Звездни компромати – 252 част

• 66 830
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Май и аз към претенциите...  Rolling Eyes Ама как един пък поне не го бива...  Tired

# 166
На мен ми е любопитно от кой затвор са ги пуснали за конкурса ?  Mr. Green
И един Азис видях .

# 167
А пък наскоро видях Мистър София 2014. Чак се зачудих по какви критерии са го избрали.

# 168
Виктория има време да роди още едно момиченце.

# 169
Виктория не спря със заучените пози "Много се обичаме с мъжа ми". Винаги го подхваща така с ръка върху рамото. На Дейвид не му ли омръзна не знам. Да вземе да дойде с мен да нащрака една сесия, пък да види как се прави  kiss

Този Кенджи е джипси, така ли? В това клипче е голям сладур, иначе на снимка ъ-ъ
Е, няма нищо общо с тоз мазник, освен произхода му.  За сравнение

Освен това е и талантлив. Когато Фики засвири така на китара, ела ми се обади!

# 170
  • На топло
Не е хич грозно момчето, говоря за Кенджи. Изявява се в стил, който е еквивалент на българската чалга.
Ако ви харесва чалга  Mr. Green

# 171
  • До сърцето...
Този Кенджи е джипси, така ли? В това клипче е голям сладур, иначе на снимка ъ-ъ

Преди участието си в шоуто The Voice, Кенджи е водил класически цигански живот, пътувал със семейството си из френските градове.
Скрит текст:
През 2013 един негов приятел пуска в интернет видео, където той свири на китара и пее песента "Bella" на Maitre Gims. С тази песен той отива на прослушване за шоуто "The Voice", влиза в екипа на Mika и печели формата.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 21:18 от Radika

# 172
Кенджи е красив, Фики прилича на актьор с грим от филма "Планетата на маймуните" но без грим. В стремежа си да уязвите някого, когото не харесвате, сте готови на бялото да кажете черно. Не че ми дреме какво мислите, защото такова отношение не е само към моите мнения. Grinning

# 173
  • в 1001-та нощ
Една идея за звездните фотолюбителки на мечки - да разнообразят малко:

Скрит текст:

# 174
  • Sofia
 Joy
 искам да видя НиЛо-то така Mr. Green

# 175
Красотата на въпросния Кенджи не е обективна истина, а въпрос на лични възприятия.  Simple Smile И на мен ми заприлича на Фики, но може да е от снимката.

# 176
Абе то и на мен JLo ми прилича на цигане, а Виктория Бекъм на скумрия - в буквалния смисъл, но повечето тук само дето не припадат по тях. Кенджи си е симпатяга и излъчването му няма нищо общо с Фики, но това е видно от клиповете, на снимки не е кой знае какво.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 20:40 от pticasprujina

# 177
Кенджи е красив, Фики прилича на актьор с грим от филма "Планетата на маймуните" но без грим. В стремежа си да уязвите някого, когото не харесвате, сте готови на бялото да кажете черно. Не че ми дреме какво мислите, защото такова отношение не е само към моите мнения. Grinning

Красотата е нещо много субективно. Въпросният Кенджи до вчера не го бях чувала, за няколко часа трудно ще намразя някой, всичко си е на база сравнение снимки. Той и на хартия Фики е чуден.
Чудесно е, че не ти дреме.

# 178
...всичко си е на база сравнение снимки. Той и на хартия Фики е чуден.
Чудесно е, че не ти дреме.
Точно на база снимки е и там няма база за сравнение, но не държа всички да мислят така, обаче да обявят Кенджи за равен на Фики на външност е смешка. И аз го видях за първи път днес този Кенджи и от пръв поглед казвам, че е красиво момче. А този е неандерталец. Не се обяснявам, защото наистина е чудесно, че не ми дреме, просто ми харесва да покажа това сравнение. Mr. Green

# 179
Сега още повече ми заприлича.  Laughing
Я да дам и аз снимка.

1

2

Смешно или не, първо за Фики се сещам. И много други хора се сетиха за Фики, едва ли е случайно. Какво толкова?

Общи условия

Активация на акаунт