е селски Laughing

# 659
Бях останала с впечатление че са разделени с Таня.
И аз така знам и то от много години.

Общи условия

Активация на акаунт